Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ήταν λάθος η ανανέωση του Μάρτινς;

Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε διετή ανανέωση με Μάρτινς  

16 μέλη ψήφισαν

1. 1. Ήταν λάθος η ανανέωση; Μην ξεχνάτε να γράψετε στα σχόλια το γιατί

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Κωνσταντίνου που λογικά θα ψηφίσεις ΝΑΙ, χαχα, θέλουμε τους λόγους για αυτό που λες, αναλυτικά

• Μου αρέσει 1

• 1 month later...
  • Admins

Οχι, γιατι σας κατουραει ο Μαρτινς

• Χαχαχαχα 3

Εχω τσαντιστεί να βλέπω τον ολυμπιακο να να μπαίνει και να παιζει στα ντέρμπι για το Χ. Ο ίδιος προπονητής ήταν όμως όταν η ομάδα έμπαινε άλλες χρονιές και θέριζε, όποτε κάποιος λόγος θα υπάρχει (ντεφορμαρισμα παικτών η μπορεί να μη θέλει να τους πιέσει για να μην κλατάρουν στη μεγάλη σεζον). Μόνο αυτός ξέρει ! Ξεκάθαρα αξίζει την ανανέωση και μακάρι να μείνει και περισσότερο ! 

Λάθος να τον κρίνουμε από μια κακή σεζόν όπου λόγω κοβιντ δεν έκανε προετοιμασία και τον άφησαν με μπακ τον Ρεαμτσιουκ και τον Ανδρούτσο. Έχει δείξει σπουδαίο έργο και πιστεύω ότι με σωστή προετοιμασία και στοχευμένες ποιοτικές μεταγραφές εκεί που πονάμε μπορεί να ξαναδούμε την ομάδα που απέκλειε την Άρσεναλ και πατούσε τους αντιπάλους της. Γενικά δεν είμαι υπέρ των συχνών αλλαγών.

• Μου αρέσει 3

• Πρόεδρος
21 λεπτά πριν, Panoskara said:

Λάθος να τον κρίνουμε από μια κακή σεζόν όπου λόγω κοβιντ δεν έκανε προετοιμασία και τον άφησαν με μπακ τον Ρεαμτσιουκ και τον Ανδρούτσο. Έχει δείξει σπουδαίο έργο και πιστεύω ότι με σωστή προετοιμασία και στοχευμένες ποιοτικές μεταγραφές εκεί που πονάμε μπορεί να ξαναδούμε την ομάδα που απέκλειε την Άρσεναλ και πατούσε τους αντιπάλους της. Γενικά δεν είμαι υπέρ των συχνών αλλαγών.

Συμφωνώ, γενικότερα πάντα είμαι με τον προπονητή εγώ. Γαμάει το avatar Πάνο 😉

• Σε ευχαριστώ 1

Και μόνο που τον βλέπω να τρεχει στον πάγκο πάνω κατω,να ιδρώνει και να πορωνεται,εμένα με κερδίζει.εχει κάνει έργο και θεωρώ ότι θα πάμε και καλύτερα.υπομονη να έχουμε.

• Πρόεδρος
18 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ said:

Οχι, γιατι σας κατουραει ο Μαρτινς

Καλά απάντα και σοβαρά να καταλάβουμε τι πιστεύεις 😉

• Admins
42 λεπτά πριν, lancelot said:

