Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαμαντόπουλος, ενδιαφέρον άποψη (Ντόρσει, Σάσα, Μπολομποι, Πίτερς)

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Επειδή τον έχω κράξει κατά καιρούς, πολύ ενδιαφέρον τοποθέτηση. Λέει πράγματα που δεν τα είχα υπολογίσει

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος

Και στην τελική βγαίνει στην πράξη, πως την πληροφορία που έχει ένας δημοσιογράφος, δεν μπορούμε να την έχουμε εμείς. Αυτοί μιλάνε κατευθείαν, εμείς μιλάμε συνήθως πλαγίως. Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα

• Μου αρέσει 3

Όντως έχει δίκιο ο Διαμαντόπουλος σε αυτά που λέει.Η πλειοψηφία των Αμερικανών σκέφτεται με γνώμονα το οικονομικό,για αυτό και οι περισσότεροι αλλάζουν ομάδα κάθε χρόνο σχεδόν.Φυσικα και δε θα μεχαλαγε καθόλου να μείνει ο Ντόρσεϊ και να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας,αλλά αν μου έλεγες να διαλέξω μεταξύ ντορσει και Σάσα δεν νομίζω  να είχα καμμία αμφιβολία για το ποιος θέλω να μείνει.Ο Σάσα είναι εντελώς άλλη περίπτωση,έχει δεθεί με την ομάδα,τον λατρεύουμε στον Πειραιά και έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.Αν φύγει αυτός αλλάζει όλος ο σχεδιασμός της ομάδας.Πιστευω όμως ότι και ο ίδιος ο βεζενκοφ δεν πρόκειται να πάει στο nba για να παίζει 2-3 λεπτά.

• Admins

Αυτό με τον Ντορσει το είχα σκεφτεί, ότι δηλαδή θα πάει εκεί που είναι τα καλύτερα λεφτά αλλά δεν θα παίζει όπως γουστάρει, με την άνεση δηλαδή που του παρέχει ο Μπαρτζωκας και τα 25-30’ που μπορεί να βρεθεί στο παρκέ. Για το λόγο αυτό δεν έχει υπογράψει ακόμα στη Φενέρ, τα λεφτά του Θρύλου ειναι καλά αν και λιγότερα από των Τούρκων, όμως τελικά δεν ειναι μόνο τα λεφτά στη μέση. Κατά γνώμη μου πάντως ο Ντορσει θα χαιρετίσει. 
Ομολογώ αντίθετα ότι αυτό για το Σασα δεν το είχα υπολογίσει. Ότι δηλαδή θα θελήσει να πάει ΝΒΑ μόνο αν του δοθεί η εντύπωση ότι θα παίζει και θα έχει ρόλο για τουλάχιστον 20-25’, πράγμα που θα μεταφράζεται σε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων και όχι παπαριες. Αν δει κάποιος το ρόστερ, το σαλαρι καπ και διαβάσει και τους σχετικούς κανόνες, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Κινγκς, παρόλο που έχουν δείξει αυθεντικό ενδιαφέρον, δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν υπέρβαση για το Σασα. Υπερβαίνουν ήδη κατά 5Μ το σαλαρι καπ και αν δώσουν συμβόλαιο στα 5-10Μ το χρόνο για Βεζενκοφ (μόνο έτσι θα φανεί η πρόθεση τους να του δώσουν και χρόνο στο παρκέ), θα έχουν σοβαρό θέμα με τη φορολογία που θα ανεβεί κατά πολλές ποσοστιαίες μονάδες. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι τελικά ο Σασα θα μείνει και θα είναι ευχής έργο για παρά πολλούς λόγους που όλοι ξέρουμε. 
Μπραβο πάντως στο Διαμαντοπουλο που παρόλο που το παίζει ξερολας, καμία φορά λέει πολύ σωστά πράγματα. Μέσα στη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει του Ντορσει (και το αν θα πάμε για Καλέιθις) και μεχρι τις 20.7 του Σασα. 
ΥΓ. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη σε αφους και σκακιστή. 

• Μου αρέσει 4

Πάντα τον είχα σε πολύ εκτίμηση τον Διαμαντοπουλο και ότι λέει του δίνω πολύ σημασία.για τον Ντορσει δεν πέφτω από τα σύννεφα,έχει την νοοτροπία του Αμερικάνου και θα πάει εκεί που του δίνουν τα πιο πολλα.δεν θα με στεναχωρήσει αν φύγει(που για εκεί είναι) Έχει αποδείξει η διοίκηση αλλά και ο προπονητής πάντα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και θα το κάνουν

• Admins

όσο κι αν προσπαθεί ο @lancelotνα πέσω στην παγίδα, δε θα τοποθετηθώ. Η άποψή μου για τον συγκεκριμένο Ολυμπιακο-πατέρα είναι γνωστή :omg-icon:

Σχετικά με τον Tyler, να πω ότι προσωπικά δεν καίγομαι για την παραμονή του. Νομίζω πρέπει να χτυπήσουμε top-level scoring guard (ναι ok, κι ο Dorsey ως τέτοιος λογίζεται) όσο είναι ακόμα νωρίς.

• Το λάτρεψα! 1
  • Χαχαχαχα 1

:gangs-icon: nico7

• Πρόεδρος

Απλά λογίζεται ως Έλληνας. Αλλιώς θα τον είχαμε πετάξει πολύ καιρό τώρα με όλα αυτά τα τσαλιμάκια του

• Admins

Εσεις που εισαστε και πιο μπασκετικοι, μεταξυ Ματ Τομας και Κααναν που ακουγονται για αντικαταστατες του Ντορσει, ποιον προτιματε?

• Admins
7 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε:

Εσεις που εισαστε και πιο μπασκετικοι, μεταξυ Ματ Τομας και Κααναν που ακουγονται για αντικαταστατες του Ντορσει, ποιον προτιματε?

Matt Thomas ξεκάθαρα ρε

• Create New...