Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

james_rodriguez_1.jpg

Για μένα ο Κολομβιανός ίσως είναι και καλύτερη μεταγραφή του Μαρσελο. Έχω πει πολλά για Βαγγέλη αλλά σίγουρα δεν μπορείς να πεις πως έχει παρατήσει την ομάδα. Ούτε στα πιο υγρά μας όνειρα τέτοιοι παίκτες. Όμως θεωρώ πως μέχρι να δέσουν και να γίνουμε ομάδα θα φάμε και άλλες πικρές. Μακάρι όχι. Εκπληκτική πάντως μεταγραφη.

• Μου αρέσει 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Αν ειχαμε περασει και ομιλους Τσαμπιονς Λιγκ, θα εβλεπες και τον Κριστιανο παρεα :D

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

παντα κραταω μικρο καλαθι γι αυτους τους παικτες. και για μαρσελο και για ολους. ο παικτης ειναι υπερταλεντο και δεν ενδιαφερθηκε καμια σοβαρη ομαδα? σιγουρα κατι, καπως κατι υπαρχει σε αντιθεση του ταλεντου του που μονο στην πραξη θα το δουμε. μακαρι να ειναι υγιης και να εχει ορεξη να παιξει γιατι για Ελλαδα ειναι υπεπαικταρας. και να μην τους φανε τα ξενυχτια και η νεχτρινη ζωη γτ και ο μαρσελο (λενε οτι ειναι φιλοι απο οταν ηταν στην ρεαλ μαζι και τον εψησε τωρα) ειναι λιγο ποτης....

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Μη γελάς 

σαν τρελος που εκανε να μην χασει χρονια στο τσου λου ναι θα υπηρχε και 1%. τωρα με τι λεφτα και τι θα προσφερε και αυτος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

• Έκπληκτος! 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

O Ροναλντο εδώ τι θα πρόσφερε; Έλα πες πως κάνεις πλάκα αχαχαχαχα

• Χαχαχαχα 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

O Ροναλντο εδώ τι θα πρόσφερε; Έλα πες πως κάνεις πλάκα αχαχαχαχα

Ζησαμε να το διαβασουμε κι αυτο. Χαχαχαχαχαχαχα

Παντως ενα μεγαλο μπραβο στον Βαγγελα αν τελικα παρουμε και τον Ομαρ. Αυτος ο παικτης αξιζει να κλεισει την καριερα του στον Ολυμπιακο. Ειτε ειναι σε θεση να προσφερει ειτε οχι.

Ακουσα σημερα τον Καρπετ να πεταει μπηχτες στον Νικολακοπουλο να ψαχτει για εναν κοφτη. Καθαρο κοφτη. Του λεει και στο τελος "με Γερμανικη ομαδα παιζουμε σημερα". Επειδη ο αδερφος του Καρπετ ειναι δικηγορος που εχει αναλαβει υποθεσεις της ΠΑΕ, ειναι σιγουρο οτι εχει πληροφοριες απο μεσα. Αλλωστε ειχε πει εδω και πολλες μερες για τον Χαμες.

Κατι μου λεει οτι αυτος ο παικτης που υποννοει ο Καρπετ ειναι ο Γαλλος ο Γκιλαβογκι, ο αμυντικος χαφ της Βολφσμπουργκ. 31 χρονων και ληγει το συμβολαιο του το επομενο καλοκαιρι.

• Admins
Δημοσιεύτηκε
31 λεπτά πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε:

Ζησαμε να το διαβασουμε κι αυτο. Χαχαχαχαχαχαχα

Παντως ενα μεγαλο μπραβο στον Βαγγελα αν τελικα παρουμε και τον Ομαρ. Αυτος ο παικτης αξιζει να κλεισει την καριερα του στον Ολυμπιακο. Ειτε ειναι σε θεση να προσφερει ειτε οχι.

Ακουσα σημερα τον Καρπετ να πεταει μπηχτες στον Νικολακοπουλο να ψαχτει για εναν κοφτη. Καθαρο κοφτη. Του λεει και στο τελος "με Γερμανικη ομαδα παιζουμε σημερα". Επειδη ο αδερφος του Καρπετ ειναι δικηγορος που εχει αναλαβει υποθεσεις της ΠΑΕ, ειναι σιγουρο οτι εχει πληροφοριες απο μεσα. Αλλωστε ειχε πει εδω και πολλες μερες για τον Χαμες.

Κατι μου λεει οτι αυτος ο παικτης που υποννοει ο Καρπετ ειναι ο Γαλλος ο Γκιλαβογκι, ο αμυντικος χαφ της Βολφσμπουργκ. 31 χρονων και ληγει το συμβολαιο του το επομενο καλοκαιρι.

Σαμασεκου απο Χοφενχαιμ τελικα. Ρε τον κερατα τον Καρπετ. Τρελος ινσαιντερ

• Create New...