Καλά απάντα και σοβαρά να καταλάβουμε τι πιστεύεις 😉

Τι σοβαρα να απαντησω ρε Λευτερη? Μονο και μονο που στην χειροτερη χρονια μας επι εποχης Μαρτινς, ειμαστε αηττητοι, με σχεδον εξασφαλισμενο το πρωταθλημα, με την ομαδα να ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της, το θεωρω μεγα επιτευγμα. Δυο χρονια η  ομαδα εχει να κανει προετοιμασια. Περσι γαμηθηκε λογω τελικου κυπελλου και συμμετοχης στο φαιναλ8 του Γιουροπα και φετος κολλησαν 30 ατομα Κορονοιο εν μεσω προκριματικων. Χρονος για να διορθωσεις τα κακως κειμενα δεν υπηρχαν λογω συνεχομενων αγωνων Πεμπτη Κυριακη και λογω μεγαλου αριθμου διεθνων που εφευγαν με τις Εθνικες τους ομαδες. Ειχα μια ελπιδα οτι μολις τελειωσουν οι ομιλοι του Γιουροπα θα μπορουν να μαζευτουν να κανουν μια μινι προετοιμασια τις γιορτες μπας και στρωσει το πραγμα, αλλα  ειχαμε αλλα 10 κρουσματα Κορονοιου. Αν βαλεις σε αυτο οτι με εξαιρεση τον Αγκιμπου και τον Τικινιο δεν μας βγηκε καμια αλλη μεταγραφη, αν βαλεις οτι κομβικοι παικτες μας οπως Μπουχαλακης, Εμβιλα, Καμαρα, Βαλμπουενα, Ελ Αραμπι ειναι χειροτεροι απο περσι και ειδικα ο Καμαρα δεν βλεπεται ,αν βαλεις οτι κακως για μενα δεν αποκτηθηκαν 2 αξιοπιστα  πλαγια μπακ να πιεσουν περισσοτερο Λαλα και Ρεαμπτσιουκ και εχουμε απο πισω τους ενα 20χρονο παιδακι που το εχουμε βαπτισει οτι παιζει σε ολες τις θεσεις και τον Ανδρουτσο που ναι μεν ειναι φιλοτιμος αλλα κανει παικτες σαν τον Τασαρο τον Παντο και τον Ζεβλακοφ να φαινονται σε σχεση με αυτονΝτανι Αλβες, τοτε δικαιολογειται η εικονα που παρουσιαζουμε φετος.

Ειμαστε ευχαριστημενοι? Οχι βεβαια. Εχει κανει λαθη ο Μαρτινς? Εχει κανει. Το σημαντικο για μενα ειναι οτι εχεις εναν προπονητη που εχει ΠΛΗΡΗ επιγνωση του τι γινεται στην ομαδα και κοιταει να παρει το καλυτερο που μπορει με τις συνθηκες που επικρατουν. Ναι κοιταει να παρει το αποτελεσμα και πολυ καλα κανει. Λενε πολλοι οτι δεν ταιριαζει στον Ολυμπιακο το συστημα με τρεις πισω. Με τετοιον Εμβιλα, με τετοιον Καμαρα, με Μπουχαλακη ενα μηνα τραυματια, με Κουντε να ειναι στο Κοπα Αφρικα και με τον Σουρλη να εχει δειξει οτι ναι μεν αμυντικα ειναι αξιοπιστος αλλα δεν μπορει να δωσει την μπαλα περα απο αποσταση 2 μετρων, οχι με 3 θα επαιζα αλλα αν μπορουσα και με 4 στοπερ. Ασε που νομιζω οτι το κανει και εν οψει Αταλαντα. Με τους παικτες να εχουν γυρισει απο το Κοπα Αφρικα, με Μανωλα - Παπασταθοπουλο - Σισε πισω μπορεις να μετριασεις λιγο την επιθετικοτητα των Ιταλων. Αν ειχες σε καλη κατασταση Γκαρι Ροντριγκες, Ονιεκουρου και Ρονι Λοπεζ, δεν το συζηταμε θα ηταν ποδοσφαιρικο εγκλημα να παιζεις με 3 πισω και ουσιαστικα χωρις εξτρεμ. Ελα ομως που κανενας προς το παρον δεν εχει δειξει το παραμικρο.

Θα σου πει ο αλλος δικαιολογιες. Ελα ντε που δεν ειναι δικαιολογιες και το βλεπεις σε ολη την Ευρωπη. Οι ομαδες που 2 χρονια τωρα εχουν συνεχομενα παιχνιδια ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια χειροτερες απο περσι. Παρι, Γιουβεντους, Μπαρτσελονα, Ατλετικο, Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, ακομη και ομαδες που θα παρουν τον τιτλο οπως φαινεται ευκολα στις χωρες τους οπως η Ρεαλ, η Μπαγερν, εχουν αρκετες γκελες.

