krakatheboy Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιεύτηκε 29 Ιουνίου 2022 Πολύ το μπλα μπλα του Σάσα τις τελευταίες μέρες πράγμα που μου δείχνει ότι δεν είναι της λογικής του καλύτερα πρώτος στο χωριό. Δεν μπορώ να τον αδικήσω. Πάντως ο Ζερβάς το απέρριψε για φέτος και οι ίδοι οι Κίνγκς δεν φαίνεται να έχουν χώρο για τώρα. Βεζένκοβ: «Ήξερα ότι με παρακολουθούσαν οι Κινγκς, θα μιλήσουμε σύντομα» WWW.GAZZETTA.GR Τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ ανήκουν πλέον στους Σακραμέντο Κινγκς και ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προοπτική του ΝΒΑ, εξηγώντας πως οι «Βασιλιάδες» παρακολουθούσαν τα παιχνίδια του μέσα στη σεζόν.
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Ούτε εγώ μπορώ να τον αδικήσω, αλλά πολύ το μπλα μπλά του τελευταία. Θα έπρεπε να μιλάει λιγότερο, δεν είναι ελεύθερος 1
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Θεωρώ ότι θα πάει του χρόνου. Πολύ δύσκολα θα φύγει από τώρα, δήλωσε κιολας ότι δεν διατίθεται να πάει σε summer league. Τον καταλαβαίνω πάντως...
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Οτι ο μεταγραφικος σχεδιασμος της ομαδας θα παει πισω μεχρι να καυλωσει να μας απαντησει ο Ντορσει η μεχρι να αποφασισουν οι Νικς αν θελουν απο φετος η οχι τον Βεζενκοφ, με ξεπερναει παντως. Σε λιγο δεν θα μεινει ουτε λεπι ελευθερο στην αγορα. Οι καλοι παικτες κλεινουν ο ενας μετα τον αλλον σε ομαδες.
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Μπορεί να έχει συμβεί είναι να έχουμε κλείσει ήδη παίχτες. Εμπιστεύομαι Μπαρτζωκα και αφους χαλαρά. Όλα στην ώρα τους
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε: Οτι ο μεταγραφικος σχεδιασμος της ομαδας θα παει πισω μεχρι να καυλωσει να μας απαντησει ο Ντορσει η μεχρι να αποφασισουν οι Νικς αν θελουν απο φετος η οχι τον Βεζενκοφ, με ξεπερναει παντως. Σε λιγο δεν θα μεινει ουτε λεπι ελευθερο στην αγορα. Οι καλοι παικτες κλεινουν ο ενας μετα τον αλλον σε ομαδες. Kings. Έχουμε θέλω να πιστεύω ήδη κλείσει παίκτες, 1-15/7 θα ανακοινωθούν όλοι 3
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 30 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, lancelot έγραψε: Kings. Έχουμε θέλω να πιστεύω ήδη κλείσει παίκτες, 1-15/7 θα ανακοινωθούν όλοι Ο Αντρεανι στο τουιτερ εγραψε οτι συμφωνησε ο Ντορσει με τον Ολυμπιακο και αναμενεται να ανακοινωθει συντομα. Μακαρι
lefterisalex Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2022 Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να διατηρηθεί ο κορμός, όμως από τη μια δεν είναι στο χέρι μας και από την άλλη εγώ δεν ανησυχώ γιατί πλέον μετά τη χρονιά που πέρασε είμαστε ένας οργανισμός που ΠΟΛΛΟΙ παίχτες θέλουν να έρθουν! Ο Ντόρσεϊ ούτως ή άλλως μου ξενίζει λόγω του περίεργου χαρακτήρα του, για τον Βεζένκοφ θα στενοχωρηθώ. Όμως κάθε παίχτης που φεύγει είναι η ευκαιρία αυτού που έρχεται. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σύμφωνα με όσα ακούω φεύγει ο Μάρτιν, ο οποίος είναι ο κύριος ψηλός για τα πικ εν ρόλ με τον Σλούκα και αυτοί που γράφονται δεν το έχουν για δυνατό τους σημείο. Αυτό δείχνει μια αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας???
Recommended Posts