Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν θα ήταν παραλογο να απέδιδε η ομάδα μας;


Recommended Posts

  • Πρόεδρος

Δλδ έχεις παρει πέρσι το πρωτάθλημα από το χειμώνα, και ο προγραμματισμός που κάνεις για την επόμενη χρονιά, το scouting και η προετοιμασία ποια είναι; το απόλυτο μηδέν. Έρχεται η νέα χρονιά, μην κοιτάτε τα φιλικά λέει (που ναι ισχύει κυρίως βέβαια για το πρώτο φιλικό όχι για όλα), έρχεται η 4αρα, φεύγει ο Μαρτινς που μέχρι και την προηγούμενη μέρα το 90% των ΑΡΔ εκθειαζαν και από την επόμενη μέρα έθαβαν! Έρχεται ο  ο πιτσιρίκος, και κάνεις τις καλές σου μεταγραφες στα τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβριο. Χωρίς προετοιμασία ενώ όσοι ήταν δεν μπορούν να τρέξουν καν, που σημαίνει τι σε απλά ελληνικά; πως στην προετοιμασία έπαιζαν το πουλάκι τους όλοι μαζί.

Ε ΔΕΝ ΘΑ ΉΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ;

ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟ;;;;;;; που λέει και ο Λαζόπουλος πάνω. Βλέπετε; Δεν απαντάει!

Ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάντια; ε φυσικά ο Μαρινακης. Ποιοι απολύθηκαν για το κατάντημα αυτό εκτός του Μαρτινς; το απόλυτο μηδέν, οι άλλοι δεν ήξεραν, έμαθαν μετά και καλά!

  • Το λάτρεψα! 1

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.