Φετος τον Μαιο πρεπει να γινει ενα καλο ξεσκαρταρισμα. Να φυγουν παικτες τυπου Ανδρουτσου, Βρουσαι, Ονιεκουρου, Μπα, παικτες που εχουν παρει τις ευκαιριες τους και δεν εχουν δειξει οτι αξιζουν να παιζουν σε υψηλο επιπεδο. Πρεπει επιτελους μια χρονια να κλεισουν οι μεταγραφες η εστω το 90% αυτων πριν ξεκινησει η προετοιμασια. Δεν γινεται καθε χρονο να κανεις προετοιμασια με αλλους παικτες και αλλους παικτες να σου παιζουν στα επισημα. Δεν πειραζει, ας μην κανουμε μια χρονια μεταγραφες στο τελος Αυγουστου για χαρη γουστου και μεταγραφικης καυλας. Με τον προγραμματισμο της πλακας απο αυτην την καριολα ομοσπονδια που εχουμε θα παιξουμε τελικο κυπελλου (αν παμε) και μετα απο 10 μερες θα πρεπει να ξεκινησουμε προετοιμασια. Παλι δεν θα ξεκουραστουν οι παικτες. Επισης δεν ξερουμε τι θα γινεται και τοτε με τον κορονοιο, θα εχουμε ξεμπερδεψει? Θα εχουμε καμια νεα μεταλλαξη? Πρεπει να παμε πιο προετοιμασμενοι στα προκριματικα γιατι ο Ολυμπιακος ανηκει στο Τσαμπιονς Λιγκ.

• Μου αρέσει 1
  • Δεν μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Απάντα γιατί έκανε λογαριασμό ο @Konstantinos konstantinouκαι θα απαντήσει και αυτός 😉 διαβάζω τι έγραψες και επανέρχομαι

• Χαχαχαχα 1

2 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ said:

Τι σοβαρα να απαντησω ρε Λευτερη? Μονο και μονο που στην χειροτερη χρονια μας επι εποχης Μαρτινς, ειμαστε αηττητοι, με σχεδον εξασφαλισμενο το πρωταθλημα, με την ομαδα να ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της, το θεωρω μεγα επιτευγμα. Δυο χρονια η  ομαδα εχει να κανει προετοιμασια. Περσι γαμηθηκε λογω τελικου κυπελλου και συμμετοχης στο φαιναλ8 του Γιουροπα και φετος κολλησαν 30 ατομα Κορονοιο εν μεσω προκριματικων. Χρονος για να διορθωσεις τα κακως κειμενα δεν υπηρχαν λογω συνεχομενων αγωνων Πεμπτη Κυριακη και λογω μεγαλου αριθμου διεθνων που εφευγαν με τις Εθνικες τους ομαδες. Ειχα μια ελπιδα οτι μολις τελειωσουν οι ομιλοι του Γιουροπα θα μπορουν να μαζευτουν να κανουν μια μινι προετοιμασια τις γιορτες μπας και στρωσει το πραγμα, αλλα  ειχαμε αλλα 10 κρουσματα Κορονοιου. Αν βαλεις σε αυτο οτι με εξαιρεση τον Αγκιμπου και τον Τικινιο δεν μας βγηκε καμια αλλη μεταγραφη, αν βαλεις οτι κομβικοι παικτες μας οπως Μπουχαλακης, Εμβιλα, Καμαρα, Βαλμπουενα, Ελ Αραμπι ειναι χειροτεροι απο περσι και ειδικα ο Καμαρα δεν βλεπεται ,αν βαλεις οτι κακως για μενα δεν αποκτηθηκαν 2 αξιοπιστα  πλαγια μπακ να πιεσουν περισσοτερο Λαλα και Ρεαμπτσιουκ και εχουμε απο πισω τους ενα 20χρονο παιδακι που το εχουμε βαπτισει οτι παιζει σε ολες τις θεσεις και τον Ανδρουτσο που ναι μεν ειναι φιλοτιμος αλλα κανει παικτες σαν τον Τασαρο τον Παντο και τον Ζεβλακοφ να φαινονται σε σχεση με αυτονΝτανι Αλβες, τοτε δικαιολογειται η εικονα που παρουσιαζουμε φετος.

