Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 29 Δεκεμβρίου 2021 Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 29 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει δεν είναι δα και μυστικό, πως ο πρόεδρος είναι άρρωστος gamer. Αν με έχετε πετύχει στο Discord μπορεί να έχετε δει πως βγάζει συχνά πυκνά τι παίζω κάθε φορά. Αυτή την περίοδο λοιπόν, ασχολούμαι με: God of War σε PC Pathfinder Wrath of the Righteous Call of Duty Vanguard Ενώ φυσικά περιμένω...το Dying Light 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panakin Dadi Δημοσιεύτηκε 30 Ιανουαρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Ιανουαρίου 2022 warzone till the end ! και Valhalla Assasins Creed αυτή τη χρονική στιγμή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Ιανουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Ιανουαρίου 2022 Ωραίο το Creed αν και πολύ επαναλμβανόμενο. Τελείωσα το Druids expansion και έχω αφήσει για κάποια στιγμή το Paris Expansion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panakin Dadi Δημοσιεύτηκε 31 Ιανουαρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, lancelot said: Ωραίο το Creed αν και πολύ επαναλμβανόμενο. Τελείωσα το Druids expansion και έχω αφήσει για κάποια στιγμή το Paris Expansion ισχυει.. συνεχίζω και το παίζω μόνο επειδή τα εχω παίξει όλα .. κατά τα άλλα κούρασε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StamosK Δημοσιεύτηκε 1 Φεβρουαρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 1 Φεβρουαρίου 2022 Το έκανα πλατίνα και για κάποιο λόγο το απόλαυσα παρόλο που ειναι φουλ επαναλαμβανόμενο. Βασικά λόγω εποχής, κάστρων κλπ θυμησε λιγο περισσότερο assassins απο τα origin & odyssey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dimitrios Kaplanis Δημοσιεύτηκε 1 Φεβρουαρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 1 Φεβρουαρίου 2022 PUBG λίγες μέρες τώρα που το έδωσαν δωρεάν έχω κολλήσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 4 Φεβρουαρίου 2022 Μεγάλο κόλλημα εδώ και κάποιες ώρες που κυκλοφόρησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 5 Απριλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 5 Απριλίου 2022 Baldurs gate 3 early access. Total war troy lol ενταξει για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ περηφανος!!! χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 7 Απριλίου 2022 On 6/4/2022 at 12:30 ΠΜ, Tsigaridas7 said: Baldurs gate 3 early access. Total war troy lol ενταξει για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ περηφανος!!! χαχαχαχαχαχαχα Ωραίο το baldurs Gate 3, το έχω πάντα εγκατεστημένο στο pc και βάζω τα patches αλλα δεν παίζω μέχρι να έχει παραπάνω content, να πλησιάζει το release του. Το Total war δεν το σχολιάζω ποτε δεν μου άρεσαν. Είμαι στο τέλος του dying light 2 αλλά δεν το τελειώνω επίτηδες και παίζω τώρα οπότε βρεθεί χρόνος το weird west 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Geo86 Δημοσιεύτηκε 6 Ιουλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 6 Ιουλίου 2022 Είμαι λάτρης τον singleplayer και της fromsoftware,δεν θα μπορουσα να παίζω άλλο παιχνίδι πέρα από Elden ring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 23 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 23 Ιουλίου 2022 Από όταν βγήκε έχω κολλήσει με Diablo ξανά, 107 paragon και συνεχίζω χωρίς να το έχω βαρεθεί ακόμα. Δεν έχω πληρώσει σχεδόν τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 25 Ιουλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 25 Ιουλίου 2022 divinity original sin 2. καλο παιχνιδακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 25 Ιουλίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 25 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Tsigaridas7 έγραψε: divinity original sin 2. καλο παιχνιδακι.... Γαμεί, το έχω τελειώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2022 με την 1080 θα ηταν τελειο με ultra graphs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 21 Μαρτίου 2023 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 21 Μαρτίου 2023 Επανέρχομαι, μάλλον είμαι ο μοναδικός παιχνιδάς εδώ γύρω ή ντρέπεστε να γράψετε τι παίζετε αυτή την περιόδο (βάζετε απαραίτητα και ένα βίντεο μέσω Youtube) Αυτή την περίοδο λοιπόν είμαι στο τέλος του Evil West το οποίο μ'αρεσε αρκετά -> Ενώ φυσικά το Σαββατοκύριακο έπαιξα αρκετά την Diablo IV Beta όπου σκοπεύω να φτιάξω clan + Forum / Discord όπως είχα παλιά στους Samurai στο World of Warcraft (περισσότερα για αυτό εδώ: www.mysamurai.eu). Το παιχνίδι έχει γίνει pre-ordered βέβαια. Στις 28 του μήνα περιμένω το Last Of Us 1 Remake: Εννοείται το είχα τελειώσει όταν είχε βγει στο Playstation αλλά άλλη φάση το PC πάντα και ειδικά με τα γραφικά του 2 όπως είναι το remake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts