Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραμονή Βεζενκοφ


Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα ,

Στο άκουσμα της παραμονής του Σασα πραγματικά πάγωσα και πάμε να δούμε τα αρνητικά αυτής της παραμονής. 

Πρώτα απ’ όλα κρατάμε στο ρόστερ ένα παίκτη που δεν τον ωθήσαμε να πραγματοποιήσει το όνειρο του NBA. Παίκτης δυσαρεστημένος θα ανακατέψει τα αποδυτήρια της ομάδας με ολέθριες συνέπειες. 

Δεύτερον , όταν κρατάς ένα παίκτη πάνω από 4 χρόνια , αποκτά νοοτροπία δημοσιοϋπαλληλική , και εδώ έρχεται το τρίτο ολέθριο λάθος , καλούμε το παίκτη για αύξηση αποδοχών. Μα είναι δυνατόν ;;;; Κρατάς χαμηλό μισθό για να έχει ο παίκτης το κίνητρο να ανοίξει τα φτερά του.  

Τέταρτο . Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή για ελληνικό κορμό. Οι Καλύτεροι παίκτες στον κόσμο είναι αμερικανοί, και εμείς κρατάμε ένα παίκτη με ελληνοκυπριακές ρίζες με βουλγαρικό όνομα. Δηλαδή μέσω του ονόματος του δεν αναδεικνύεται το dna της ελληνικής φυλής. 

 

Αγαπητοί φίλοι όπως καταλαβαίνετε μπορώ να γράφω ώρες για τα αρνητικά της παραμονής του Σασα και να δίνω ιδέες στο Gazzetta.gr στο Ες ντι εν ΕΙ  γιατί πραγματικά το πως έχουν καταφέρει οι απέναντι , την φυγή των καλύτερων παικτών τους να την μετατρέπουν σε όφελος ……

Με ξεπερνάει. 

Δεν μου αρέσουν οι προφητείες , ανυπομονώ να δω την ομάδα στο γήπεδο και αν τελικά ο Σασα παρέα με τα αλλά τα παιδιά θα μας γεμίσουν χαρές μέσα στο 2023. 

 

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...