Ειμαστε ευχαριστημενοι? Οχι βεβαια. Εχει κανει λαθη ο Μαρτινς? Εχει κανει. Το σημαντικο για μενα ειναι οτι εχεις εναν προπονητη που εχει ΠΛΗΡΗ επιγνωση του τι γινεται στην ομαδα και κοιταει να παρει το καλυτερο που μπορει με τις συνθηκες που επικρατουν. Ναι κοιταει να παρει το αποτελεσμα και πολυ καλα κανει. Λενε πολλοι οτι δεν ταιριαζει στον Ολυμπιακο το συστημα με τρεις πισω. Με τετοιον Εμβιλα, με τετοιον Καμαρα, με Μπουχαλακη ενα μηνα τραυματια, με Κουντε να ειναι στο Κοπα Αφρικα και με τον Σουρλη να εχει δειξει οτι ναι μεν αμυντικα ειναι αξιοπιστος αλλα δεν μπορει να δωσει την μπαλα περα απο αποσταση 2 μετρων, οχι με 3 θα επαιζα αλλα αν μπορουσα και με 4 στοπερ. Ασε που νομιζω οτι το κανει και εν οψει Αταλαντα. Με τους παικτες να εχουν γυρισει απο το Κοπα Αφρικα, με Μανωλα - Παπασταθοπουλο - Σισε πισω μπορεις να μετριασεις λιγο την επιθετικοτητα των Ιταλων. Αν ειχες σε καλη κατασταση Γκαρι Ροντριγκες, Ονιεκουρου και Ρονι Λοπεζ, δεν το συζηταμε θα ηταν ποδοσφαιρικο εγκλημα να παιζεις με 3 πισω και ουσιαστικα χωρις εξτρεμ. Ελα ομως που κανενας προς το παρον δεν εχει δειξει το παραμικρο.

Θα σου πει ο αλλος δικαιολογιες. Ελα ντε που δεν ειναι δικαιολογιες και το βλεπεις σε ολη την Ευρωπη. Οι ομαδες που 2 χρονια τωρα εχουν συνεχομενα παιχνιδια ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια χειροτερες απο περσι. Παρι, Γιουβεντους, Μπαρτσελονα, Ατλετικο, Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, ακομη και ομαδες που θα παρουν τον τιτλο οπως φαινεται ευκολα στις χωρες τους οπως η Ρεαλ, η Μπαγερν, εχουν αρκετες γκελες.

Φετος τον Μαιο πρεπει να γινει ενα καλο ξεσκαρταρισμα. Να φυγουν παικτες τυπου Ανδρουτσου, Βρουσαι, Ονιεκουρου, Μπα, παικτες που εχουν παρει τις ευκαιριες τους και δεν εχουν δειξει οτι αξιζουν να παιζουν σε υψηλο επιπεδο. Πρεπει επιτελους μια χρονια να κλεισουν οι μεταγραφες η εστω το 90% αυτων πριν ξεκινησει η προετοιμασια. Δεν γινεται καθε χρονο να κανεις προετοιμασια με αλλους παικτες και αλλους παικτες να σου παιζουν στα επισημα. Δεν πειραζει, ας μην κανουμε μια χρονια μεταγραφες στο τελος Αυγουστου για χαρη γουστου και μεταγραφικης καυλας. Με τον προγραμματισμο της πλακας απο αυτην την καριολα ομοσπονδια που εχουμε θα παιξουμε τελικο κυπελλου (αν παμε) και μετα απο 10 μερες θα πρεπει να ξεκινησουμε προετοιμασια. Παλι δεν θα ξεκουραστουν οι παικτες. Επισης δεν ξερουμε τι θα γινεται και τοτε με τον κορονοιο, θα εχουμε ξεμπερδεψει? Θα εχουμε καμια νεα μεταλλαξη? Πρεπει να παμε πιο προετοιμασμενοι στα προκριματικα γιατι ο Ολυμπιακος ανηκει στο Τσαμπιονς Λιγκ.

Να απαντήσεις σοβαρά σου ζήτησε, όχι οκταστηλο στο Φώς... Σωστά τα λες πάντως!

