krakatheboy Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Τις καλησπερες μου. Ο Ντόρσεϊ λοιπόν περιμένει πρόταση από τους Μάβερικς και λένε ότι έχει καλές πιθανότητες να του δώσουν συμβόλαιο. Ακόμα και αν δν βρει πρόταση από καμιά ομάδα μπορεί να ξαναενδιαφερθουμε εμείς μετά. Σε περίπτωση που χάσουμε και Σάσα τι κάνουμε? Θα πας για Καλάθη. Να μην λέμε τα ίδια. Αν γυρίσει Ελλάδα θα το κάνει για τον παο. Εύχομαι να τον δούμε στα ερυθρόλευκα αλλά θέλω να είμαι ρεαλιστής. Η Ζενίτ τον θέλει πολύ επίσης ενώ εσχάτως έχει μπει η Μιλάνο σε περίπτωση που στραβωσει του πανγκος. Ο Κώστας αντ/μπο είναι για 2-3η λύση και μπορεί εύκολα να προτιμήσει καμιά ομάδα με στάνταρ χρόνο. Στο κακό σενάριο που χαθούν και οι 2 εγώ θα πήγαινα δυνατά για Μητογλου. Ένα πιθανό σενάριο λένε είναι να τιμωρηθεί συνολικά για 1 χρόνο πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να παίξει ξανά από αρχές Μαρτίου του χρόνου. Επειδή είναι μιας καλής αξίας και θεωρώ ότι δεν έχει πιάσει ταβάνι ακόμα θα πήγαινα να του δώσω 3τες συμβολαιο. Θα χάσει όλη την 1η χρόνια σχεδόν αλλά θα είναι παρών για τα πλέι οφ σε Ευρώπη και Ελλάδα. Θα προπονείται με την ομάδα θα βρούμε και ένα συμπλήρωμα μεχρι να ενταχθεί. Όλα αυτά εφόσον στην ομάδα πάντα το πιστεύουν και αυτοί ότι η τιμωρία θα είναι για 1 χρόνο. Αγραβάνης μου αρέσει πολύ παικτικα αλλά μακριά και αγαπημένοι.
Giannis Mallis Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Ο Μητογλου μπορεί να τιμωρηθεί έως και δύο χρόνια. Το καλό σενάριο θα ήταν να τον κλείσουμε για την επόμενη χρονιά αν φέτος μείνει ο Σάσα. Λογικά ο Κώστας Αντετοκουνμπο θα είναι μια από τις πρώτες μας κινήσεις. 1
Guest Geo86 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Η λογική λέει ότι θα τιμωρηθεί δυο χρόνια αλλά και ένα να ήταν αν ειχε και πρόταση από τα βαζελια δεν θα ερχόταν.όπως και για τον καλαθη το ίδιο πιστεύω
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Giannis Mallis έγραψε: Ο Μητογλου μπορεί να τιμωρηθεί έως και δύο χρόνια. Το καλό σενάριο θα ήταν να τον κλείσουμε για την επόμενη χρονιά αν φέτος μείνει ο Σάσα. Λογικά ο Κώστας Αντετοκουνμπο θα είναι μια από τις πρώτες μας κινήσεις. αν τιμωρηθει 2 χρονια τοτε θα ειναι μεγαλη και η... απραξια. Μπορει να γινει καποια κρουση ξανα αλλα δεν το πιστευω.
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Geo86 έγραψε: Η λογική λέει ότι θα τιμωρηθεί δυο χρόνια αλλά και ένα να ήταν αν ειχε και πρόταση από τα βαζελια δεν θα ερχόταν.όπως και για τον καλαθη το ίδιο πιστεύω Δεν το πιστευω αυτο που λες. Περυσι εδειξε οτι δεν ειναι βαμμενος βαζελος. Του διναν τα ιδια λεφτα αλλα πηγε στην Μιλανο με λιγο μειωμενο ρολο γιατι κοιταει το πραγματικα καλυτερο για εκεινον. Ετσι και μεις θα του διναμε καλα λεφτα και σημαντικο ρολο ξανα με καλυτερες φιλοδοξιες για πορειες στην Ευρωπη. Προφανως αν εμπαινε και ο παο μπορει να ειχε το πανω χερι γιατι μεχρι εναν βαθμο θα βεθηκε μαζι τους οσο επαιξε αλλα θεωρω οτι θα μπορουσαμε να τον πεισουμε.
