Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φανταστείτε αν...


Recommended Posts

  • Πρόεδρος

TWPR-50100-WH.jpg

Φανταστείτε αν, ο πρέζας όταν φύγαμε από την Α1, είχε αυξήσει την επένδυση του, αγόραζε παίκτες και πήγαινε την ομάδα F4. Σκεφθείτε αν πχ έπαιρνε 1 ευρώλιγκα ή και παραπάνω. Τι θα λεγόταν από τους οπαδούς μας; Η μιρλα θα ήταν καθημερινή υπόθεση, η στήριξη που υπήρχε θα εξαφανιζόταν. Αυτή ήταν και η τρελη του ευκαιρία. Θα μας τελείωνε κυριολεκτικά αν το εκανε αλλα είναι τόσο χαζός που προτίμησε να παίρνει τίτλους με τον Προμηθέα και το Λαύριο και να πετάει αυτός λευκή πετσέτα. 

Από τα μεγαλύτερα του λάθη (ναι οκ μην πείτε για τα λεφτά, λες και ο πρέζας δεν έχει κομπόδεμα. Άλλο που έχει μπει στοπ τα τελευταία χρόνια από την ξαδέρφη του. Αν πραγματικά είχε νιονιό θα μας είχε τελειώσει. Θα έκανε και όσο λειπαμε μια διαδοχή κατάσταση στην ΕΟΚ με έναν δικό του και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά πίστεψε πως και θα την έβγαζε τσάμπα και πάλι θα γινόταν το δικό του... Και την πάτησε 

  • Μου αρέσει 3

Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Όπως κάθε τοξικομανής, έτσι και ο Γιαννακόπουλος είναι αυτοκαταστροφικός σε κάποιο βαθμό. Η διαχείριση που έχει κάνει στον ποα από τη στιγμή που ανέλαβε καταδεικνύει του λόγου το αληθές: κανένα Φ4 σε 11 χρόνια, ελάχιστοι εγχώριοι τίτλοι και κυρίως όταν δεν είμασταν παρόντες ή με καταφανή έλεγχο της διαιτησίας, σωρεία λαθών στη διαχείριση των οικονομικών της ομάδας που τον οδήγησαν ουσιαστικά στην αποχώρηση, σπασιμο με τους οργανωμένους, και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα, η απαξίωση για Αλβέρτη και Διαμαντίδη που σχεδόν κυριολεκτικά τους κατούρησε. Η σύγκριση με το παρελθόν του πατέρα και του θείου του είναι ένα βάρος που αδυνατεί να σηκώσει.  

Όσο θα είναι αυτός στα διοικητικά του σιχάματος, δεν πρόκειται να μπορέσουν να ορθοποδήσουν. Και αν το κάνουν θα είναι ελάχιστες αναλαμπές, αφού οι προσωπικές του κόντρες θα είναι παντα πάνω από την ομάδα. Θα υπάρχει πάντα γκρίνια, μιζέρια και σπασμωδικές αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις. Οι Αγγελόπουλοι τον ξεβράκωσαν σε όλα τα μέτωπα, πέτυχαν ακόμα και αλλαγή στην ηγεσία της ΕΟΚ με το Μέχρι Τέλους και τον πήγαν καρότσι 7-1 μέσα στην πρώτη μόλις σεζόν της επανόδου.   

 

  • Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.