• Χαχαχαχα 3

On 29/12/2021 at 5:46 ΜΜ, lancelot said:

Κωνσταντίνου που λογικά θα ψηφίσεις ΝΑΙ, χαχα, θέλουμε τους λόγους για αυτό που λες, αναλυτικά

Νομίζω το έχουμε υπεραναλυσει υπερβολικά εδώ κ καιρό! Σήμερα μια βόλτα στο φως, στο reporter7, στον φουλ κόκκινο και σε σελίδες με πάνω από 30Κ ακόλουθους το 90% των σχολίων είναι αρνητικά, ήπια η λιγότερο ήπια.

έχουμε διαφορετική αντίληψη πχ με τον αργυρή στο πως βλέπουμε την μπάλα, το να είσαι αήττητος ενώ σέρνεσαι, είναι κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου όχι επίτευγμα του κατσαπλια! Το ότι αγκώμαχας να κερδίσεις ομάδες με μπατζετ όσο ένας παίχτης μας είναι ντροπή! Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες, άπειρες ομάδες έχουν κάνει ελλιπή προετοιμασία και δεν παρουσιάζουν τέτοια αηδιαστική αποκρουστική εικόνα!

Πιστεύω έμεινε γιατί βολεύει τον βαγγελα, ούτε έφερε πωλήσεις ούτε τίποτα, πάντα πουλούσαμε τους παιχταράδες και πριν τον μαρτινς. Είναι yes sir, παίζει σφιχτά όποτε δεν θα χάσει πρωτάθλημα να εκτεθούμε όποτε σου λέει μας εξυπηρετεί. Και γι αυτό πιστεύω ότι αν αποκλειστεί πάλι απ το Τσάμπιονς που είναι πολύ πιθανό θα τον στείλει, βέβαια είναι τόσο ΓΑΤΟΣ που μπορεί να τον ανανέωσε για να βγάλει απ την παραχώρηση του.

γενικο σχόλιο: είναι ένας προπονητης που χρειάζεται μονάδες μπροστά για να παίξεις μπάλα, μόλις του έφυγαν η δουλειά του στην ανάπτυξη φαίνεται ότι είναι ανύπαρκτη, όπως και κάθε Πορτογάλου προπονητη.  με τέτοια προσήλωση στην αμυνα αν έχεις γκιγιερμε ποτενσε Φορτούνη ματιε νέο οκ θα τους πατήσουμε στην Ελλάδα και θα τσουλάει το τόπι. Τώρα όμως φαίνονται άλλα, το αν έχω 100Μ μπατζετ και να παίζει για το χ σε όλα τα πρωτα ημίχρονα με χωρια εμένα με προσβάλει σαν οπαδό που έχω πληρώσει και έχω ταξιδέψει από σαν Σεμπαστιάν 18 χρόνων  μέχρι Βρέμη και Σεβιλλη (έπιασα οριζοντεσ) για τον θρύλο. Δεν θα μου επιβάλει κανείς την λογική του 60 χρόνου στο καφενειο ότι αφού παίρνω το 47ο όλα καλά. Το ότι συγκρινόμαστε με ΠΑΟΚ και κουλά και λέμε τους κερδίζουμε έστω και πεσμένοι είναι κατάντια, γι αυτό στην Ευρώπη είμαστε κομπάρσοι στο Τσάμπιονς και στο Γιουρόπα ταβάνι οι 16! Σε κανενα Τσάμπιονς λιγκ δεν ανήκουμε πλέον! Δυστυχώς! Και η ομάδα που κέρδισε την αρσεναλ απλά στάθηκε   Καλά, βάση ευκαιριών και εικόνας η αρσεναλ. Έπρεπε να περάσει. Αυτό λοιπόν μαρτυράει το ταβάνι μας και μόλις φύγανε δυο παίχτες η χειοερτεη αρσεναλ την επόμενης χρονιάς σε απέκλεισε. Καμία απολύτως βελτίωση ευρωπαϊκά με μαρτινς, ίσα ίσα βήματα πίσω με βάση και την φετινή εικόνα, και οποίος δεν το κατάλαβε ότι θα πληρώνουμε για πολύ το γκολ του αραμπι στην αρσεναλ θα το καταλάβει το καλοκαίρι. Μικρυναμε και γίναμε ομάδα κονφερενς η απλά ομίλων ΟΥΕΦΑ,  Οποίος θέλει να χαϊδευται ας πει για τα μεγάλα μπατζετ, αλήθεια η Γιούβε που πήγε τελικό κ η ατλετικο που ερχόταν απ αυτόν είχαν μικρό μπατζετ η αντί για μπουχααλκηδες είχες κέντρο Μίλι κασαμι τσορι με αλλαγή φούστερ;;; Ρητορικό ερώτημα!

