Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ Finals] vs Παναθηναϊκός - Θα νικήσουμε;

[Πρωτάθλημα] - Ψηφοφορίες  

18 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Πρωτάθλημα] vs Παναθηναϊκός (11/06, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

1782829087_vspao-1.jpg

@Μέλη

Η ώρα για τη μητέρα των μαχών έφτασε. Μετά από τέσσερα χρόνια θα αναμετρηθούμε με τον Παναθηναϊκό με φόντο το πρωτάθλημα και αν το κύπελλο ήταν τόσο σημαντικό για μας, τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τι σημαίνει αυτός ο τίτλος. Ύστερα από χρόνια κλεψιάς, τραμπουκισμού και πάσης φύσεως δόλο η Κόπρος του Αυγεία έχει εν πολλοίς καθαρίσει χάρις στην απόρριψη όλων των συνισταμένων του σάπιου συστήματος από τον Ολυμπιακό. Μία προσπάθεια με υψηλό κόστος που στήριξε και αποδέχθηκε η πλειοψηφία του κόσμου του Θρύλου και που ακόμα και οι πιο δύσπιστοι μετά τη φετινή πορεία της ομάδας έσπευσαν να παραδεχθούν. Σε μία σεζόν που ξενυχτάγαμε ξανά βλέποντας στιγμιότυπα, που βλέπαμε την ομάδα να αναμετράται στα ίσα με τους καλύτερους και που δε σταματάγαμε να τραγουδάμε από περηφάνια. Ήρθε λοιπόν η ώρα να γραφτεί ο επίλογος γι αυτή την παραμυθένια χρονιά, με τις πολλές συγκινήσεις, με τη φοβερή ένταση, με την κατάθεση ψυχής, με το πολύ ωραίο μπάσκετ. Και ποιος είναι καταλληλότερος επίλογος από ένα γλέντι στα βαζέλια...

''Κανείς'' είναι η απάντηση. Πάντα και παντού. Πόσο μάλλον μετά από τόσο καιρό... :olympiakosbc:  

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 3

• Admins

Βεζενκοφ 18π. 10ρ. Σας κατουράμε βαζελια 

• Μου αρέσει 1

Είχα δει κάτι ωραίες σκούπες στον Κωτσόβολο.😂

μακχυσικ 22

ντορσει 19

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 1

• Create New...