Χρήστος Κουτσάκης Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2022 Δημοσιεύτηκε 17 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να ξεκινήσω συζήτηση για κάτι τέτοιο αλλά θέλω να ακούσω τις γνώμες σας μιας και ειμαι ο πλέον λιγότερο σχετικός με τέτοια θέματα. Βλέποντας τα στορυ του Τρακη στο ινστα, ξέρουμε κάτι για αυτό με το μπατζετ που δηλώνει 3 φορές κάτω στην Ελλάδα ο προμηθέας; (Άρθρα σδνα, γελάω.) Γελασα και πολύ με τη κατηγορία περι στησίματος για 30π διαφορα, ότι εσένα ρε πρεζα δεν σου ριξαμε 35αρα και 20αρες φέτος, χρειάζεται στήσιμο. Ειναι τελικά θερμοκέφαλος και αμοιβάδα ο δπγ ή ΠΑΝΤΑ ξέρει τι κάνει και τι θα πει; ακόμα και τα ψεματάκια αυτά που λέει ώρες ώρες πιστεύω ξέρει γιατί τα λέει.. Υ.Γ.1 Δεν σχολιάζω καν τις καθημερινές σχεδόν μπιχτες σε πολλαπλά πολιτικά θέματα που κάνει, εκεί ειλικρινά προσπαθώ να τον περνάω για χαζο παρά να τον παίρνω στα σοβαρά, γιατί προσπαθώ να μην κουράζω το μυαλό μου άλλο με σκεψεις πάνω στον αηδιαστικό κόσμο που ζούμε. Υ.Γ.2 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ 💦
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε 20 Ιουνίου 2022 Δημοσιεύτηκε 20 Ιουνίου 2022 Μεγαλύτερο θρασύδειλο από αυτό το μίασμα δε θα βρεις.Λέει συνέχεια για τους άλλους και μόλις τους συναντάει κάθεται γαμπρός και ξαναλέει μαλακίες μόλις φεύγει από τη συνάντηση που έχει μαζί τους.Εν ολίγοις όπως λένε και στο χωριό μου:"Σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει" (Στην Ελλάδα έκανε ο,τι έκανε με τους διαιτητές και μόλις άρχισε να καταρρέει το σύστημα έριξε λευκή πετσέτα.Όσο για τη λέξη final 4,δε ξέρει καν τι είναι).Έλεγε ότι θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και έβριζε τον Αλαφούζο,αλλά μόλις ήρθε η στιγμή να αναλάβει έκανε τη κότα γιατί θα είχε απέναντι τον Μαρινάκη.Οι Αγγελόπουλοι τώρα,έχουν μια τεράστια ευκαιρία να καταστρέψουν και το Τράκη και τους κολαούζους του και την ομάδα του και να μη την αφήσουν να δει χαρά ούτε του αγίου τσουπου ανήμερα.Έχουν την ευκαιρία να του δημιουργήσουν ψυχολογικά και κόμπλεξ τα οποία θα μπορεί να τα βγάζει μόνο σε ινστα στόρι λέγοντας ψέματα,απειλώντας και πουλώντας παραμύθια στα πρόβατά του (μετά από υπερβολική κατανάλωση "κουραμπιέ" βέβαια).Εγώ αυτό που θέλω είναι να αναλάβει ξανά (όχι ότι έφυγε και ποτέ,απλά είχε δει το φιάσκο που ερχόταν και προστατεύτηκε),γιατί τότε θα είναι το τέλος τους.Απο χθες μας ζάλισαν τα αρχίδια οι βάζελοι επειδή είπε ο κοκάκιας ότι τα καλύτερα έρχονται (χωρίς Βαζελακόπουλο δε νομίζω).Ας γυρίσει και θα τα δούμε τα καλύτερα.Οι Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να του πάρουν το πράσινο στριγκάκι και να του κάνουν τη τρύπα σαν πηγάδι του Μελιγαλά.Μη κάθεσαι λοιπόν να ακούς και να διαβάζεις όσα λέει ο συγκεκριμένος.Μία χαρτοπετσέτα έχει περισσότερο iq από αυτόν.Ας έρθει και θα τα δούμε όλα στο γήπεδο. 1
Recommended Posts