εχει κλείσει ο κύκλος του, γιατί δεν έχει ποδοσφαιρικές ιδέες άλλες να προσφέρει, και 40 μυρρια για μεταγραφές να σπρώξεις να έφερνε έναν Γερμανό η Γάλλο καλύτερα να δεις σύγχρονο επιθετικό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό φυσικά με αμυντική προσέγγιση, όπως έπαιζε η αιντραχτ και μας βίδωσε σβηστά. Αυτός θα παρουσιάσει καλύτερο σύνολο αλλά καμία δίκη του αρχή επιθετικά απλά θα το υλοποιήσουν τα ταλέντα των διαφόρων παιχτών.

αυτα! Θα μπορούσα να πω πολλά και πιο συγκεκριμένα αλλά ήθελα ν πω γενικά σκεπτικό. Ξανά τονίζω χωρίς να είναι ειδικός κανείς, πριν ένα χρόνο τον είχανε όλοι για θεό πλην ελαχίστων και σήμερα το βρίζει το 90% των σχολίων στις μεγαλύτερες σελίδες του Ολυμπιακού, αυτό κάτι δείχνει.

εγω σταματώ να βλέπω αυτό το συνοθύλευμα, το δήλωσα χθες, μου χαλάει την ψυχολογία, έχω πρόβλημα με τα νεύρα μου, επηρεάζει την υγεία μου! επιτέθηκα στην μάνα μου χθες μετά το ματς για ασήμαντο λόγο! Όποτε τέλος να πάει να γαμηθει ο γύφτος από το ΡΙΟ αβε. Αν είχε αρχιδια σαν αλλουσ θα ζητούσε παίχτες…γιατί γελάω με τα σχόλια τύπου τον άφησαν με ραπτσιουκ μπουχαλακη (ο οποίος 45 λεπτά χθες ξεπέρασε σε λάθη και τους 21 υπόλοιπους του γηπέδου, ενώ έβλεπες την ταλαιπωρία να ξεκινάει πίσω του ο ζαμπα και να τον αφήνει 10 μέτρα πίσω) αυτός τους θέλει δεν τους επιβάλουν. Όπως επιλογή του 1η ήταν ο ονιεκουρου κ 2η ο Λόπεζ. Η πέρυσι ο Πέπε και γενικά όλοι οι τυχάρπαστοι που έφερε.

Τροποποιήθηκε > από Konstantinos konstantinou

Έτσι μια χαλαρή προχειρη αποδειξη

487B629F-518A-41FC-A190-F252EC9D0A1E.png

1D9CF66E-F7FF-4172-9F73-082DAF7218C0.png

394D4115-BDA1-40CB-AE5F-BE5984501491.png

E9AB3C78-837D-4DCD-B58E-A8642E80F5FB.jpeg

• Πρόεδρος

Υπάρχουν επιχειρήματα και στις 2 πλευρές πάντως, να τα λέμε αυτά 😁

Δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την ανανέωση.  Ο μαρτινς είναι ένας σοβαρός και καλός προπονητής.  Εγω προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο τα τελευταία 25 χρονια . Η κουβέντα εχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς για τις επιλογές του σε παιχτες , αλλα εκ του αποτελέσματος έδειξε ότι είναι δίκαιος , ίσως ο πιο δίκαιος,  προπονητής του ολυμπιακου.  Σίγουρα εχει δείξει καλυτερα δείγματα και η αλήθεια είναι ότι κάνει μια κακή χρονια , αλλα εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας και εχει ολο το χρόνο μπροστά του να το φτιάξει..

5 ώρες πριν, elevog said:

Τροποποιήθηκε > από Konstantinos konstantinou

• Create New...