Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για ποιά από τις μεταγραφές μας είσαι ενθουσιασμένος;

Για ποιά από τις μεταγραφές μας είσαι ενθουσιασμένος;  

30 μέλη ψήφισαν

1. 1. Για ποιά από τις μεταγραφές μας είσαι ενθουσιασμένος;

• Joel Bolomboy (PF)
    • Isaiah Canaan (PG)
    • Alec Peters (PF)
    • Tarik Black (C)
    • George Papas (SG)

Recommended Posts

• Πρόεδρος

vezenkov-fall.jpg

@Moderators @Μέλη

Η ομάδα φέτος έκανε κινήσεις για να εμφανιστεί βελτιωμένη σε όλους τους τομείς ενώ κατάφερε να κρατήσει τον Σάσα που άκουγε τις σειρήνες του ΝΒΑ πολύ έντονα αλλά και τον Μπαρτζώ για 3 ακόμα χρόνια. Μοναδική ίσως απώλεια ο Τάιλερ, αλλά θα φανεί στην συνέχεια αν ο Κάνααν μπορεί να βγει κάτι καλύτερο. Επέλεξε την καλύτερη μεταγραφή για σένα και αν είναι παραπάνω από μια, γράψε στα σχόλια μας. Τι σε προβληματίζει στους νέους που ήρθαν και για τι δεν κρατιέσαι. Τα σχόλια σου είναι υποχρεωτικά αφού μια ψήφος δεν λέει τίποτα απολύτως.

(αν γίνουν και άλλες μεταγραφές, λογικά σε Έλληνες παίκτες, θα τους προσθέσουμε στην συνέχεια)

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

• Απαντήσεις 18
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοφιλείς μέρες

Alec piters joel bolomboy ειδικα ο 2ος πιστευω θα εκτοξευθει με μπαρτζωκα.ταιριαζει σε εμας....ερωτηματικο ο μπλακ λογω της καταστασης του...ο κανααν δεν ξερω αν ειναι παικτης για ομαδα f4

Θα ακουστεί ίσως λίγο οξύμωρο σκεπτόμενοι ο,τι όλοι οι υπόλοιποι είναι παίχτες δοκιμασμενοι σε επίπεδο Ευρωλιγκας , αλλά για μένα η μεταγραφή που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν του Παππα , και στο πόσο χρειάστηκε να ψαχτεί η ομάδα για ένα τέτοιο παίχτη...

Θα φανεί βέβαια η αξία του και στο μέλλον θα δούμε αν θα δικαιωθούμε...

• Πρόεδρος

Καλά ψηφίζετε κιόλας, μην απαντάτε μόνο :P χαχα, στο άλλο άκρο πήγατε!

• Χαχαχαχα 1

Ολες οι μεταγραφες μου αρεσαν πολυ και μας αναβαθμιζουν, αλλα θεωρω πως μετα την παραμονη Σασα , ο Κανααν θα κρινει σε πολυ μεγαλο βαθμο το που θα φτασουμε φετος

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος
1 λεπτό πριν, Panakin Dadi έγραψε:

Ολες οι μεταγραφες μου αρεσαν πολυ και μας αναβαθμιζουν, αλλα θεωρω πως μετα την παραμονη Σασα , ο Κανααν θα κρινει σε πολυ μεγαλο βαθμο το που θα φτασουμε φετος

Λόγω και του ότι ο Ντόρσει πέρσι έπαιξε σε όλα τα ματς και φυσικά της απόδοσης του, συμφωνώ για Κάνααν αν και προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος για Πίτερς. Θεωρώ με Σάσα θα πετύχουν πολλούς πόντους. Όμως ναι η επιτυχία ή όχι του Κάνααν θα κρίνει πολλά

• Μου αρέσει 1

Κάναν θα πω και εγώ γιατί τον παρακολουθώ τα τελευταία δύο χρόνια , πάντα μου άρεσαν αυτού του τύπου τα δυάρια και θεωρώ ότι θα αποδώσει καλύτερα και από τον ασταθή Ντόρσεϊ...

