Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλαϊτζάκης για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό

Recommended Posts

• Admins

Άλλος παίκτης, σε σχέση με τον Μήτρου-Λονγκ (που επίσης γράφτηκε για παναθηναϊκό). Είναι ψηλός, guard-forward, μέτριο σουτ, καλό κορμί. Η προσωπική μου γνώμη, είναι ότι έχει μεγαλύτερο potential από τον Μήτρου-Λονγκ. Και για τους δύο, ωστόσο, προβλέπω ότι δεν είναι Euroleague material. Τέλος, θεωρώ πολύ πιθανό, ο πεδουλάκης να τον προσεγγίσει, είναι παίκτης του στυλ του, αργό μπάσκετ, στόχευση miss match, ψηλό κορμί. Στο δικό μας roster, τη σεζόν 22-23 δε θα βρει χώρο, συνεπώς καλύτερα να μην έρθει, γτ στη Λιετκαμπέλις έχει κάνει 2 φοβερές χρονιές. Να πάει κάπου (ή να μείνει εκεί) που να παίρνει σοβαρό χρόνο συμμετοχής (στη Λιθουανία βαράει 30+ min.)

Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες παίκτες (για να το θέσω πιο σωστά οι έχοντες ελληνικό διαβατήριο) θα είναι πάντα στη συζήτηση για τους δύο μεγάλους της Α1. Εγώ σαν μπασκετόφιλος, ειλικρινά δε θέλω να βλέπω παιδιά με προοπτική, να χαραμίζουν κρίσιμες χρονιές της καριέρας τους για να γυαλίζουν πάγκο (βλέπε Κόνιαρη πρόσφατα σε εμάς)

• Μου αρέσει 2

:gangs-icon: nico7

Συμφωνώ αλλά καλός ή κακός πρέπει να έχουμε και Έλληνες στην ομάδα. Πρίντεζης σταματάει, Παπ-Σλουκας μεγαλώνουν και από πίσω δεν έχεις τίποτα. Άρα πρέπει σιγά σιγά να γίνει μια μετάβαση.

• Create New...