Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο κακός χαμός σήμερα


Recommended Posts

Και εκεί που περίμενες ένα από τα πιο ήσυχα καλοκαίρια για την ομάδα έχοντας τον βασικό σου κορμό έτοιμο μαύρα σύννεφα μαζεύονται από πολλές μεριές και προκαλούν ανησυχία.
   Πριν λίγες μέρες μάθαμε για το trade του Σάσα στους κίνγκς. Ένα κλασικό trade είπαμε όλοι από μέσα μας χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Όσο περνούν οι μέρες όμως φαίνεται ότι ο Σάσα εξετάζεται σοβαρά, ο ίδιος δεν δείχνει κα΄θολου αρνητικός (μην πω και ψιλοενθουσιασμένος) και οι Κίνγκς έχουν κάνει χώρο στο ρόστερ τους. Το μόνο καλό είναι ότι ο χώρος τους είναι για 3ρι προς το παρών.
   Για Ντόρσει σήμερα μαθαίνουμε ότι έκανε χοντρό χώσιμο η Φενέρ του Ιτούδη. Δεν πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερο ρόλο από εμας αλλά επειδή έχει ξεκάθαρα αμερικάνικη νοοτροπία το μαρούλι μπορεί να μιλήσει άνετα. Δεν έχουν γραφτεί ακριβή ποσά. Μόνο για εμάς που του του κάνουμε αύξηση 50% και τον πάμε στα 1.2 μύρια τον χρόνο. Οι Τούρκοι θα του δίνουν τουλάχιστον 1.7 θεωρώ. Ο Ντε Κολό έπαιρνε 2+.
   Ακόμα και για τον Παο ήρθαν δυσάρεστα μαντάτα. Οι μπακς εξετάζουν σοβαρά τον Παπαγιάννη και λένε ότι αν πειστούν δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να πληρώσουν τα 4 μύρια της ρήτρας. Δεν αξίζει καν για μενα για να δώσεις τόσα λεφτά. Κάπου μπορεί να έχει βάλει το χεράκι του και ο Γιάννης για τον συμπατριώτη του. Αλλιώς πόσα θα έπρεπε να δοθούν για ταβάρες, Μίλου, Φάλ ακόμα και Βέσελι παρά της πρωτική του πορεία?
   Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν θα υπάρχουν άλλοι Έλληνες μετά. Ο Μήτρου που θα ήταν ένα στοίχημα υπέγραψε στην Μιλάνο. Ο Καλάθης αν γυρίσει Ελλάδα θα το κάνει μόνο για τον Παο. Δεν υπάρχει περίπτωση το πρεζάκι να τον αφήσει να έρθει σε μας. Θα του τα σκάσει ή θα του στείλει τις όμορφες συμβουλές του όπως και τότε. Μετά υπάχει ο Κώστας Αντ/μπο. Άγγουρος ακόμα αλλά μπορεί να παίξει σε επίπεδο Ευρολίγκας. Αναμένουμε τα νεότερα.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.