Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σίγουρα ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα από εμάς για το τι χρειάζεται η ομάδα. Παρόλα αυτά, αν τελικά ναυαγήσει του Μίλου λόγω της τρισκατάρατης cska θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσουμε με τον Χασάν (μονοετές) και να πάρουμε και Κώστα Αντετοκούνμπο μήπως και γίνει παίκτες με την βοήθεια του Μπαρτζώκα και κυρίως του Σλούκα. Για 4άρι που θα μπορεί να βοηθάει και στο 5 θα διάλεγα Σινγκλετον. Τον ξέρει ο κόουτς και θεωρώ θα είναι ιδανικό συμπλήρωμα στην ομάδα. 
Στα υπόλοιπα η ομάδα είναι έτοιμη, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάτι. Σίγουρα ένας μπέικον θα μας άρεσε για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ και να δίνει άλλα στοιχεία, αλλά θεωρώ ότι είναι μία πολυτέλεια που ίσως να μην την αντέχουμε.

Υ.Γ. είναι το πρώτο ποστ στο φόρουμ. Το άργησα μου φαίνεται....

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 1
Δημοσιεύτηκε

Είναι κοινό μυστικό ότι μιλάμε και με Κώστα αντετοκούμπ ξανά. Φέτος ίσως οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες. Απορώ που δεν ακούγεται περισσότερο για τον παο που και Έλληνες θέλει και 4ρι αν όχι 4ρια. Ίσως περιμένουν να κατασταλάξουν στον προπονητή πρώτα. Επίσης ο Ζερβάς πέταξε μίνι βόμβα. Αν πόνταρα λέει τα λεφτά μου θα έλεγα ότι ο Σάσα θα πάει ΝΒΑ αλλά όχι φέτος, το 23! Θα είναι η τελευταία σεζόν του Σάσα (μέχρι την επόμενη)? Αν δεν προκύψει κάτι καλό δεν με χαλάει να μείνει ο Μάρτιν. Δεν είναι από τους παίκτς που βγήκαν παλτά και βιάζεσαι να τους αλλάξεις. Βλέπε Σαρλς σαν φρέσκο κουλόυρι. Τέλος θα ήθελα μπέικον αλλά με την παραμονή του Ντόρσει νομίζω δεν θα έρθει άλλος παίκτης. Είτε στο 2 είτε στο 3.                          

• Admins
Δημοσιεύτηκε
16 ώρες πριν, Tsigaridas7 έγραψε:

Σίγουρα ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα από εμάς για το τι χρειάζεται η ομάδα. Παρόλα αυτά, αν τελικά ναυαγήσει του Μίλου λόγω της τρισκατάρατης cska θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσουμε με τον Χασάν (μονοετές) και να πάρουμε και Κώστα Αντετοκούνμπο μήπως και γίνει παίκτες με την βοήθεια του Μπαρτζώκα και κυρίως του Σλούκα. Για 4άρι που θα μπορεί να βοηθάει και στο 5 θα διάλεγα Σινγκλετον. Τον ξέρει ο κόουτς και θεωρώ θα είναι ιδανικό συμπλήρωμα στην ομάδα. 
Στα υπόλοιπα η ομάδα είναι έτοιμη, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάτι. Σίγουρα ένας μπέικον θα μας άρεσε για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ και να δίνει άλλα στοιχεία, αλλά θεωρώ ότι είναι μία πολυτέλεια που ίσως να μην την αντέχουμε.

Υ.Γ. είναι το πρώτο ποστ στο φόρουμ. Το άργησα μου φαίνεται....

Ο Σιγκλετον μενει ελευθερος? Δυσκολο να μην τον θελει η Εφες.

Δημοσιεύτηκε

@ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ το εχω ακουσει απο 3 διαφορετικους δημοσιογραφους οτι ειναι free agent. καλη περιπτωση, για ενα 15λεπτο....

• Admins
Δημοσιεύτηκε
18 ώρες πριν, Tsigaridas7 έγραψε:

@ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ το εχω ακουσει απο 3 διαφορετικους δημοσιογραφους οτι ειναι free agent. καλη περιπτωση, για ενα 15λεπτο....

Μια χαρα παικτης ειναι. Εχει σουτ, ειναι τιμιος, ειναι συνηθως παρων στα κρισιμα παιχνιδια.

• Create New...