Μετάβαση στο περιεχόμενο

ντορσει ειχαμε?

Recommended Posts

WWW.TOTALBASKET.GR

Ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ φαίνεται ότι έρχεται πιο κοντά στη Φενέρ μετά την εκπληκτική πρόταση της Τουρκικής ομάδας. Έτοιμος να πει το «ναι» στη Φενέρμπαχτσε είναι ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports η πρόταση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη στον διεθνή γκαρντ είναι για διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 3 εκατομμύρια ευρώ! Μετά […]

Γιαυτο και οι δηλωσούλες του ;;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν και τον θέλω στην ομάδα,  θεωρώ ότι δεν αξίζει την υπεραξια .. σε περίπτωση που μείνει ο Σάσα μπορεί να βγούμε και καλύτεροι από αυτό... βεβαια αυτό που είπε ο Ζέρβας για πιθανή αντικατάσταση από καλαθη,  δε μου κολλάει καθόλου.. πας να αντικαταστησεις ένα κλασικό 2ρι με ένα κλασικό ασσο , χωρίς σουτ ?? 

Αν και τον θέλω στην ομάδα,  θεωρώ ότι δεν αξίζει την υπεραξια .. σε περίπτωση που μείνει ο Σάσα μπορεί να βγούμε και καλύτεροι από αυτό... βεβαια αυτό που είπε ο Ζέρβας για πιθανή αντικατάσταση από καλαθη,  δε μου κολλάει καθόλου.. πας να αντικαταστησεις ένα κλασικό 2ρι με ένα κλασικό ασσο , χωρίς σουτ ?? 

Αλλάζεις εντελώς τον σχεδιασμό. Φέρνεις ασσο, κατεβαζεις μακισικ μόνιμα στο 2 και φέρνεις σουτερ στο 3. Πάντως δεν μου αρέσει αυτο που πάει να γίνει γιατί αισθάνομαι ότι και Σασα και Ντορσει μας χαιρετούν και δυστυχώς χάνονται σημαντικοί πυλώνες αν γίνει… κοινώς… ψιλό γκρεμίζουμε

5 λεπτά πριν, StamosK έγραψε:

Αλλάζεις εντελώς τον σχεδιασμό. Φέρνεις ασσο, κατεβαζεις μακισικ μόνιμα στο 2 και φέρνεις σουτερ στο 3. Πάντως δεν μου αρέσει αυτο που πάει να γίνει γιατί αισθάνομαι ότι και Σασα και Ντορσει μας χαιρετούν και δυστυχώς χάνονται σημαντικοί πυλώνες αν γίνει… κοινώς… ψιλό γκρεμίζουμε

Αρα ανεβάζεις σλουκα στο 2 και στα 3/4 γκαρντ δεν εχει σουτ ... δεν ξέρω μου αρέσει πολύ ο καλαθης αλλά δεν το πιστεύω γενικά ότι θα δουλέψει σαν σχήμα.. πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε παίχτες με ελληνικό διαβατήριο και δεν έχουμε επιλογές...

7 λεπτά πριν, StamosK έγραψε:

στο κακο σεναριο που χανουμε και τους 2 πας για καλαθη με οτι πιθανοτητες εχεις (το πρεζακι δεν προκειται να το δεχτει και θα του δωσει τα λεφτα που θελει αλλα ας ελπιζουμε). αν δν κατσει παιρνεις κωστα αντ/μπο για 2ο ψηλο αναγκαστικα.

Αρα ανεβάζεις σλουκα στο 2 και στα 3/4 γκαρντ δεν εχει σουτ ... δεν ξέρω μου αρέσει πολύ ο καλαθης αλλά δεν το πιστεύω γενικά ότι θα δουλέψει σαν σχήμα.. πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε παίχτες με ελληνικό διαβατήριο και δεν έχουμε επιλογές...

Δεν παιζει το Σλούκας στο 2… όταν έπαιξε αυτο το σενάριο ο Κωστής την έκανε για Τουρκία ! Δεν κουνιέται απο το 1

Μόλις τώρα, StamosK έγραψε:

Δεν παιζει το Σλούκας στο 2… όταν έπαιξε αυτο το σενάριο ο Κωστής την έκανε για Τουρκία ! Δεν κουνιέται απο το 1

Αρα πας για 3 άσσους η καις τον γουοκαπ ??

8 λεπτά πριν, krakatheboy έγραψε:

στο κακο σεναριο που χανουμε και τους 2 πας για καλαθη με οτι πιθανοτητες εχεις (το πρεζακι δεν προκειται να το δεχτει και θα του δωσει τα λεφτα που θελει αλλα ας ελπιζουμε). αν δν κατσει παιρνεις κωστα αντ/μπο για 2ο ψηλο αναγκαστικα.

Και αυτό το βλέπω πολύ δύσκολο.. να πας με 2ο σεντερ τον Κώστα .. λογικά πας και για ψηλο μόνο για ευρωλιγκα ( ίσως χασαν )

Αρα πας για 3 άσσους η καις τον γουοκαπ ??

Καλή ερώτηση… αποκλείεται μετα τα φετινά να καις Γουοκαπ. Δεν ξερω κάπως αλλάζει πολυ το σκηνικό. Και προβληματίζομαι !

1 λεπτό πριν, StamosK έγραψε:

Καλή ερώτηση… αποκλείεται μετα τα φετινά να καις Γουοκαπ. Δεν ξερω κάπως αλλάζει πολυ το σκηνικό. Και προβληματίζομαι !

Ο σλουκας πάει στο 2 θεωρώ , σε ένα μοντέλο σπανουλη/μαντζαρη.. το θέμα είναι ότι θεωρώ καλύτερο μετά να πας σε ένα κλασικό 2ρι με σουτ αλλά και πάλι υπάρχει συμφόρηση.. θα μειωθούν τα λεπτά του μακισικ και του γουοκαπ... νομίζω η μόνη λύση είναι Μητογλου , ανάλογα με την ποινή 

Μαγκες αν ερχοταν ο Καλαθηε μια χαρα θα ανεβαζαμε τον Σλουκα στο 2. Το προβλημα ειναι να φερεις τον Καλαθη. Αν ολο αυτο γινοταν περυσι θα ηταν εφικτο. Σιγα μην τον αφησει ο τρακης να ερθει σε μας οπως. θα το παρει προσωπικα. θα του τα σκασει και θα τον φερει πισω. Εκει ενεργοποιεις οντως τον μπεικον που λενε οτι ημασταν κοντα και φερνεις Κωστα Αντ/μπο στο 5 με την ελπιδα να εξελιχτει αρκετα στο αμεσο μελλον.

• Create New...