Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιλου έλα με έχει πιάσει τρέλα!!!

Recommended Posts

WWW.TO10.GR

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο μεγάλο λιμάνι.

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος

Μαλακίες του μάνατζερ ώστε να ανεβάσει την τιμή του. Θα έπρεπε να δεχθεί τρομερή μείωση στο μισθό του για να έρθει σε εμάς πίσω

• Μου αρέσει 2

Θα μου κανει εντύπωση αν ΔΕΝ πάει στη Φενέρ. Εντάξει… 💦💦💦 αν ισχύει ότι μπορεί να έχουμε μια πιθανότητα να τον δούμε δίδυμο με Φαλ, αλλα νομίζω ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε μισθούς των Τούρκων. Ειδικά τωρα που ο Βεσελι τους αποχαιρετά (Μπαρτσελονα ;;;) θα εχει και μισθό και τον χρόνο που θα θέλει στην Φενερ. (Συν τον Ιτούδη που τον θέλει) 

Προσωπικα μετα και τα δυο παιχνίδια του φάιναλ φορ δεν πιστευω ότι θα παμε σε αλλαγή του ζευγαριού Φαλ - Μαρτιν. Σίγουρα πολλα θα κριθούν απο την απόδοση του χασαν στους τελικους με βαζελο, αλλα δεν τον κόβω να φεύγει ! Για 4αρι θα (πρεπει να) μπούμε δυνατά στην αγορά ! 

• Μου αρέσει 3

• Admins

Έχουμε προβάδισμα που σχετίζεται με την πρωιμη θητεία του σε εμάς. Ο Μίλου λατρεύει την Ελλάδα και έχει πολλούς φίλους στην Αθήνα. Αν πρόκειτα για λεφτά όμως, οι άλλοι υπερτερούν. Θα θέλει τουλάχιστον 1Μ

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 1

4 λεπτά πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Έχουμε προβάδισμα που σχετίζεται με την πρωιμη θητεία του σε εμάς. Ο Μίλου λατρεύει την Ελλάδα και έχει πολλούς φίλους στην Αθήνα. Αν πρόκειτα για λεφτά όμως, οι άλλοι υπερτερούν. Θα θέλει τουλάχιστον 1Μ

Μα μόνο σε αυτό ποντάρουμε!!! Άντε κάνε τα κονέ ρε Σάσα!

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

@Panoskara το πολυ πολυ να του βάλουμε όρο στο συμβόλαιο κα φέρουμε και μπογρη πίσω να του φωνάζει «Νίκο μιλουτινοφ οοο οοο οοο» 

• Χαχαχαχα 3

• Create New...