Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τάιλερ κόψε την πλάκα


Recommended Posts

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάνει ένα σπορ

 

Όταν ο ολυμπιακός αποφάσισε να παίξει μπάσκετ, δεν είχε απλά αντίπαλο.

Δεν ξέρω τι να γράψω για το ματς. Είναι φοβερό πως και οι δύο ομάδες κατέβηκαν σε 2 ημίχρονα με 2 διαφορετικά πρόσωπα! Σίγουρα εμείς επηρεαστήκαμε από τα γρήγορα φάουλ του Γουόκαπ & Φαλ (κυρίως του Γουόκαπ), οπότε δεν είχαμε την απαραίτητη δημιουργία μπροστά και συν τοις άλλοις πίσω τα τρώγαμε πανεύκολα. Ήρθε να προστεθεί σε αυτό η extreme ευστοχία του βάζελου και η τραγική έλλειψη αυτοπεποίθησης μας (πολλά χαμένα λει-απ) και συμπληρώθηκε το καρέ. Με τόσο καλή ψυχολογία από την μεριά τους και τόσο κακή από τη μεριά μας εγώ το είχα τελειώσει το ματς (όπως θυμάστε όσοι είμασταν discord) από το ημίχρονο. Όταν είναι να πας στους 6, χάνεις γελοία έναν αιφνιδιασμό και καταλήγεις να δέχεσαι τρίποντο και φάουλ στην εκπνοή τι μπορείς να περιμένεις για την πορεία του παιχνιδιου ?

Όπως έγραψα στο discord δεν μπορώ να καταλάβω πως γύρισε αυτό το ματς. Και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί προσπαθώ να το προσεγγίσω με τον τρόπο που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δηλαδή... άμυνα, αιφνιδιασμούς, πικ ν ρολ συνεργασίες. 0/3 απο αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Και έβλεπα μια ομάδα να χάνει με 14 πόντους, έχοντας ακραία ποσοστά ευστοχίας στο 3ποντο, που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος.

Η φετινή ομάδα όμως έχει και έναν 4ο παράγοντα. Ναι ο Τάιλερ αν τα βάλεις κάτω και τα δεις ψύχραιμα είναι παράγοντας Χ. Είναι η "μαικτζειμίστικη" τρέλα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ομάδα. Που μας ξενίζει. Που, όπως έγραψα και στο αντίστοιχο ποστ, και να την χάσουμε το καλοκαίρι... κλάιν. Δεν είναι τελικά έτσι τα πράγματα. Ο Τάιλερ φέρνει στην ομάδα το απρόβλεπτο. Δεν χρειάζεται ψυχολογία από άλλους για να χτυπήσει. Δεν επηρεάζεται από τρίτους. Επηρεάζεται φυσικά από τον εαυτό του, αλλά άλλο θέμα αυτό. Δεν τον ένοιαξε που οι αιφνιδιασμοί τέλειωναν λες και είμασταν σε παιδικό πρωτάθλημα. Δεν τον ένοιαξε που ο Σάσα πετύχαινε μόνο ταμπλό, ή που οι ξεκωλιάρηδες τα έβαζαν όπως να 'ναι και από όπου να 'ναι. Σου λέει εγώ θα σηκωθώ. Και σηκώθηκε... και (ευτυχώς) μπήκε, και (ευτυχώς) του έδωσε ρυθμό και τους ξεκώλιασε. 

Μίλαγα με κάτι φίλους και τους έλεγα ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με hero ball και δεν ξέρει να παίζει έτσι. Σχεδόν αυτό έκανε τελικά (όχι αποκλειστικά βέβαια). Σίγουρα δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά είναι μια extra προσέγγιση της φετινής ομάδας που δεν την έχουμε στο μυαλό μας γιατί δεν την έχουμε συνηθίσει.

Εντάξει μετά ήταν easy τα πράγματα. Άψογη διαχείριση των φάουλ από Φαλ & Γουόκαπ. Είναι φοβερό πόσο άλλη ομάδα είμαστε με και χωρίς αυτούς στο παρκέ. Αν και ο Μουσταφά έβγαλε κάποιες φοβίες χωρίς κανέναν λόγο. Αλλά οκ... τέλος καλό, όλα καλά. Αλλιώς θα συζητάγαμε για το "αν δεν εδινε οπως οπως την μπάλα και έπαιζε σωστά με πλάτη θα το είχε βάλει" κλπ κλπ κλπ.

Τέλος να αποδώσουμε και τα credits στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σλούκα που μας κράτησε μόνος του στα δύσκολα. Μεγάλη επιθετική βραδιά που επισκιάστηκε από το κρεσέντο του Ντόρσει. 

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ....... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

  • Μου αρέσει 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...