Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξαφνικά ζούμε αλλού

Geo Poulidis

Recommended Posts

• Admins

C38626A7-2221-486C-B303-33FC78640EED.thumb.jpeg.fcd02c4f4460758be022c869d9f173a1.jpeghttps://www.gazzetta.gr/football/2086313/xafnika-einai-san-na-zoyme-se-allo-kratos

Στα δικά μου μάτια όλο αυτό που συμβαίνει από τη στιγμή που δολοφονήθηκε ο Άλκης μέχρι σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος έχει αφήσει ελεύθερο το παρακράτος να παίζει μπάλα και σήμερα δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που έκανε και χθες: προσπαθεί να δημιουργήσει στους πολίτες την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει και λειτουργεί και μάλιστα ότι έχει πραγματική διάθεση να πατάξει τη βία και την διαφθορά. Και θα συνεχίσει να το κάνει με την χθεσινή νοοτροπία του: δηλαδή θα παριστάνει ότι λειτουργεί μέχρι να ξεχαστεί η δολοφονία, να βγει από τα δελτία ειδήσεων, να σβήσει στη μνήμη μας.C38626A7-2221-486C-B303-33FC78640EED.thumb.jpeg.fcd02c4f4460758be022c869d9f173a1.jpeg

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος

Σωστά τα λέει αλλά το κινητρο δεν είναι να αισθανθούμε ασφαλείς για την πρόζα και μέχρι να ξεχαστεί αλλά να δώσουν το αίσθημα ασφαλείας γιατί...παμε σε εκλογές! 😜

• Μου αρέσει 2

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.