Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε διετή ανανέωση με Μάρτινς  

16 μέλη ψήφισαν

1. 1. Ήταν λάθος η ανανέωση; Μην ξεχνάτε να γράψετε στα σχόλια το γιατί

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε
On 31/1/2022 at 5:58 ΜΜ, lancelot said:

Απάντα γιατί έκανε λογαριασμό ο @Konstantinos konstantinouκαι θα απαντήσει και αυτός 😉 διαβάζω τι έγραψες και επανέρχομαι

Απο οτι βλεπεις μονο αυτος εχει απαντησει "οχι" στην ψηφοφορια. Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω σε αυτα που εχει γραψει. Εκει που παρεθεσε σαν επιχειρημα οτι κοιτα, τον κοσμο που τον κραζει στα σοσιαλ μιντια, σταματησα να τον παιρνω στα σοβαρα. Βασικα εχω σταματησει να τον παιρνω στα σοβαρα σε οτι λεει για το ποδοσφαιρο εδω και παρα πολυ καιρο. Αν καλοσκεφτεις οτι τον πρωτο χρονο που παιζαμε καλη μπαλα τον εκραζε επειδη δεν επαιρνε αποτελεσματα και δεν εφερνε τιτλους και τωρα που παιρνει αποτελεσματα και φερνει τιτλους τον κραζει επειδη δεν παιζουμε καλη μπαλα, καταλαβαινεις οτι προκειται για διπολικη προσωπικοτητα. 😀

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
13 λεπτά πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ said:

Απο οτι βλεπεις μονο αυτος εχει απαντησει "οχι" στην ψηφοφορια. Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω σε αυτα που εχει γραψει. Εκει που παρεθεσε σαν επιχειρημα οτι κοιτα, τον κοσμο που τον κραζει στα σοσιαλ μιντια, σταματησα να τον παιρνω στα σοβαρα. Βασικα εχω σταματησει να τον παιρνω στα σοβαρα σε οτι λεει για το ποδοσφαιρο εδω και παρα πολυ καιρο. Αν καλοσκεφτεις οτι τον πρωτο χρονο που παιζαμε καλη μπαλα τον εκραζε επειδη δεν επαιρνε αποτελεσματα και δεν εφερνε τιτλους και τωρα που παιρνει αποτελεσματα και φερνει τιτλους τον κραζει επειδη δεν παιζουμε καλη μπαλα, καταλαβαινεις οτι προκειται για διπολικη προσωπικοτητα. 😀

Πέρα από την πλάκα, εγώ δεν συμφωνώ στα "δεν αξίζει να απαντήσω". Πάντα αξίζει, ας έχει ο καθένας την άποψη του

• Μου αρέσει 1

Δημοσιεύτηκε

Όταν είναι μέσα ο κοντοπουτανος,άλλη ομάδα ο Θρύλος.Ρε κλωνοποιειστε τον Ματιέ για άλλα πέντε χρόνια.Δυο μηδέν από το 5 και άντε γεια.

• Create New...