Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 31 Μαΐου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 31 Μαΐου 2022 Στο «ΦΩΣ» ο άνθρωπος που έγραψε το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» - Fosonline WWW.FOSONLINE.GR Παιδί Ρωσίδας μάνας χωρισμένης μετανάστριας, ήρθε 5 χρονών στην Ελλάδα. «Ήθελα στίχους να μην είναι υβριστικοί και να τραγουδιούνται απ’... 1 3
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Μαΐου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 31 Μαΐου 2022 Συγκινούμαι διαβάζοντας το, πρέπει να τον συναντήσουμε αυτόν! 3
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 1 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 1 Ιουνίου 2022 On 31/5/2022 at 11:23 ΠΜ, lancelot έγραψε: Συγκινούμαι διαβάζοντας το, πρέπει να τον συναντήσουμε αυτόν! Να τον βαλουμε και στο φορουμ. Θελω να μου φτιαξει ενα συνθηματακι για Μασουρα και να εχει μεσα κατουρημα και Κωνσταντινου 2
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 1 Ιουνίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Admins Δημοσιεύτηκε 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε: Να τον βαλουμε και στο φορουμ. Θελω να μου φτιαξει ενα συνθηματακι για Μασουρα και να εχει μεσα κατουρημα και Κωνσταντινου @Konstantinos konstantinou ωωω τι σου είπεεεε
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 1 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 1 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Geo Poulidis έγραψε: @Konstantinos konstantinou ωωω τι σου είπεεεε Λοιπον εβγαλα ενα προχειρο εγω, ειναι στον ρυθμο του "Κατι μαγικο" και θα το τραγουδαει ο Μασουρας στον Κωνσταντινο Πηρα απο το καλοοοοοοοοο διουρητικοοοοοοοο οσο μου την λες, θα μαι παντα εδω, να σε κατουρωωωωωωωωωωωωωωωωω 1
Recommended Posts