Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εν αρχή είναι ο λόγος...


lancelot

Recommended Posts

  • Πρόεδρος

metagrafes-image.jpg

Η αρχική εικόνα είναι αφιερωμένη σε Black Mamba & MJ, που θα μπορούσαν να είναι οι 2 μεγαλύτεροι πόθοι μας, για όποιον λατρεύει το μπάσκετ όπως εμείς

Η πιο σωστή περίοδος για τα μεταγραφικά είναι το καλοκαίρι, όπου πλησιάζει γοργά. Άρα ναι μεν ξεκινάμε το υπο-φόρουμ αυτό τώρα, αλλά κυρίως θα γίνει χρήση του το καλοκαίρι. Παρακαλούμε πάντα βάζοντας μια πληροφορία που έχετε, γράφετε την πηγή (το άρθρο στο εξωτερικό, κάποιο tweet, κλπ) εκτός και αν είναι όπως γράφουμε παραπάνω: του στυλ "μου είπε, σου είπε ένας ξάδερφος που έχω, που η γειτόνισσα του πλένει πιάτα σε ένα σουβλατζίδικο όπου πηγαίνει κάθε μέρα ένα παλικάρι που ο πατέρας του δουλεύει σε μια μεταφορική εταιρία όπου η μητέρα του αφεντικού του δουλεύει στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως λογίστρια και του το είπε εμπιστευτικά!".

Αφού τελειώσει το φετινό καλοκαίρι και μπούμε από Οκτώβριο σε νέα αγωνιστική περίοδος, ότι γράψουμε θα μπει σε ένα υποφόρουμ των μεταγραφών ως αρχείο των συζητήσεων που έγιναν το καλοκαίρι του 2022 και αντίστοιχα κάθε χρόνο εφεξής. Να έχουμε να θυμόμαστε τα θέλω που είχαμε!

  • Μου αρέσει 1

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης (μη εγγεγραμένος)
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.