Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν έγινε πέρυσι, θα γίνει φέτος?!

Recommended Posts

Έχουμε πει για Μπέικον, για Μίλου, για ανανέωση ή μη του Ντόρσει. Κανείς δεν μιλάει για Κώστα Αντετοκούμπο όμως. Η αγάπη κράταγε από πέρυσι και που ελιχε φτάσει ένα βήμα πριν υπογράψει. Τελικά διάλεξε τους Γάλλους καθώς περίμενε ότι θα έχει σημαντικό ρόλο παρά τα λιγότερα λεφτά και από την μεριά του καλά έκανε. Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως ακριβώς τα περίμενε. Πολλά ακούστηκαν για το γιατί αλλά μικρή σημασία έχει τώρα. Με την απόσυρση του Πρι και την πιθανότατη φυγή του Σαρλς (και δυστυχώς του Μάρτν με όσα διαβάζω) υπάρχει χώρος για εκείνον και αθλητικά στοιχεία που θέλουμε εφόσον καταλήξουμε όντως με δίδυμους πύργους. Έχει πάρει και τις πρώτες του εμπειρίες από Ευρολίγκα. Βλέπω να γίνεται ''σφαγή'' με ΠΑΟ καθώς νομίζω και εκείνοι θα ενδαφερθούν έντονα για εκείνον.

• Πρόεδρος

Έχει ακουστεί στο μέσο της χρονιάς πως θα γίνει προσπάθεια να τον φέρουμε, αλλά δεν το πολυβλέπω με τα σημερινά δεδομένα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις 

Με Φαλ-Μιλου στο 5 μου φαίνεται αδύνατο να έρθει. Δεν θα βρει καθόλου χώρο. Αν δεν γίνει του Νικολα μπορεί....

On 23/6/2022 at 8:46 ΜΜ, Panoskara έγραψε:

Με Φαλ-Μιλου στο 5 μου φαίνεται αδύνατο να έρθει. Δεν θα βρει καθόλου χώρο. Αν δεν γίνει του Νικολα μπορεί....

Παίζει στο 4 περισσότερο οπότε χωράει. Και αφαιρείς μια πιθανή μεταγραφή στο βάζελο που τον έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

57 λεπτά πριν, krakatheboy έγραψε:

Παίζει στο 4 περισσότερο οπότε χωράει. Και αφαιρείς μια πιθανή μεταγραφή στο βάζελο που τον έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Κώστας 4???? Ούτε καν. Το παιδί μόνο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη έχει. Είναι τόσο ατεχνος ούτε να την σκάσει δεν μπορεί ακόμα. Για σουτ δεν το συζητάω καν...

2 ώρες πριν, Panoskara έγραψε:

Ο Κώστας 4???? Ούτε καν. Το παιδί μόνο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη έχει. Είναι τόσο ατεχνος ούτε να την σκάσει δεν μπορεί ακόμα. Για σουτ δεν το συζητάω καν...

Μα δεν σου είπα ότι είναι σουτέρ αλλά άμα δεις και τα παιχνίδια των Γάλλων στο 4 έπαιζε κυρίως. Είναι σχετικά αδύναμος για να βάζει το σώμα του στην ρακέτα συνεχώς. Έχει όμως την ευλυγισία να ακολουθεί τις αλλαγές παρά το μπόι του. Και στο σάιτ της ευρολίγκας αν δεις δεν τον έχουν στα σέντερ. Γενικά 4-5ρι είναι με αθλητικά στοιχεία κάτι που καλύπτει τα θέλω μας νομίζω. Δεν πιάνετσαι και για ξένος. Αν είχε και λίγο σουτ θα είχε όλο το πακέτο αλλά μπορεί να μας ήταν ήδη και απλησίαστος. 

• Create New...