StamosK Δημοσιεύτηκε 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Φεβρουαρίου 2022 "Τι έγινε ρε γιατί δεν είδα το ματς. Ξυπνήσαμε ?" Ερώτηση φίλου μου χθεσινοβραδινή. Πραγματικά δεν ήξερα τι να του απαντήσω... "ξυπνήσαμε, ξανακοιμηθήκαμε, ξαναξυπνήσαμε, ξανακοιμηθήκαμε και τελικά ξαναξυπνήσαμε στο τέλος"... (και ποιος ξέρει. Αν υπήρχε χρόνος μπορεί και να ξανακοιμόμασταν) Τέλος όμως η γκ(ρ)ίνια. Η ομάδα έπραξε το χρέος της. Δύσκολα εν τέλει, αλλά το έπραξε. Μπήκε στο γήπεδο με ύφος νικητή, ισοπέδωσε (αρχικά) τον αντίπαλο και στο τέλος έπαιξε σοβαρότατη άμυνα και πήρε καλές επιλογές που την οδήγησαν στην νίκη. Αυτό που με προβληματίζει πάαααρα πολύ είναι η ευκολία με την οποία έχουμε αρχίσει να παραδίδουμε διαφορές. Μου φέρνει στο μυαλό περσινά και προπέρσινα σκηνικά. Και την Τετάρτη και χθες οι αντίπαλοι γύρισαν σε ελάχιστα λεπτά. Θεωρώ ότι είναι πνευματικό θέμα και κυρίως θέμα προπονητικού team για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Δεν σημαίνει ότι αν παίρνεις 15 πόντους διαφορά θα κερδίζεις ντε και καλά, αλλά για το θεό δεν γίνεται να την χάνεις μέσα σε 3-4 λεπτά με 10φεύγα - 0 σερί. 🔴 Καθόλου τυχαία η επιλογή της φωτό. Όπως έγραψε πάρα πολύ εύστοχα στο fb ο Θεόφιλος, ολυμπιακός χωρίς Παπανικολάου δεν υπάρχει. Εγώ θα το γενικεύσω λίγο και θα πω ότι ομάδα χωρίς 3άρι δεν υπάρχει. Η επιλογή του Μπαρτζώκα φέτος στο ρόστερ ήταν να πορευτεί με ένα κλασικό τριάρι +τις υβριδικές επιλογές του Σάσα & Σακίλ. Λογικά το καλοκαίρι με αποχώρηση Πριπρι (δυστυχώς είναι εμφανές ότι δεν μπορεί...) θα κολλήσει ο Σάσα στο 4 και θα έρθει κάποιος ακόμη να πλαισιώσει τον Παπ. Άλλες κουβέντες όμως αυτές. 🔴 Πέρα των όσων λέω για Παπ, βαρόμετρο φέτος είναι όπως αποδεικνύεται και η απόδοση του Ντόρσει. Λογικό αφού του έχει δοθεί ένας πάρα πολύ σημαντικός ρόλος. ΥΓ. Τώρα έρχονται τα δύσκολα. Με την ηρεμία που έφερε η νίκη και συγκέντρωση (ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΓΛΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ 😛) πιστεύω ότι στο τέλος δεν θα πετάξουμε ότι έχουμε χτίσει. 1
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 5 Φεβρουαρίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 5 Φεβρουαρίου 2022 @StamosK θυμήσου να βάζεις το tag + prefix, στο έφτιαξα εγώ τώρα. 1
Recommended Posts