ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Λοιπόν Ντορσει τέλος.. και μάλλον βλεπω να μένει ο Σάσα!! Αφού παει να χαλάσει του Καλινιτς στη Μπαρτσα...ας έρθει προς τα εδώ!!! Τρομερή ενέργεια και βελτίωση παικτικη τα τελευταία χρόνια.. και ψυχαρα και ας τον αντιπαθώ!! Για αντί Ντορσει... θα μπλέξει το θέμα... θέλουμε Κάνααν παιχταρα αλλά με τα φεγγάρια του και κρατάει και πολυ τη μπαλα αλλά βιαστής του βαζελου ..σε στυλ Ντορσει!!! Ματ Τόμας νομίζω perfect αν μπορεί να έρθει κ θέλει κνθελουμε!!!! Τριποντο φωτια από παντού και παίκτης ομάδας και και και... αλλα με λιγότερα σωματικά προσοντα... Μην ξεχνάμε τη λύση Καλαθη !!! Παίρνουμε Έλληνα κάνουμε να αφριζει ο DPG αλλά πρέπει να βρούμε πως θα πάρουμε σκορ με τριπλετα Γουκαπ Σλουκα Καλαθη αλλά αμυντικά θα δαγκώνεις από παντού!!!! Εκτός αν 4ος γίνει ο Μακισικ που με τη βελτίωση στο σουτ κάτσει πλέον στο 2..οχι στο 3... ενδιαφέρουσα άποψη τωρα που το ξανασκεφτομαι!!! Για Πίτερς δεν τρελαίνομαι ειδικά αμυντικά προτιμώ Καλινιτς αν γινόταν... Μπολομποι rim protector και με σουτ...λιγο σοφτ αλλά με σλουκα καλάθη θα έχει μ.ο 10π εύκολα... αν πάρεις κ Κώστα Αντετοκουμπο... έκλεισες τέλος....!!! Φινιτο !!!! Ομάδα έτοιμη να ρολαρει !!!
Guest Geo86 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Τώρα διάβασα πως τελικά ο Σασα δεν θα ταξιδέψει προς Αμερική και θα περιμένει τηλέφωνο να ακούσει αυτά που θα ήθελε για να φύγει.γνώμη μου είναι πως τελικά θα μείνει τελικά σίγουρα για έναν χρόνο.θέλω να πιστεύω πως αν μείνει θα του αναβαθμίσουμε και το συμβόλαιο του.για τον Ντορσει λίγο πολύ το ξέραμε πως θα φύγει αλλά δεν με αγχώνει γιατί σίγουρα ο μπαρτζωκας αλλά και η διοίκηση θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν.
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Λοιπόν Ντορσει τέλος.. και μάλλον βλεπω να μένει ο Σάσα!! Αφού παει να χαλάσει του Καλινιτς στη Μπαρτσα...ας έρθει προς τα εδώ!!! Τρομερή ενέργεια και βελτίωση παικτικη τα τελευταία χρόνια.. και ψυχαρα και ας τον αντιπαθώ!! Για αντί Ντορσει... θα μπλέξει το θέμα... θέλουμε Κάνααν παιχταρα αλλά με τα φεγγάρια του και κρατάει και πολυ τη μπαλα αλλά βιαστής του βαζελου ..σε στυλ Ντορσει!!! Ματ Τόμας νομίζω perfect αν μπορεί να έρθει κ θέλει κνθελουμε!!!! Τριποντο φωτια από παντού και παίκτης ομάδας και και και... αλλα με λιγότερα σωματικά προσοντα... Μην ξεχνάμε τη λύση Καλαθη !!! Παίρνουμε Έλληνα κάνουμε να αφριζει ο DPG αλλά πρέπει να βρούμε πως θα πάρουμε σκορ με τριπλετα Γουκαπ Σλουκα Καλαθη αλλά αμυντικά θα δαγκώνεις από παντού!!!! Εκτός αν 4ος γίνει ο Μακισικ που με τη βελτίωση στο σουτ κάτσει πλέον στο 2..