Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 20 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 20 Ιουνίου 2022 Μου ειπε καποια ενδιαφεροντα πραγματα η φιλη απο την δουλεια που ηταν το Σ/Κ Κυθνο και νοικιαζε το δωματιο που μεινανε απο την μητερα του Λαρι. Την επομενη μερα πηγε στο νησι και ο Λαρι για να δει την μαμα και μιλησε και με εκεινον. Καταρχας η μαμα-Λαρι ειναι τρελοκομειο. Με το που ειδε την φιλη μου η οποια ειναι γυρω στο 1.90 της λεει εσυ επαιζες η μπασκετ η βολει. Της απανταει, μπασκετ επαιζα. Αααα λεει η μαμα-Λαρι ειναι ο γιος μου μπασκετμπολιστας. Αληθεια? Ποιος ειναι? Ρωταει η Πεννυ. Πρωτα θα μου πεις τι ομαδα εισαι και μετα θα σου πω της λεει η μαμα-Λαρι. Χαχαχαχαχα περιπτωσαρα μιλαμε. Αφου της ειπε οτι ειναι Ολυμπιακαρα και χαρηκε η γαυρινα μαμα, της αποκαλυψε οτι ινδαλμα του Λαρι απο μικρος ηταν ο Διαμαντιδης. Αφισες στο παιδικο δωματιο κτλ. Μεχρι που σε ενα ματς Αρη - Ζελα ο Γιαννουλης μαρκαρε τον Διαμαντιδη. Το τι γκρινια λεει ο Λαρι εριχνε στους διαιτητες ο Ροχαλιδης, να τους λεει συνεχεια οτι αυτος με χτυπαει, να μιλαει ασχημα και με επαρση. Η μεγαλυτερη δε απομυθοποιηση ηταν οταν μια μερα στο Βενιζελος ο Λαρι γνωρισε τον Σπανουλη. Ο Σπανουλης στον Ολυμπιακο, ο Λαρι δεν θυμαμαι που ειπε. Παντως δεν ειχε ερθει ακομη στον Ολυμπιακο. Ο Μπιλαρος χωρις να εχουν γνωριστει ποτε πηγε, τον πηρε αγκαλια, του ειπε οτι τον παρακολουθει αρκετο καιρο και αν συνεχισει να δουλευει ετσι θα εχει πολυ καλο μελλον. Απο τοτε λατρεψε τον Μπιλαρο ο Λαρι και αισθανθηκε ως την καλυτερη στιγμη στην μπασκετικη του καριερα οταν εγιναν συμπαικτες. Υ.Γ. Κανονιστε μαλακες να τα δω καμια μερα σε κανενα σαιτ γραμμενα και με κανετε ρομπα στην κοπελα. 1 1
Recommended Posts