Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2022 Σίγουρα ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα από εμάς για το τι χρειάζεται η ομάδα. Παρόλα αυτά, αν τελικά ναυαγήσει του Μίλου λόγω της τρισκατάρατης cska θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσουμε με τον Χασάν (μονοετές) και να πάρουμε και Κώστα Αντετοκούνμπο μήπως και γίνει παίκτες με την βοήθεια του Μπαρτζώκα και κυρίως του Σλούκα. Για 4άρι που θα μπορεί να βοηθάει και στο 5 θα διάλεγα Σινγκλετον. Τον ξέρει ο κόουτς και θεωρώ θα είναι ιδανικό συμπλήρωμα στην ομάδα. Στα υπόλοιπα η ομάδα είναι έτοιμη, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάτι. Σίγουρα ένας μπέικον θα μας άρεσε για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ και να δίνει άλλα στοιχεία, αλλά θεωρώ ότι είναι μία πολυτέλεια που ίσως να μην την αντέχουμε. Υ.Γ. είναι το πρώτο ποστ στο φόρουμ. Το άργησα μου φαίνεται.... 3 1
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιεύτηκε 28 Ιουνίου 2022 Είναι κοινό μυστικό ότι μιλάμε και με Κώστα αντετοκούμπ ξανά. Φέτος ίσως οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες. Απορώ που δεν ακούγεται περισσότερο για τον παο που και Έλληνες θέλει και 4ρι αν όχι 4ρια. Ίσως περιμένουν να κατασταλάξουν στον προπονητή πρώτα. Επίσης ο Ζερβάς πέταξε μίνι βόμβα. Αν πόνταρα λέει τα λεφτά μου θα έλεγα ότι ο Σάσα θα πάει ΝΒΑ αλλά όχι φέτος, το 23! Θα είναι η τελευταία σεζόν του Σάσα (μέχρι την επόμενη)? Αν δεν προκύψει κάτι καλό δεν με χαλάει να μείνει ο Μάρτιν. Δεν είναι από τους παίκτς που βγήκαν παλτά και βιάζεσαι να τους αλλάξεις. Βλέπε Σαρλς σαν φρέσκο κουλόυρι. Τέλος θα ήθελα μπέικον αλλά με την παραμονή του Ντόρσει νομίζω δεν θα έρθει άλλος παίκτης. Είτε στο 2 είτε στο 3.
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 Άντε επιτέλους το πήρες απόφαση @Tsigaridas7 1
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, Tsigaridas7 έγραψε: Σίγουρα ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα από εμάς για το τι χρειάζεται η ομάδα. Παρόλα αυτά, αν τελικά ναυαγήσει του Μίλου λόγω της τρισκατάρατης cska θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσουμε με τον Χασάν (μονοετές) και να πάρουμε και Κώστα Αντετοκούνμπο μήπως και γίνει παίκτες με την βοήθεια του Μπαρτζώκα και κυρίως του Σλούκα. Για 4άρι που θα μπορεί να βοηθάει και στο 5 θα διάλεγα Σινγκλετον. Τον ξέρει ο κόουτς και θεωρώ θα είναι ιδανικό συμπλήρωμα στην ομάδα. Στα υπόλοιπα η ομάδα είναι έτοιμη, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάτι. Σίγουρα ένας μπέικον θα μας άρεσε για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ και να δίνει άλλα στοιχεία, αλλά θεωρώ ότι είναι μία πολυτέλεια που ίσως να μην την αντέχουμε. Υ.Γ. είναι το πρώτο ποστ στο φόρουμ. Το άργησα μου φαίνεται.... Ο Σιγκλετον μενει ελευθερος? Δυσκολο να μην τον θελει η Εφες.
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ το εχω ακουσει απο 3 διαφορετικους δημοσιογραφους οτι ειναι free agent. καλη περιπτωση, για ενα 15λεπτο....
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, Tsigaridas7 έγραψε: @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ το εχω ακουσει απο 3 διαφορετικους δημοσιογραφους οτι ειναι free agent. καλη περιπτωση, για ενα 15λεπτο.... Μια χαρα παικτης ειναι. Εχει σουτ, ειναι τιμιος, ειναι συνηθως παρων στα κρισιμα παιχνιδια.
Recommended Posts