Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τηλεγράφημα: Οι 2 πρώτες μεταγραφές λοιπόν

Recommended Posts

• Πρόεδρος

_dsc0063.jpg

Επειδή έχουμε κατηγορηθεί για κρυψινους και επειδή τα παρακάτω έχουν επιβεβαιωθεί από 2 πηγές (δεν αναφέρομαι στην ΚΑΕ φυσικά) 

1η μεταγραφή, ο παρολίγον δήμιος μας. Στοπ. Ο Μπέικον με 2+1 και κατέβασμα Σακιλ στο 2 στοπ

2η μεταγραφή, ο Σέρβος που έγινε Ελληνας Στοπ. Ο Μιλου έκανε αρχικά το πλησίασμα σε εμάς, Στοπ, οι Ιταλοι ήδη δίνουν πιο πολλά Στοπ, αλλα ο παίκτης θέλει να έρθει Ελλάδα. Δεν είναι στο ίδιο σημείο όπως με Μπέικον Στοπ αλλά πολύ κοντά. Στοπ. Η Φενερ του Ηττουδη καίγεται να τον πάρει και λένε θα δώσει έως και 2 μύρια στοπ. Θα φανεί στοπ

Και κάτι ως κους κους στοπ

Ο Μεικον και Νεντοβιτς πλακώθηκαν στην προπόνηση πριν το ματς στο Σεφ Στοπ. Στο χαμό μπήκε και η Ιωάννα στοπ

Και φυσικά ότι είχα πει με άλλο τηλεγράφημα στο παρελθόν στοπ, ο Παπαγιαννης ετοιμάζεται να χαιρετίσει στοπ, ίσως είναι εξέλιξη κλειδί για να ειναι και ο Ηττουδης χαρούμενος στοπ 

Δικο σας πλεον:

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 8
  • Χαχαχαχα 1
  • Έκπληκτος! 1

Φοβάμαι ότι ο Μπέικον θα έχει θέμα με το πάρκινγκ στον Πειραιά. Δεν είναι Μονακό εδώ που έχει παρκαδορους σε κάθε γειτονιά και στη λαϊκή αντί για Datsun έχουν Φεράρι..... :D

Πέρα από την πλάκα, είναι αχαριστία να πούμε κάτι κακό όταν φέρνουμε παίκτες που πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους. Περιμένω Μπέικον να δώσει σκορ όταν η ομάδα/σύστημα κολλάει. Είναι καθαρά θέμα προσαρμογής, ενσωμάτωσης και ρόλων τα οποία θα τα αναλάβει ο Μπαρτζω.

Αναμένω επίσημες ανακοινώσεις.....

• Μου αρέσει 1

Αυτός που τσακωνόταν με τον Παπ? Θα μας χαλάσει τα αποδυτήρια χαχαχαχα. Μακάρι να γίνουν και οι δύο αυτές κινήσεις θα είναι μεγάλη αναβάθμιση. Μετά μόνο ένα 4αρι θα μένει πίσω από τον Σάσα. Το θέμα είναι όμως ότι με Ουοκαπ-Σακ-Μπεικον-Φαλ-Μιλου έχουμε μόνο μια κενή θέση ξένου. Άρα πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Ντόρσεϊ. Δύσκολο να πάμε σε 7 ξένους άρα χωρίς Ντόρσεϊ πρέπει να βρούμε Έλληνα 4αρι ή γκαρντ.

• Μου αρέσει 2

• Admins
1 ώρα πριν, Panoskara έγραψε:

Αυτός που τσακωνόταν με τον Παπ? Θα μας χαλάσει τα αποδυτήρια χαχαχαχα. Μακάρι να γίνουν και οι δύο αυτές κινήσεις θα είναι μεγάλη αναβάθμιση. Μετά μόνο ένα 4αρι θα μένει πίσω από τον Σάσα. Το θέμα είναι όμως ότι με Ουοκαπ-Σακ-Μπεικον-Φαλ-Μιλου έχουμε μόνο μια κενή θέση ξένου. Άρα πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Ντόρσεϊ. Δύσκολο να πάμε σε 7 ξένους άρα χωρίς Ντόρσεϊ πρέπει να βρούμε Έλληνα 4αρι ή γκαρντ.

