Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος ο Ντόρσει

Recommended Posts

• Πρόεδρος
WWW.SPORT24.GR

Τάιλερ Ντόρσεϊ τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο ομογενής γκαρντ ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού αποφάσισε να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Άντε γιατί μας κούρασες παιδάκι!

dorsey.jpg WWW.SPORT24.GR
Τάιλερ Ντόρσεϊ τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο ομογενής γκαρντ ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού αποφάσισε να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Άντε γιατί μας κούρασες παιδάκι!

Ήρθε, μοίρασε τον πόνο του και έφυγε. Ωραίος τύπος, ωραία τρελα, έδωσε πράγματα αλλα φάνηκε και λίγος κάποιες στιγμές. Καλή συνέχεια να εχει και εμείς θα την βρούμε την άκρη. Ο σασα θα ειναι πλήγμα αν φύγει, Οχι ο Τάιλερ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο καλό και καλό πάγκο. Όταν ξυπνήσεις από το όνειρο απότομα τα ξαναλέμε.....

• Μου αρέσει 2

Θετικό για τον Ολυμπιακό ότι πάει NBA και όχι σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Φιλόδοξοι αθλητές επιλέγουν την ομάδα γιατί μεγαλώνει το όνομα τους και πολλοί πηγαίνουν αργότερα NBA. Έτσι και αλλιώς υπάρχει σιγουριά πως ο κοουτς τα έχει υπολογίσει όλα και θα φέρει παίχτη αντίστοιχης ποιότητας, μπορεί και μεγαλύτερης.

• Μου αρέσει 2

Κρίμα... Δεν πειράζει όμως, είναι Έλληνας και τον βλέπω κατά τον Γενάρη που δεν θα τον καλύπτουν τα 3λεπτα που θα παίζει να επιστρέφει για καλά...

@Ton Kouts αυτο τον ένοιαζε. Τουλάχιστον δείχνει ότι εχει λόγο με το να πάει ΝΒΑ και Οχι καμία φενερ 

Δεν ξέρω πώς θα τη βγάλει με τα playoffs του ΝΒΑ που έχουν περισσότερα ματς εκεί... Μη χάσει τις διακοπές του του χρόνου!! :D

Αρε γυάλισμα πάγκου και παρκετίνη που έχει να πέσειιιιι....

• Admins

Καλά κάνει. Μαγικός κόσμος, σύνταξη. Θα παίξει ένα δυο χρόνια, θα δοκιμάσει να δει αν μπορεί στην καλύτερη ηλικία να κάνει κάτι καλό και θα ξαναγυρίσει Ευρώπη. 
ΥΓ. Στην ιστορία θα μείνει που κατούρησε τη βαζελα από την οροφή του ΟΑΚΑ και η πουτσα στο κύπελλο. 

• Μου αρέσει 2

49 λεπτά πριν, lancelot έγραψε:
WWW.SPORT24.GR

Τάιλερ Ντόρσεϊ τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο ομογενής γκαρντ ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού...

Άντε γιατί μας κούρασες παιδάκι!

Το είχα γράψει από την επομένη των τελικών όταν οι αρδ έγραφαν ότι υπογράφει αύριο μεθαύριο... Όχι γιατί ήξερα κάτι... απλώς έβλεπα τη γλώσσα του σώματος ή είχα μια διαίσθηση...

Πάμε για άλλα...θα προτιμούσα τον Τόμας αλλά και ο Κάαναν μια χαρά είναι. Για να δούμε...

Παίχτης με τρομερά προσόντα,αλλά με ένα μυαλό μαλακισμένο που δε τον αφήνει να δείξει τι πραγματικά αξίζει.Επέλεξε να πάει στο Nba και να κάθεται στο πάγκο από το να έχει έναν εγγυημένο ρόλο στο ρόστερ της νέας χρονιάς.Δική του επιλογή,στο καλό και να μας γράφει.Αυτό που με καίει εμένα προσωπικά είναι η παραμονή του Βεζένκοφ.Όσον αφορά τον Ντόρσεϊ ουδείς αναντικατάστατος.Ελπίζω να έχει αγοράσει ήδη βετέξ και ajax για να καθαρίζει τους πάγκους,γιατί  ουσιαστικό ρόλο δε πρόκειται να έχει.

• Δεν μου αρέσει 1

• Admins

Καλη τυχη και ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας χαρισε.

Μην γινομαστε κακουληδες και ευχομαστε καλο παγκο και τετοια. Αλλωστε δεν νομιζω να τον νοιαζει. Για να παρει την συνταξη του ΝΒΑ νομιζω πηγε περισσοτερο.

Νομιζω οτι για αντικαταστατη ισως να θελουμε κατι καλυτερο του Κααναν αλλα οπως και να χει, ο κοουτς Μπι ξερει καλυτερα.

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Η παπάτζα με την σύνταξη...

Πρέπει να είναι Ελληνικό φαινόμενο, δεν το έχω διαβάσει σε κανένα άρθρο του εξωτερικού όλο αυτό. Πως ο Ντόρσει δλδ, στα 27 του, σκέφτεται να κλεισει 3η χρονιά ώστε να πάρει την σύνταξη που θα πάρει σε .... 30 χρόνια από τώρα! Λες και ο Τάιλερ δεν μπορούσε να πάει ΝΒΑ του χρόνου ή σε 5 χρόνια. Έπρεπε να πάει φέτος χαχα

Ο Ντόρσει θέλει ΝΒΑ όχι για την σύνταξη αλλά επειδή είναι Αμερικάνος και όχι Έλληνας και δικαίως θέλει να πάει στην χώρα του, που δεν είναι εδώ, και να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Τα της σύνταξης είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ όπως για γέλια είναι τα "η φυγή του Νέντοβιτς βολεύει τον ζελα" που έλεγε ο Κοντός σήμερα. Δηλαδή το ότι έφαγαν πίτα με τζατζίκι και πως και καλά ήταν στο σχέδιο! Παπαριές ήταν!

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Χαχαχαχα 1

• Admins
3 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

Η παπάτζα με την σύνταξη...

Πρέπει να είναι Ελληνικό φαινόμενο, δεν το έχω διαβάσει σε κανένα άρθρο του εξωτερικού όλο αυτό. Πως ο Ντόρσει δλδ, στα 27 του, σκέφτεται να κλεισει 3η χρονιά ώστε να πάρει την σύνταξη που θα πάρει σε .... 30 χρόνια από τώρα! Λες και ο Τάιλερ δεν μπορούσε να πάει ΝΒΑ του χρόνου ή σε 5 χρόνια. Έπρεπε να πάει φέτος χαχα

Ο Ντόρσει θέλει ΝΒΑ όχι για την σύνταξη αλλά επειδή είναι Αμερικάνος και όχι Έλληνας και δικαίως θέλει να πάει στην χώρα του, που δεν είναι εδώ, και να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Τα της σύνταξης είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ όπως για γέλια είναι τα "η φυγή του Νέντοβιτς βολεύει τον ζελα" που έλεγε ο Κοντός σήμερα. Δηλαδή το ότι έφαγαν πίτα με τζατζίκι και πως και καλά ήταν στο σχέδιο! Παπαριές ήταν!

Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να παίξει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Για τη σύνταξη, δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής 

• Create New...