krakatheboy Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Το χω πει απο καιρο οτι θα ταιριαζε. Λετε να γινει; Μηπως ο Γκουνταιτις ηταν περισσοτερο επιλογη σε πιθανη φυγη του Παπαγιαννη;! Αποκλειστικό: Εξετάζει και Χασάν Μάρτιν ο Παναθηναϊκός! WWW.TOTALBASKET.GR Άλλη μία περίπτωση εκτός του Γκουντάιτις φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα αφορά πρώην παίκτη του αιωνίου αντιπάλου! Μπορεί ο Λιθουανός σέντερ να φαινόταν ότι έπαιζε μόνος του για τη θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαγιάννη αλλά οι πράσινοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του totalbasket.gr φαίνεται να κάνουν σκέψεις και για τον Χασάν Μάρτιν. Ο […] 1
George Demertzis Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Πολύ πιθανό, δεν έχουν καλύτερο
Guest Geo86 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Νομίζω είχε ακουστεί από τις αρχές του καλοκαιριού αλλά δεν ξέρω το ποσο Ισχύει.πάντως δεν μου φαινόταν περίεργο να τον θέλουν
krakatheboy Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 σιγα που θα τους χλαγε κιολας. ταμαμ θα τους ηταν.
Guest GiannisT Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιεύτηκε 7 Ιουλίου 2022 Πώς προκύπτει ότι αρέσουν τα χαρακτηριστικά του στο ραντονιτς δεν ξέρω πάντως..γιατί δεν έχει καμία σχέση με γκουνταιτις..αν και δεν ασχολούμαι με το τσίρκο του βαζελου..ο γκουνταιτις είναι μια κλάση πάνω από Μάρτιν τουλάχιστον αμυντικά και σε αντίληψη παιχνιδιού..λιθουανός γαρ
Recommended Posts