Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλό μήνα, ο πρώτος!!!

George Demertzis

Recommended Posts

WWW.SPORT24.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Τζόελ Μπολομπόι (28 χρονών, 2.07 μέτρα) όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός. Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο...

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος

Η λύση Μπολομπόι έχει πολλές ερμηνείες. 

α. Θεωρώ είναι μεταγραφή που αφήνει ανοιχτό το θέμα Μιλού για μένα. Ο Σέρβος θα πάρει χρόνο αφού η αρκούδα δεν βιάζεται. Θεωρώ θα κλείσει τελευταίος αν υπάρχει ελπίδα να έρθει.

β.Αν όχι, θα πορευτούμε και με Χασάν εκτός και αν γίνει κάτι άλλο (που δεν το βλέπω)

γ. Αν κλείσει και Πίτερς θα είμαστε πολύ καλά και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Σάσα που παρά την παραφιλολογία πιστεύω θα παραμείνει.

δ. Περιμένω Μπέικον και να δούμε αν ε. ο Ντόρσει πάει Ντάλας ή Φενέρ. Και οι 2 λύσεις είναι ΚΑΚΕΣ για αυτόν: Αν πάει Ντάλας, θα έχει 4, ναι 4 μπροστά του και στην ουσία θα πρέπει να ΓΑΜΗΘΕΙ σε καλές εμφανίσεις για να τους ξεπεράσει. Αν πάει Φενέρ, θα έχει μπροστά του αυτόν ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ. Άρα δεν θα παίζει τόσο συχνά όσο εδώ, και δεν θα έχει ελευθεριά κινήσεων. Αν φύγει πάντως και πάρουμε όντως Τόμας που ακούγεται, ΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ!

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 1

Όσον αφορά το θέμα του Μιλου, έτυχε και διασκέδαζε σε μαγαζί  στην Γλυφάδα με έναν κολλητό, άρρωστο μπασκετικό Ολυμπιακό με διαρκείας στις θέσεις παρκέ VIP και δυστυχώς του είπε ότι θα ανανεώσει ΤΣΣΚΑ, είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Ο πιτερς κλεισμένος περιμενουν να μείνει ελεύθερος και τυπικα

Τροποποιήθηκε > από George Demertzis
  • Με στεναχωρείς 1

• Πρόεδρος
Μόλις τώρα, George Demertzis έγραψε:

Όσον αφορά το θέμα του Μιλου, έτυχε και διασκέδαζε σε μαγαζί  στην Γλυφάδα με έναν κολλητό, άρρωστο μπασκετικό Ολυμπιακό με διαρκείας στις θέσεις παρκέ VIP και δυστυχώς του είπε ότι θα ανανεώσει ΤΣΣΚΑ, είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Σέβομαι αλλά ότι και να λέει, βάλτε το φίλτρο πως ο Μιλού δεν μπορεί να πει τπτ άλλο ΠΟΥΘΕΝΑ αφού αλλιώς θα φάει καμπάνα. Θέλει να γυρίσει, έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί μας, θέλει υπομονή το εργάκι. Για αυτό ήρθε ο Μπόλομποι ώστε να περιμένουμε με χαμόγελο

• Μου αρέσει 1

Οκ να ενστερνιστώ την άποψη σου, όμως τρία 5αρια στην ομάδα πρώτης διαλογής δύσκολο να χωρέσουν. Πιο εύκολο το 3 πενταρι να είναι ο Κώστας Αντετοκούμπο. 

• Πρόεδρος
11 λεπτά πριν, George Demertzis έγραψε:

Οκ να ενστερνιστώ την άποψη σου, όμως τρία 5αρια στην ομάδα πρώτης διαλογής δύσκολο να χωρέσουν. Πιο εύκολο το 3 πενταρι να είναι ο Κώστας Αντετοκούμπο. 

O Μπολομπόι θα πάρει τον ρόλο του Γάλλου.

Ο μπολομποι για ποια θέση ήρθε στο 5 η στο 4?(θα πάρει τον ρόλο του Γάλλου δηλαδή θα παίζει και τις δύο θέσεις)

Μπερδεύτηκα γιατί ακούω για μιλού και αν έρθει τότε ο μπολομποι πάει για τρίτος σεντερ η για τεσσαρι?Γιατί για ένα χρόνο συμβόλαιο?

Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα από τον Χασαν αλλά καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι δεν είναι.τώρα για αυτό που ακούγεται οτι ο Μιλου πιθανότητα θα έρθει του χρόνου ο Διαμαντοπουλος (που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση) είπε ότι δεν είναι τόσο «Ολυμπιακάρα» που τον έχουμε εμείς  και κρύβονται πολλα από πίσω και  αυτό λέει πολλα.με λίγα λόγια εγω είμαι ευχαριστημένος με τον Μπολομποι

Λογικά θα παίζει και 5 και 4, είναι καλύτερο 5αρι από 4αρι

10 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

O Μπολομπόι θα πάρει τον ρόλο του Γάλλου.

θα ηταν το τελειο για την ομαδα και μακαρι να αποδειχτει αληθεια. και παροτι στον αθλητισμο ειμαι αισιοδοξος για τα καλυτερα νομιζω ανεβαζουμε υπερβολικα τον πηχη θελοντας και μιλου και να χουμε μπαλαντε παικτη σαν 3η λυση που θα παιρνει κοντα στο μυριο οταν καλα καλα μεχρι περυσι μονο οι βασικοι παιρναν τοσα και παλι οχι ολοι φυσικα. οι αφοι εχουν αυξηση κατακορυφα το μπατζετ ηδη καυλωμενοι για νεα φ4, διακρισεις και να κυριαρχησουμε φυσικα στην Ελλαδα τωρα που διαλυσανε το μαγαζακι τους μετα απο 15 χρονια αγωνα. οποτε κραταω την ελπιδα, το ευχομαι αλλα δεν το πιστευω. οχι για φετος τουλαχιστον. 

• Πρόεδρος

Και Μιλού να μην έρθει, αν μείνει Σάσα, πάρουμε Πίτερς και έρθει Αντετοκούνμπο, Μπέικον και ένας κοντός, θα είμαστε ΣΟΥΠΕΡ

Γράφουν ότι είμαστε κοντά σε Canaan... Άρα πάμε για Καλάθη - Canaan και Σακ στο 3 λογικά....

Ο Καλάθης λογικά δεν θα έρθει. Με την παραμονή του Σάσα παίρνεις καναααν στην θέση Ντόρσεϊ και είσαι καλυμμένος. Μεταγραφές καλοκαιριού Μπολομποι, Αντετοκούμπο, Πίτερς και κανααν

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.