Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Screenshot_181.jpg

Είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου, πως του είπαν ή φέτος αν τα βρούμε με αρκούδα ή του χρόνου που μένεις ελεύθερος. Για αυτό και υπογράψαμε μονοετές με Μπολομπόι. Λογικά φέτος όχι, για αυτό και παίζει το θέμα του Κώστα, αλλά του χρόνου πιθανό. Ας είναι και έτσι ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΤΟΥΤΙΝ!

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 2
  • Έκπληκτος! 1

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν έχεις πληροφορίες για αυτό. Αλλά αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα για συμβόλαιο ενός έτους.

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, Arinio έγραψε:

Δεν ξέρω αν έχεις πληροφορίες για αυτό. Αλλά αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα για συμβόλαιο ενός έτους.

Έχω :P 

• Έκπληκτος! 4

Δημοσιεύτηκε

Έτσι πιστεύω και εγώ μόλις άκουσα για μονοετές συμβόλαιο.Νικολα ένα χρόνο υπομονή θα σε περιμένουμε.

Δημοσιεύτηκε

Όλοι αυτό σκεφτήκαμε όμως υπάρχουν και πληροφορίες που μιλούν για νέο μεγάλο συμβόλαιο που του έχει προταθεί και σκέφτεται να υπογράψει. Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου με τις Ρωσίδες. Δύσκολα να μείνουν πάλι εκτός Euroleague...

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
23 λεπτά πριν, Panoskara έγραψε:

Όλοι αυτό σκεφτήκαμε όμως υπάρχουν και πληροφορίες που μιλούν για νέο μεγάλο συμβόλαιο που του έχει προταθεί και σκέφτεται να υπογράψει. Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου με τις Ρωσίδες. Δύσκολα να μείνουν πάλι εκτός Euroleague...

Το συμβόλαιο του πάντως λήγει. Η λογική με Μπολομπόι δείχνει πως η επόμενη μεταγραφή του χρόνου πλέον είναι ο Μιλού

• Μου αρέσει 1

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω αρκετοί από εμάς το σκεφτήκαμε. ΠΟΤΕ δεν δίνουμε μονοετή συμβόλαια. Μόνο με Ντόρσει έγινε μια φορά πέρυσι επειδή ήταν Έλληνας, κούμπωνε τέλεια στα πλάνα μας και γενικά θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο ποδαρικό στην επιστροφή μας στην Α1 τώρα που ξεβρώμισε ο τόπος και την ευρολίγκα. Εύχομαι αλλά μέχρι του χρόνου έχουμε χρόνο. 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Βρε μπας κ έχει ένα χρόνο ο Κανααν να σημαίνει πάλι Ντορσευ του χρόνου;;;

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
On 8/7/2022 at 8:43 ΜΜ, Στεργιος έγραψε:

Βρε μπας κ έχει ένα χρόνο ο Κανααν να σημαίνει πάλι Ντορσευ του χρόνου;;;

2ετες έχει :D

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Eγω παντως πιστευω οτι αφου αργει να ανακοινωθει η τελευταια μεταγραφη ισως κατι παιζει η κατι συμβαινει..ασχετα με την ελευθερας του κωστα..

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω από που προκύπτει ότι θέλει του χρόνου να έρθει σε εμάς αλλά εγω λέω κρατήστε μικρο καλάθι γιατί πολλα έχουν ακουστεί για αυτόν(μην τον δουμε να Ανανεώνει το συμβόλαιο με τους ρώσους η να πάει σε άλλη ομοδα) δεν είναι τόσο Άγιος….

• Create New...