Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΧΑΛΑΣ ΑΡΘΡΟ!


frank

Recommended Posts

ATHLOSNEWS.GR

Ο Γιώργος Χαλάς γράφει ΕΥΘΕΩΣ για αυτούς που ήρθαν, θριάμβευσαν και απήλθαν, υπενθυμίζοντας ότι η μοναδική σταθερά του μπασκετικού Ολυμπιακού στον 21ο αιώνα είναι οι ιδιοκτήτες του

 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Το έχω γράψει ξανά και αν κάποιος έχει αντίθετα στοιχεία ή άποψη θα ήθελα να τα ακούσω. Τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό σε όλα τα τμήματα τα τελευταία 40 χρόνια υπήρξε άλλος πρόεδρος που να βάζει τόσα χρήματα χωρίς να περιμένει οφέλη από την ομάδα, το κράτος ή την δημοσιότητα ; Λεφτά που δεν θα γυρίσουν ούτε με την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων;

Δύσκολα σημεία για εμάς ότι σε περίεργες στιγμές δεν ανακοινώνουν τις θέσεις τους. Αλλά έτσι είναι, δεν θα αλλάξουν.

Ελπίζω να μείνουν για χρόνια, να φτιάξουν το γήπεδο και να αγκαλιάσει ο κόσμος περισσότερο αυτή την ομάδα, που αξίζει να την βλέπεις και απέναντι στην τελευταία ομάδα της Ελλάδας.

Ο Βασίλης, ο Γιώργος, Παπ, Σλούκας κ.α. δεν θα έμεναν τόσο εύκολα όλα αυτά τα χρόνια αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι πρόεδροι.

Για πάντα στο λιμάνι μάγκες Αγγελόπουλοι και αφήνουμε τα στριγκάκια και τις λευκές πετσέτες για τους άλλους.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.