Ο Μιλου ποσα χρονια ειναι Ελλαδα? Δεν παιζει να βγαλει κανενα Ελληνικο διαβατηριο?

• Μου αρέσει 5

58 λεπτά πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε:

Ο Μιλου ποσα χρονια ειναι Ελλαδα? Δεν παιζει να βγαλει κανενα Ελληνικο διαβατηριο?

Μακάρι ρε !!! 😂😂

• Μου αρέσει 2

Αν πραγματοποιηθούν αυτές οι 2 μεταγραφές θα είναι σίγουρα μια σημαντική αναβάθμιση στο υπάρχον ρόστερ. Σημαντικό για μένα είναι ότι πρόκειται για 2 παίχτες με ικανότητες που δεν έχουν τον "κακό για την ομάδα εγωϊσμό". Βέβαια η "χημεία" τους με την υπάρχουσα ομάδα θα φανεί στο παρκέ...

• Μου αρέσει 1

Μάγκες έχετε ακούσει κάτι στα στενά για 4αρι; Κοιτάμε τίποτα συγκεκριμένο;

πριντεζης σταματάει σίγουρα επίσης ε; 😭

4 λεπτά πριν, Χρήστος Κουτσάκης έγραψε:

Μάγκες έχετε ακούσει κάτι στα στενά για 4αρι; Κοιτάμε τίποτα συγκεκριμένο;

πριντεζης σταματάει σίγουρα επίσης ε; 😭

Πιθανόν να κοιτάξουν για παίκτες όχι πρώτα βιολιά για να μην κόψουν την ορμή του Σάσα. Άρα λογικά θα πάμε σε 4αρι που δεν θα μουρμουραει αν θα παίζει 10' η 15' αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να δώσει περισσότερα απ'ότι Σαρλ-Πρι φέτος. Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν αρκετά 4αρια τίμια στην αγορά. Πιστεύω ότι θα παίξει πολύ ο Σινγκλετον που έμεινε ελεύθερος από την Εφές. Τον ξέρει καλά ο Μπαρτζώκας δεν έχει θέμα με τον χρόνο (αλλαγή του Μοερμαν ήταν) μπορεί να παίξει και 5 κατά συνθήκη και είναι ποιοτικός παίκτης. Αυτός και ο Τομπκινς της Ρεάλ μου έχουν κολλήσει στο μυαλό σαν ιδανικό συμπλήρωμα του Σάσα.

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Ακριβή λύση ο Σίνγκλετον, μακάρι βέβαια αλλά δεν το βλέπω. Αν τα σκάμε σε Μίλου και Μπέικον, δεν πιστεύω θα έρθει τόσο καλή λύση στο 4. Λένε θα είναι κάποιος με δυνατότητα να παίξει και 5 και με καλό σουτ.  Στο θέμα 4άρι δεν έχω ακούσει κάτι αξιόπιστο προς το παρόν

• Μου αρέσει 1

4 λεπτά πριν, lancelot έγραψε:

Ακριβή λύση ο Σίνγκλετον, μακάρι βέβαια αλλά δεν το βλέπω. Αν τα σκάμε σε Μίλου και Μπέικον, δεν πιστεύω θα έρθει τόσο καλή λύση στο 4. Λένε θα είναι κάποιος με δυνατότητα να παίξει και 5 και με καλό σουτ.  Στο θέμα 4άρι δεν έχω ακούσει κάτι αξιόπιστο προς το παρόν