Για το Κάαναν είμαι ενθουσιασμένος αλλά έχω τη διαίσθηση ότι αυτό το παιδί ο Πάπας θα αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά...για να δούμε... αδημονώ

• Μου αρέσει 1

Και εγω τον πιστευω τον παππα

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα στην παρέα ,

ολες οι μεταγραφές με έχουν ενθουσιάσει , αλλά η μεγάλη μου αρρώστια είναι ο George Pappas. !!!!! Μεγάλο αλάνι και οι πληροφορίες μου από την άλλη άκρη του ατλαντικού μιλάνε για παίκτη έκπληξη. Τους εμπιστεύομαι και περιμένω ……

• Χαχαχαχα 1
  • Έκπληκτος! 1

• Πρόεδρος
27 λεπτά πριν, Τζαλιγοπουλος Δημητρης έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα ,

ολες οι μεταγραφές με έχουν ενθουσιάσει , αλλά η μεγάλη μου αρρώστια είναι ο George Pappas. !!!!! Μεγάλο αλάνι και οι πληροφορίες μου από την άλλη άκρη του ατλαντικού μιλάνε για παίκτη έκπληξη. Τους εμπιστεύομαι και περιμένω ……

Το μεγαλύτερο τρολάκι του φόρουμ!

Γενικά με όλες τις κινήσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος και δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω κάποια. Λίγο περισσότερο ανυπομονώ να δω τους Πιτερς και Κανααν στο παρκέ. Επιλέγω τον Πιτερς γτ θεωρώ ότι είναι πολύ ψαγμένη κίνηση που θα μας ανεβάσει επίπεδο σε σχέση με πέρυσι, θα δίνει πολλές ανάσες στον Σασα και θέλω να δω τι μπάσκετ θα παρουσιάσει ο Μπι με Πιτερς-Βεζε στο παρκέ μαζί. 

Τροποποιήθηκε > από Giannis Mallis

Δυσκολεύομαι πλ να διαλέξω, παρόλο π πιστεύω πιο πολύ από όλους τον Κανααν. Τον βλέπω να γράφει πλ καλά νούμερα. Γουστάρω πολύ το τσαγανό κ την δυναμικότητα των μπολομποι κ μπλακ, αλλά δεν τους βλέπω σαν ίδιου επιπέδου αναβάθμιση σαν του Πίτερς, ο οποίος είναι αυτός που βλέπω να ως αυτόν που θα ανεβάσει αισθητά πάνω από τον προκάτοχο του!!

Αν και προτιμώ παίκτες ορχήστρα όπως ο Σλούκας νομίζω δικαιολογημένα περιμένουμε πολλά από τον Κάαναν. Στην τελική είναι ο μόνος που ήρθε για βασικός. Οι άλλοι θεωρούνται πολύ καλοί για 2οι ή παρακάτω. Καλή μας χρονιά.

• Μου αρέσει 1

• Admins

Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε Μπολομπόι δίπλα στο Φαλ ή μαζί με Μπλακ. Επίσης πολύ σημαντικό να τον έχουμε δίπλα στο Σασα στα χαμηλά σχήματα ακόμα και με Πίτερς στο 3. Και εξηγώ: ο Μπολομπόι είναι ένα πολυεργαλείο σε άμυνα και επίθεση και είναι ένας πολύ ευπροσάρμοστος παίχτης σε πολλες καταστάσεις. Θα παίξει πικ χαμηλά, θα πασάρει έξω, είναι και ριμ προτεκτορ πράγμα που οι προκάτοχοι του δεν ήταν. Θα βάλει και τρίποντο, θα ανοίξει το γήπεδο, θα δώσει την πρώτη πασα στον αιφνιδιασμό γρήγορα αφού είναι και εξαιρετικός ριμπάουντερ. Δεν είναι παίχτης που θα σε κουβαλήσει, είναι όμως η καυλαντα του Μπαρτζωκα τέτοιοι παιχτες γιατί μπορεί να τους μεταμορφώσει σε τέρατα-γρίφους για όλους τους αντιπάλους. 

• Μου αρέσει 1

• Create New...