οχι στο 3... ενδιαφέρουσα άποψη τωρα που το ξανασκεφτομαι!!! Για Πίτερς δεν τρελαίνομαι ειδικά αμυντικά προτιμώ Καλινιτς αν γινόταν... Μπολομποι rim protector και με σουτ...λιγο σοφτ αλλά με σλουκα καλάθη θα έχει μ.ο 10π εύκολα... αν πάρεις κ Κώστα Αντετοκουμπο... έκλεισες τέλος....!!! Φινιτο !!!! Ομάδα έτοιμη να ρολαρει !!! Αδελφέ σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο τον Καλάθη. Απλά δεν θα γίνει. Στον παναθηναικό θα γυρίσει να είναι άρχοντας. Αν μείνει ο Σάσα δεν υπάρχει ούτε 5% να έρθει. Επίσης Κάλινιτς εκτός κάδρου. Για να χαλάσει η μεταγραφή του στην Μπέρτσα έπρεπε η Βαλένθια να ματσάρει την πρόταση τους που λένε ότι ήταν 1.3 μύρια / χρόνο. Και να αποσυρότσαν εντελώς η μπάρτσα δεν θα μπορούσε να κάνει πίσω η Βαλένθια και να πεί οκ δεν τον παίρνω ούτε εγώ τώρα, το μετάνιωσα. Στο τέλος θα πάει Βαρκελώνη απλά θα χρειαστεί οι μπλαουγκράνα να δλωσουν και κάποια λεφτά. Κάαν θα ήμουν θετικός αλλά αν ισχύει ότι τον θέλει και η Φενέρ νομίζω θα προτιμήσει τα λεφτά. Είναι και 31 δεν θα έχει πολλά μεγάλα συμβόλαια ακόμα. Μακάρι να μέινει Σάσα, να ανακοινωθούν Πίτερς, Αντ/μπο και να μας μείνει το άγχος για ένα καλό 2ρι όλο το καλοκαίρι.
ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Πάει κ το άγχος για το 2αρι του 1.83 ..... Κάνααν υπέγραψε ανακοινώθηκε!!!
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, krakatheboy έγραψε: Αδελφέ σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο τον Καλάθη. Απλά δεν θα γίνει. Στον παναθηναικό θα γυρίσει να είναι άρχοντας. Αν μείνει ο Σάσα δεν υπάρχει ούτε 5% να έρθει. Επίσης Κάλινιτς εκτός κάδρου. Για να χαλάσει η μεταγραφή του στην Μπέρτσα έπρεπε η Βαλένθια να ματσάρει την πρόταση τους που λένε ότι ήταν 1.3 μύρια / χρόνο. Και να αποσυρότσαν εντελώς η μπάρτσα δεν θα μπορούσε να κάνει πίσω η Βαλένθια και να πεί οκ δεν τον παίρνω ούτε εγώ τώρα, το μετάνιωσα. Στο τέλος θα πάει Βαρκελώνη απλά θα χρειαστεί οι μπλαουγκράνα να δλωσουν και κάποια λεφτά. Κάαν θα ήμουν θετικός αλλά αν ισχύει ότι τον θέλει και η Φενέρ νομίζω θα προτιμήσει τα λεφτά. Είναι και 31 δεν θα έχει πολλά μεγάλα συμβόλαια ακόμα. Μακάρι να μέινει Σάσα, να ανακοινωθούν Πίτερς, Αντ/μπο και να μας μείνει το άγχος για ένα καλό 2ρι όλο το καλοκαίρι. Ρε ξεκίνα να έχεις λίγο πιο πολύ πίστη στην ομάδα. Όλο λες πως δεν θα γίνει και γίνεται ;-) Ξεκολλα δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής. Θα πήγαινε δλδ ο άλλος στην Φενέρ, να έχει τον βλάκα της μακάμπι πρώτο βιολί! 1