Κι εγώ για τέτοιου είδους 4αρι θα πήγαινα. Κυρίως αθλητικό με έμφαση στην άμυνα, ο Σασα φέτος Ποσα λεπτά μέσο όρο παίζει να είχε Ευρώπη και Ελλάδα; Και έπαιζε μέχρι τέλος των αγώνων τρομερά σε άμυνα επίθεση. Ελάχιστες φορές διέκρινα κούραση σε διεκδικήσει ή οτιδήποτε. Και μεταξύ μας το μπατζετ δεν είναι άπειρο, όποτε δεν χρειάζεται να δώσεις τρελή έμφαση εκεί! Είδωμεν  

• Πρόεδρος

Πάντως σίγουρα η μη συμμετοχή αρκούδας στην επόμενη ευρωλίγκα δίνει πολλά + να έρθει εδώ ο Μιλού. Η σχέση του με την ομάδα, η θέληση του Μπαρτζώ να τον έχει, αυτό είναι και σημαντικός παράγοντας, ακούω από ΑΣΧΕΤΟΥΣ να λένε πως δεν θέλει 2ο δεινόσαυρο ο Μπαρτζώ και προσπαθώ να σκεφτώ από που πηγάζει η πληροφορία αυτή. Ο Μπαρτζώ τον μιλού τον θέλει πολύ λένε οι κεραίες μου. Προβλήματα; Τα λεφτά φυσικά. Λέγεται πως στο πλησιάσμα που έκανε, είπε ποσό κάτω από 1.5 μύριο, πως θα υπέγραφε δλδ με αυτά τα λεφτά. Αν ισχύει θεωρώ έχουμε πιθανότητες. Αν πρέπει να πάμε από Σλούκα...δεν έχουμε καμία. Θα καταλήξει ή στους Ιταλούς ή στον Ηττούδη. 

15 λεπτά πριν, lancelot έγραψε:

Πάντως σίγουρα η μη συμμετοχή αρκούδας στην επόμενη ευρωλίγκα δίνει πολλά + να έρθει εδώ ο Μιλού. Η σχέση του με την ομάδα, η θέληση του Μπαρτζώ να τον έχει, αυτό είναι και σημαντικός παράγοντας, ακούω από ΑΣΧΕΤΟΥΣ να λένε πως δεν θέλει 2ο δεινόσαυρο ο Μπαρτζώ και προσπαθώ να σκεφτώ από που πηγάζει η πληροφορία αυτή. Ο Μπαρτζώ τον μιλού τον θέλει πολύ λένε οι κεραίες μου. Προβλήματα; Τα λεφτά φυσικά. Λέγεται πως στο πλησιάσμα που έκανε, είπε ποσό κάτω από 1.5 μύριο, πως θα υπέγραφε δλδ με αυτά τα λεφτά. Αν ισχύει θεωρώ έχουμε πιθανότητες. Αν πρέπει να πάμε από Σλούκα...δεν έχουμε καμία. Θα καταλήξει ή στους Ιταλούς ή στον Ηττούδη. 

Νομίζω πως με το μπάσκετ που παίζουμε δεν θα έχουμε θέμα με δυο δεινόσαυρους.. Θα εξαρτηθεί ξεκάθαρα από το ποσο θα του δώσουν οι άλλοι που τον θέλουν. Αν πχ ειναι διατεθημένοι να δώσουν πολλααα, δεν νομίζω να έρθει.. Αν η διαφορα ειναι κάτω από 1μ, πιστεύω θέλει πολύ να έρθει Ελλάδα και θα γίνει! Μακάρι 

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Μιλού θέλει να έρθει Ελλάδα, λέγεται Κώστας Σλούκας. Ξέρει πως με Σλούκα θα απογειωθεί και πάλι

• Μου αρέσει 2

• Admins

Παντως χθες ο Διαμαντοπουλος ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα Μπεικον. Καπου διαβασα οτι τον θελει η Εφες.

Αυτος δεν ηταν κλεισμενος?

• Create New...