Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
THEMOMENTUM.GR

Στους ρυθμούς της επόμενης μέρας βρίσκονται στον Ολυμπιακό με...

Καλημέρα σε όλους, μου κάνει εντύπωση να ισχύει. Εννοούν πως θα πάρουμε Στεφάνη και θα φύγει ο Ντόρσει; Δηλαδή θα φύγει ένα 2άρι, και θα πάρουμε έναν ακόμα άσσο; Ναι στις ασίστ τρομερός, και Έλληνας αλλά δεν μου βγαίνουν τα κουκιά

• Έκπληκτος! 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Πραγματικά δεν ξερω αν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο, για μένα αδύνατο να έρθει ο Καλάθης, θα είχαμε 3 άσους, δεν χωράνε. Εκτός εάν στο μυαλό του Μπαρτζώκα υπάρχει η ιδέα για δίδυμο Ντόρσει (ή άλλο δυάρι) με Γουόκαπ και Καλάθη-Σλούκα ασόδυο. Σίγουρα πάντως ακόμα και αν έρθει ο Καλάθης, θα χρειαστούμε δυάρι, ή Ντορσει ή άλλον.

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Πολυ δυσκολο με Σλουκα και Ουοκαπ στην ομαδα. Ο Σλουκας μπορει να παιξει στο 2 αλλα δεν του αρεσει. Θελει την μπαλα στα χερια του. Ουτε ο Ουοκαπ εχει το σουτ να παιξει στο 2.

Επισης μην ξεχναμε οτι του χρονου καποια συμβολαια θα αναβαθμιστουν. Αν μεινει θα παρει περισσοτερα ο Ντορσει, θα παρει περισσοτερα ο Φαλ που ανανεωσε, να εχεις ενα συμβολαιο ακομη γυρω το 1,5 μυριο στην ξεφτιλα το βλεπω χλωμο εως αδυνατο. Αν δε ερθουν και Μιλου και Μπεικον το πραγμα ανεβαινει πολυ στο οικονομικο.

Επισης ο Καλαθης δεν ειναι ο ιδιος παικτης που ηταν πριν 2 χρονια. Στο σουτ εξακολουθει να ειναι τραγικος. Ο Ουοκαπ αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος αμυντικος απο τον Νικ. Την δημιουργια του, την καλυπτουμε με τον Σλουκα.

Εγω δεν θα ασχολουμουν καθολου με τον Καλαθη. Θα επαιρνα Καλαιτζακη σαν μια τριτη λυση.

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Εμένα πιο πολύ μου φαίνεται ως κολπάκι των ΑΡΔ ώστε να φανεί πως τον θέλουμε, και τελικά ω μοντιέ, τον πήρε ο πρεζας!

Αλλίως μπασκετική λογική δεν έχει!

• Μου αρέσει 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, lancelot έγραψε:

Εμένα πιο πολύ μου φαίνεται ως κολπάκι των ΑΡΔ ώστε να φανεί πως τον θέλουμε, και τελικά ω μοντιέ, τον πήρε ο πρεζας!

Αλλίως μπασκετική λογική δεν έχει!

Νομιζω οτι θα εχει προτασεις απο καλυτερες ομαδες απο τον Ζελα. Μπορει απο Φενερ, απο Μακαμπι, ισως να τον θελει και ο Ομπραντοβιτς στην Παρτιζαν.

Ο ζελας, αν βαλει τελικα λεφτα ο πρεζακιας (που το βλεπω χλωμο) ισως να προσπαθησει να κανει κινησεις εντυπωσιασμου με κανεναν Τζειμς η κανεναν Χεζονια.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Δε πιστεύω ότι θα πάει στον βάζελο ο Καλάθης.Σίγουρα θα μπουν ομάδες στο κόλπο της απόκτησής του και θα του δώσουν αρκετά λεφτά.Προσωπικά θεωρώ πως θα καταλήξει στη Φενέρ.Ο πρεζάκιας δεν έχει πλέον το σύστημα να τον σπρώχνει,ούτε μπορεί να χώνει λεφτά πλέον.Η "επιστροφή" του γίνεται ξεκάθαρα για επικοινωνιακούς λόγους και για να απαλύνει τον πόνο των βάζελων από τη σκούπα και να το παίξει Μεσσίας σε κάποια πιθανή επιτυχία του βάζελου την επόμενη χρονιά.Δύο σενάρια υπάρχουν:Ή θα τσακωθεί ξανά με τη 13 και θα προκαλέσει διχασμό ανάμεσα στους οπαδούς του βάζελου (το πιο πιθανό σενάριο κατ'εμέ) ή θα τον δεχτεί η 13 ελπίζοντας ότι θα τους βγάλει από το αδιέξοδο.Κατά την άποψή μου θα είναι το ιδανικό σενάριο να επιστρέψει γιατί:

1)Δε μπορεί να βάλει λεφτά

2)Θα προκαλέσει σύγχυση στο απέναντι στρατόπεδο γιατί άλλοι θα τον θέλουν και άλλοι όχι

3)Το βρώμικο σύστημα έχει αρχίσει να καταρρέει (δεν έχει καταρρεύσει ακόμα,είδαμε τι έγινε στο 3ο τελικό στο σεφ και τι σφύριζαν οι διαιτητές που έβαλε ο Λιόλιος μετά την επίσκεψη του)

4)Το να επιστρέψει θα είναι μια δεύτερη κοροϊδία,γιατί δε θα έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

5)Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτοκαταστροφικός και πολύ εγωιστής.Μόνο κακό θα κάνει στον βάζελο,όπως του κάνει από τότε που τον ανέλαβε.

Όπως και να έχει τώρα παίζουν μπάλα οι Αγγελόπουλοι και έχουν την ευκαιρία να τον ξεβρακώσουν με κάθε τρόπο.

• Create New...