Μετάβαση στο περιεχόμενο

Games που παίζετε αυτή την περίοδο ;-)

lancelot

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Εντάξει δεν είναι δα και μυστικό, πως ο πρόεδρος είναι άρρωστος gamer. Αν με έχετε πετύχει στο Discord μπορεί να έχετε δει πως βγάζει συχνά πυκνά τι παίζω κάθε φορά. Αυτή την περίοδο λοιπόν, ασχολούμαι με:

• God of War σε PC
  • Pathfinder Wrath of the Righteous
  • Call of Duty Vanguard

Ενώ φυσικά περιμένω...το Dying Light 2!

• 1 month later...

warzone till the end !

και Valhalla Assasins Creed αυτή τη χρονική στιγμή 

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Ωραίο το Creed αν και πολύ επαναλμβανόμενο. Τελείωσα το Druids expansion και έχω αφήσει για κάποια στιγμή το Paris Expansion

43 λεπτά πριν, lancelot said:

Ωραίο το Creed αν και πολύ επαναλμβανόμενο. Τελείωσα το Druids expansion και έχω αφήσει για κάποια στιγμή το Paris Expansion

ισχυει.. συνεχίζω και το παίζω μόνο επειδή τα εχω παίξει όλα .. κατά τα άλλα κούρασε.. 

Το έκανα πλατίνα και για κάποιο λόγο το απόλαυσα παρόλο που ειναι φουλ επαναλαμβανόμενο. Βασικά λόγω εποχής, κάστρων κλπ θυμησε λιγο περισσότερο assassins απο τα origin & odyssey 

• Πρόεδρος

Μεγάλο κόλλημα εδώ και κάποιες ώρες που κυκλοφόρησε. 

• 2 months later...

Baldurs gate 3 early access.

Total war troy

lol
ενταξει για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ περηφανος!!! χαχαχαχαχαχαχα 

• Πρόεδρος
On 6/4/2022 at 12:30 ΠΜ, Tsigaridas7 said:

Baldurs gate 3 early access.

Total war troy

lol
ενταξει για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ περηφανος!!! χαχαχαχαχαχαχα 

Ωραίο το baldurs Gate 3, το έχω πάντα εγκατεστημένο στο pc και βάζω τα patches αλλα δεν παίζω μέχρι να έχει παραπάνω content, να πλησιάζει το release του. 

Το Total war δεν το σχολιάζω ποτε δεν μου άρεσαν. 

Είμαι στο τέλος του dying light 2 αλλά δεν το τελειώνω επίτηδες και παίζω τώρα οπότε βρεθεί χρόνος το weird west

• Έκπληκτος! 1

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • Πρόεδρος

Από όταν βγήκε έχω κολλήσει με Diablo ξανά, 107 paragon και συνεχίζω χωρίς να το έχω βαρεθεί ακόμα. Δεν έχω πληρώσει σχεδόν τπτ

• Πρόεδρος
6 ώρες πριν, Tsigaridas7 έγραψε:

divinity original sin 2.
καλο παιχνιδακι....

Γαμεί, το έχω τελειώσει :P

• 7 months later...
  • Πρόεδρος

Επανέρχομαι, μάλλον είμαι ο μοναδικός παιχνιδάς εδώ γύρω ή ντρέπεστε να γράψετε τι παίζετε αυτή την περιόδο (βάζετε απαραίτητα και ένα βίντεο μέσω Youtube)

Αυτή την περίοδο λοιπόν είμαι στο τέλος του Evil West το οποίο μ'αρεσε αρκετά ->

Ενώ φυσικά το Σαββατοκύριακο έπαιξα αρκετά την Diablo IV Beta όπου σκοπεύω να φτιάξω clan + Forum / Discord όπως είχα παλιά στους Samurai στο World of Warcraft (περισσότερα για αυτό εδώ: www.mysamurai.eu). Το παιχνίδι έχει γίνει pre-ordered βέβαια.

Στις 28 του μήνα περιμένω το Last Of Us 1 Remake:

Εννοείται το είχα τελειώσει όταν είχε βγει στο Playstation αλλά άλλη φάση το PC πάντα και ειδικά με τα γραφικά του 2 όπως είναι το remake!

• Create New...