Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλοκαιρινή μεταγραφολογία


Recommended Posts

   Ακόμα δεν έκατσε η σκόνη από το πρωτάθλημα και πήραν μπρος τα μεταγραφικά. Και πως να μην συμβεί όταν έβαλες στο τέρμα την.... σκούπα (savage). Έτσι και αλλιώς οι σοβαρές διοικήσεις δεν περιμένουν να τελειώσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Όλοι καταστρώνουν τα σχέδια τους από καιρό. Μέχρι και ο παο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λι της Μονακό και από όσα λένε πιο πολύ περιμένουν να δουν τις δικές του διοικητικές εξελίξεις. Γυρνάμε σε μας. Μπορεί ο κόους να μένει φρι αλλά η ανανέωση του μοιάζει τυπική υπόθεση για να ανησυχούμε.
   Η ομάδα δεν χρειάζεται παρά λίγες και στοχευμένες επιλογές όπως και πέρυσι. Αυτό που δεν πίστευα με τίποτα στην αρχή αλλά που μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες πια είναι η επιστροφή του Μίλου. Δεν μπορεί να προκαλέσει καμιά σκέψη για τον αν πρέπει να έρθει ή αν κολλάει στα θέλω του Μπαρτζώ. Πέρυσι όλοι κάναμε κρυφές ευχές να είναι υγιής ο Φάλ κυρίως όσο δεν είχε γυρίσε σεκάποια στάνταρ ο Μάρτινς. Αν συμβεί αυτό λοιπόν ξέρεις ότι θα έχεις έναν πυλώνα. Δεν μιλάμε για ακραίες-άτυχες καταστάσεις. Μαζί με Σάσα έχεις 3 ψηλούς. Σάρλς, Έισι δύσκολα θα μείνουν και ο Πρί έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα. Για Μάρτιν το παρουσιάζουν σαν πολύ πιθανό να μην συνεχίσει πράγμα που δεν το κατανοώ πλήρως καθώς φαίνεται υγιής πλέον και οι συνεραγίες του με Σλούκα είναι εκπληκτικές. Επειδή άλλοι ξέρουν καλύτερα όμως το παίτνω σαν δεδομένο. Πας λοιπόν σε άλλους 2 παίκτες με αθλητικά χαρακτηριστικά που θέλει ο κόουτς. ο ένας θα πρεέπει να είναι πρώτα 4ρι που να ακουμπάει και στο 5. Ο άλλος το ανάποδο. Μπορεί να αποκτηθεί και κάποιος Έλληανς σαν 6ος παίκτης για συμπλήρωμα απλά. Και από τους 2 ξένους ο ένας θα έχει σοβαρό ρόλο (το 4ρι). Ο άλλος θα είναι κάποιας μορφής επένδυση.
   Στους κοντούς έχουμε την ευχαρίστηση να μην έχουμε μεγάλες ανάγκες. Νομίζω στο τέλος θα μείνει κανονικά και ο Λάρι ενώ όλοι οι άλλοι έχουν συμβόλαιο. Μένει μόνο η περίπτωση του Ντόρσει ποτ δεν είναι απίθανο να ανανεώσει και αυτός. Αν έρθει ο Μπέικον που τον.... σιγοψήνουν (πως τα λέω) μερικοί τ΄τοε θα είμαστε υπεργεμάτοι. Ο Λάρι θα μείνει πίσω στο ροτέισον και δεν θα φοβόμαστε μικροτραυματισμούς. Ακόμα και με ταυτόχρονη απουσία 2 ή και 3 παικτών θα έχεις τις λύσεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε δύσκολα παιχνίδια. Αναμένουμε τα νεότερα λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

Μιλουτίνοφ, ένα 4αρι σίγουρα, ένα 3αρι πίσω από τον Παπ, και ένα 2άρι αν φύγει ο Ντόρσεϊ...και ίσως χρειαστεί και ένα 4-5αρι... αυτά νομίζω 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.