Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 26 Μαΐου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 26 Μαΐου 2022 Σατοράνσκι: “Θα ήμουν ευτυχής να παίξω με τον Βέσελι στην Μπαρτσελόνα” WWW.EUROHOOPS.NET H καριέρα του Τόμας Σατοράνσκι στο ΝΒΑ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της έπειτα από έξι χρόνια και η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται να τον φέρει πίσω στην Ευρωλίγκα. Η πρώην ομάδα του στην Ισπανία δηλαδή... Αν όντως πάρουν και τους 2, θα είναι μεγάλη κίνηση!
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 26 Μαΐου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 26 Μαΐου 2022 Εχω ακουσει κι εγω για Βεσελι στην Μπαρτσελονα παντως. Οπως και για Μπραντον Ντειβις στην Αρμανι. Για επιστροφη Τσατσο Ροντριγκες στην Ρεαλ. Γενικα υπαρχει πολυς και καλος ελευθερος κοσμος και θα γινει ενας μικρος χαμουλης. Ακουγεται οτι οι Τουρκικες θα ριξουν το μπατζετ τους 50% κατω, ακουγεται οτι η Βιρτους θα εχει κανενα τριανταρι μυρια μπατζετ. Γενικα δεν νομιζω να πεσουν και παρα πολυ τα κασε των πολυ καλων παικτων, οποτε δεν ευελπιστω οτι θα μπορεσουμε να παρουμε κανεναν παικτη με συμβολαιο ανω των 2 εκατομμυριων ευρω. Γιαυτο ημουν απαισιοδοξος και για Μιλου που παιρνει αυτη τη στιγμη 3 μυρια στην ΤΣΣΚΑ. 1
Recommended Posts