Λεωνίδας Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ πρέπει να κοιτάξει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, που και λόγω ηλικιών αρχίζει να μειώνεται. Για διάφορους λόγους χάσαμε μικρούς σε ηλικία παίκτες τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης, είτε με νεαρούς παίκτες αν μείνουν οι δύο, είτε με Καλάθη και Μήτογλου αν φύγουν. Αν και για Μήτογλου, ανάλογα με την τιμωρία του, θα ήθελα η ομάδα να κάνει την κίνηση και να τον αποκτήσει σε κάθε περίπτωση. 1
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, Λεωνίδας έγραψε: Ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ πρέπει να κοιτάξει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, που και λόγω ηλικιών αρχίζει να μειώνεται. Για διάφορους λόγους χάσαμε μικρούς σε ηλικία παίκτες τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης, είτε με νεαρούς παίκτες αν μείνουν οι δύο, είτε με Καλάθη και Μήτογλου αν φύγουν. Αν και για Μήτογλου, ανάλογα με την τιμωρία του, θα ήθελα η ομάδα να κάνει την κίνηση και να τον αποκτήσει σε κάθε περίπτωση. Με καλάθη δεν χτίζεις. Απλά κρατιέσαι σε τοπ επίπεδο στην ευρολίγκα και κρατάς μεγάλη διαφορά από τον παο στην Ελλάδα για 2 αντε 3 χρόνια ακόμα. Μετά Καλάθης, Σλούκας και παπανίκ θα αρχίζουν να βγαίνουν σύνταξη σιγά σιγά. Μήτογλου ναι και είναι λόγος που πιστέυω ότι πρέπει να του γίνει μια 3της πρόταση. Αν φάει 2 χρόνια καμπάνα τον χτυπάς του χρόνου για 3τες ξανά με την ίδια λογική. Ο παο ήταν λογικό να βουτήξει στην πιτσιρικαρία. Εκεί έβλεπεαν ότι θα βρουν χρόνο. Η επόμενη φουρνιά θα έρθει πιο κοντά σε μας θεωρώ και μετά σε όποιος κάτσουν οι επενδύσεις.
T.W.Is.M. Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Όσο δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η ποινή, δεν μπορούμε να τον βάλουμε σαν στόχο στο σχεδιασμό του ρόστερ. Το πρόβλημα θα είναι αν η ποινή ανακοινωθεί τον Αύγουστο. Ειδικά αν οριστικοποιηθεί η φυγή του Ντόρσεϊ και δεν έχει έρθει ο Καλάθης, θα υπάρχει ανάγκη να αποκτηθεί Έλληνας χωρίς να ξέρουμε αν ο καλύτερος διαθέσιμος είναι πραγματικά διαθέσιμος. Δε θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει ο Βεζένκοφ... 1
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, T.W.Is.M. έγραψε: Όσο δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η ποινή, δεν μπορούμε να τον βάλουμε σαν στόχο στο σχεδιασμό του ρόστερ. Το πρόβλημα θα είναι αν η ποινή ανακοινωθεί τον Αύγουστο. Ειδικά αν οριστικοποιηθεί η φυγή του Ντόρσεϊ και δεν έχει έρθει ο Καλάθης, θα υπάρχει ανάγκη να αποκτηθεί Έλληνας χωρίς να ξέρουμε αν ο καλύτερος διαθέσιμος είναι πραγματικά διαθέσιμος. Δε θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει ο Βεζένκοφ... Κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται φίλε αλλά πριν πεινάσεις μαγειρεύεις. Τουλάχιστον έτσι κάνεις αν θες να είσαι σοβαρή ομάδα. Κι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο δεν είναι ότι μιλάω με τον παίκτη και τον κλείνω σε μία μέρα. Δεν είμαστε Εφές ΤΣΣΚΑ ή και barcelona να πάμε να του σκάσουμε 1,5 με 2 εκατομμύρια τον χρόνο. Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε εκεί. Να μείνει είτε ο tyler είτε να έρθει ο Καλάθης αλλά σήμερα που μιλάμε χλωμό και τα δύο σενάρια.
Guest Geo86 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 5 Ιουλίου 2022 @krakatheboy ίσως γιατί πιστεύω την Κατακραυγή Από τα βεζαλια αν έρθει σε εμάς αλλά βέβαια είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φάει δυο χρόνια @krakatheboy @krakatheboy @krakatheboy
Admins Red Maasai Δημοσιεύτηκε 6 Ιουλίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 6 Ιουλίου 2022 1. για το Μήτογλου ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί καν είδηση τιμωρίας, κάτι που βρίσκω πολύ παράξενο. 2. ήταν ο 2ος παίκτης της Μιλάνο που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες. 3. η τιμωρία του μπορεί να ξεκινήσει στους 6 μήνες (από την ημερομηνία του θετικού δείγματος) οπότε δεν είναι οριστικά χαμένη η σεζόν 4. (παρότι δεν έχει την παραμικρή σημασία) προσωπικά, δεν αισθάνομαι όμορφα να τον δω στα ερυθρόλευκα. Ναι, ξέρω ότι πολλοί επαγγελματίες αθλητές ενισχύουν το σώμα τους στα όρια της νομιμότητας, αλλά θέλω να παραμένω ρομαντικός, τουλάχιστον στη ψυχή. Επιπρόσθετα, ο Μήτογλου δεν έχει κάνει καμία δήλωση/συνέντευξη/αυτοκριτική. 1 nico7
Pavloskagio Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους αλλά τι θα κερδίσει ο θρύλος ηθικά από έναν παίκτη που πιάστηκε ντοπε αλλά και αγωνιστικά που θα έχει να παίξει στην καλύτερη έναν χρόνο. Μεγάλο το ρίσκο κατά την άποψη μου.
Recommended Posts