Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;

Recommended Posts

WWW.SPORT24.GR

Η παίκτρια του Ολυμπιακού, Ευαγγελία Βαμβακά, μία ημέρα μετά την ανάρτησή της που αποκάλεσε 'Ιωάννα' τον Ιωάννη Παπαπέτρου απολογήθηκε για την πράξη της...

Βλέποντας όλο το ντόρο που δημιουργήθηκε έπειτα από το στόρι της παίχτριας του Ολυμπιακού που αποκαλούσε "Ιωάννα" τον Παπαπέτρου,είπα να κάνω κι εγώ μια αναφορά.

Έχουμε και λέμε...25 χρόνια (και με αποκορύφωμα τη θητεία του πρεζάκια στην αλογοτροφή) γίνονταν ΤΑ ΟΡΓΙΑ και οι δημοσιογράφοι της πούτσας έκαναν τουμπεκί.Τα παρουσίαζαν όλα ως φυσιολογικά και ο λόγος ήταν προφανής.Θυμάμαι διάφορα περιστατικά και πολλοί από εδώ μέσα σίγουρα θυμάστε και περισσότερα εξαιτίας του ότι είστε μεγαλύτερης ηλικίας από μένα.Εγώ θέλω απλά να ρωτήσω:Ποιό απ'όλα αυτά τα περιστατικά ισοδυναμεί ή είναι καλύτερο από αυτό το περιστατικό με το στόρι της αθλήτριάς μας.Σίγουρα κανένα.Δε μπορείς να το συγκρίνεις ούτε για πλάκα με τις κατάρες του πρεζάκια στον Σπανούλη που ευχόταν θάνατο στη γυναίκα και στο αγέννητο παιδί του.Τα αρδάκια όμως τότε δε βγήκαν να καταδικάσουν έστω ως απαράδεκτα (που είναι το λιγότερο) αυτά τα απάνθρωπα λόγια ενός τιποτένιου ανθρωποειδούς,αλλά είχαν σπεύσει να κουκουλώσουν το γεγονός λέγοντας ότι αυτή η φωνή δεν είναι του πρεζάκια,αλλά κάποιου άλλου.Όλοι αυτοί οι αρδ είναι ο στυλοβάτης πάνω στον οποίο στηρίχθηκε όλο αυτό το βρωμερό κατασκεύασμα που δημιούργησε ο βάζελος.Όλοι αυτοί συντηρούνταν από τον Φάρο και τον εκάστοτε πρόεδρο της αλογοτροφής και έπρατταν αναλόγως.Εύχομαι ο,τι τους έρθει από δω και πέρα να μη το βαρεθούν.Θέλουμε να τους γαμάμε όπου τους βρίσκουμε και να τους βλέπουμε με σκυμμένο κεφάλι.

ΥΓ 1 : Ανανέωση στον Μπαρτζώκα για 10 χρόνια τουλάχιστον μετά από το συμβάν με τη πληρωμένη πουτάνα του πορτοκαλί σάιτ της πούτσας(δηλ. του πρεζάκια).Γιώργαρε είσαι μάγκας και αρχιδάτος Ολυμπιακός.

ΥΓ 2 : Όλες οι βρωμοσελίδες που κάθε μέρα λασπολογείτε εις βάρος του Ολυμπιακού εύχομαι ολόψυχα κλείσιμο και ΟΑΕΔ σε όλα τα αρδ.

ΥΓ 3: Μη ξεγελιόμαστε.Ο Φάρος θέλει πολλή δουλειά για να καταπολεμηθεί.Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν για να φύγουν εντελώς τα κατάλοιπά του από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ.Φέτος ήταν απλά η αρχή.

ΥΓ 4 : Ποιός ξέρει τί απειλές θα έχει δεχτεί η αθλήτριά μας για να βγει να ζητήσει συγγνώμη...

ΥΓ 5 : Θρύλε γερά γερά 40 στα μουνιά (κανένα έλεος στη διορισμένη και βρώμικη ομάδα που επί δεκαετίες έκλεβε με το έτσι θέλω τους κόπους μας).Αύριο όποιος μπει μέσα στο παρκέ πρέπει να είναι αποφασισμένος να τους ισοπεδώσει. 

• Μου αρέσει 1

• Admins

Εντάξει όσο και αν μας άρεσε και αν γελάμε με το περιστατικό σαν οπαδοί δεν παύει να είναι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Αυτοί είναι συνάδερφοι με την ευρύτερη έννοια και πιο εύκολα μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου και σκέφτεσαι ''αν μου το έκαναν εμένα αυτό τη στιγμή που μέχρι και οι δικοί μου μ έβριζαν πώς θα ένιωθα''. Άσε αυτό που λέει και το άρθρο, στη χώρα με τις δεκαεφτά δολοφονίες γυναικών φέτος ένας Θεός ξέρει τι μηνύματα έχει δεχθεί η κοπέλα. Τυπικά ζήτησε συγγνώμη δε μαζεύεται τέτοια καζούρα. Η καύλα είναι ότι η ουσία δεν αλλάζει, αυτός και η συμπεριφορά του είναι περίγελος ακόμα και μεταξύ συναδέλφων. Και με το που σήκωσε τα μπρατσάκια του έφαγε 23 πόντους ασάλιωτη κι έμεινε στον τόπο. Τον γλεντάγαμε και κοίταγε κι αυτός και οι υπόλοιποι. Και που να ξέρει τι έχει να γίνει σήμερα :nose-pick-icon:

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Create New...