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, lancelot έγραψε: Ρε ξεκίνα να έχεις λίγο πιο πολύ πίστη στην ομάδα. Όλο λες πως δεν θα γίνει και γίνεται ;-) Ξεκολλα δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής. Θα πήγαινε δλδ ο άλλος στην Φενέρ, να έχει τον βλάκα της μακάμπι πρώτο βιολί! Μα έχω πίστη στην ομάδα. Δεν αγχώθηκα ότι θα καταστρέφουμε ακόμα και αν έφευγαν μαζί Ντόρσεϊ και Σάσα. Όσο είναι οι Αφοί στο τιμόνι θα περνάμε ωραία μπασκετικά χρόνια με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Απλά με τον Καλάθη είμαι ρεαλιστής. Αν ήσουν εσύ ο Καλάθης τι θα έκανες αν γυρναγες Ελλάδα? Αν δεν γυρίσει στον ΠΑΟ θα συνεχίσει σε άλλη ξένη ομάδα. Προτάσεις έχει πολλές και πολύ καλές. Το ξέρεις ότι και να θέλει ότι αν κάνει να έρθει σε μας θα απειλήσουν ότι θα του κόψουν το μπάσκετ ξανά. Θα το ρισκάρες εσύ? Δεν έχουν όλοι τις μπάλες του Βασίλη....
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, krakatheboy έγραψε: Μα έχω πίστη στην ομάδα. Δεν αγχώθηκα ότι θα καταστρέφουμε ακόμα και αν έφευγαν μαζί Ντόρσεϊ και Σάσα. Όσο είναι οι Αφοί στο τιμόνι θα περνάμε ωραία μπασκετικά χρόνια με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Απλά με τον Καλάθη είμαι ρεαλιστής. Αν ήσουν εσύ ο Καλάθης τι θα έκανες αν γυρναγες Ελλάδα? Αν δεν γυρίσει στον ΠΑΟ θα συνεχίσει σε άλλη ξένη ομάδα. Προτάσεις έχει πολλές και πολύ καλές. Το ξέρεις ότι και να θέλει ότι αν κάνει να έρθει σε μας θα απειλήσουν ότι θα του κόψουν το μπάσκετ ξανά. Θα το ρισκάρες εσύ? Δεν έχουν όλοι τις μπάλες του Βασίλη.... Για τον κανααν αναφέρομαι που δεν πίστευες πως θα έρθει
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, lancelot έγραψε: Για τον κανααν αναφέρομαι που δεν πίστευες πως θα έρθει Για να μην λέω τα ίδια και γίνομαι κουραστικός. Για να μην ενθουσιάζομαι εύκολα (και να απογοητεύομαι μετά) προσπαθώ να βάζω την λογική πρώτα. Λέγαν ότι έκανε πρόταση και η Φενέρ. Ε σαν κλασικός Αμερικάνος λέω που θα πάει; Στα λεφτά. Σήμερα έμαθα ότι δεν είχε επίσημη πρόταση όπως από εμάς αλλά απλό ενδιαφέρον. Αν είχα αυτλην την πληροφορία και χθές θα το πίστευα αρκετά παραπάνω. Με έφαγε η παραπληροφόρηση...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, krakatheboy έγραψε: Για να μην λέω τα ίδια και γίνομαι κουραστικός. Για να μην ενθουσιάζομαι εύκολα (και να απογοητεύομαι μετά) προσπαθώ να βάζω την λογική πρώτα. Λέγαν ότι έκανε πρόταση και η Φενέρ. Ε σαν κλασικός Αμερικάνος λέω που θα πάει; Στα λεφτά. Σήμερα έμαθα ότι δεν είχε επίσημη πρόταση όπως από εμάς αλλά απλό ενδιαφέρον. Αν είχα αυτλην την πληροφορία και χθές θα το πίστευα αρκετά παραπάνω. Με έφαγε η παραπληροφόρηση... E καλά ότι τους αρνήθηκε δεν σημαίνει πως δεν είχε πρόταση, λογικό να το λένε τώρα που ήρθε σε εμάς!
Recommended Posts