Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλικό με Προμηθέα (17/9)


lancelot

Recommended Posts

  • Πρόεδρος
f778a488-mckissic.jpg
WWW.EUROHOOPS.NET

O ελλιπής Ολυμπιακός εμφανίστηκε... διπρόσωπος στην Πάτρα κατά του Προμηθέα, κερδίζοντας το παιχνίδι εύκολα με 81-72 χάρη στο εξαιρετικό του δεύτερο ημίχρονο όταν και κυριάρχησε απόλυτα του γηπεδούχου.

Η αλήθεια είναι πως ως τώρα κυρίως διαβάζουμε, αφού δεν υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη στα φιλικά μας. Στο 2ο στην Τουρκία υπήρξε αλλά είχε πολλά κολλήματα το feed ενώ το βίντεο που έβαλε μετά ο Στεφάνου, δεν έδωσε μια εικόνα για να καταλάβεις πως είναι η ομάδα. Στοιχείο σημαντικό είναι πως λείπουν και οι διεθνείς που στον Ολυμπιακό είναι factor πάντα.

Και όμως, υπάρχουν αναφορές σε πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Πρώτο και κύριο ... ο Μπλάκ!

Ο Μπλάκ λοιπόν λέγαμε όταν τον κλείσαμε, πως φοβόμασταν όλοι σε τι κατάσταση είναι. Κυρίως με όσα περάσαμε με Acy όπου ποτέ δεν μπήκε στην ομάδα πέρσι θα έλεγα εγώ. Ο Μπλακ λοιπόν στα ως τώρα φιλικά, δείχνει ΤΑΥΡΟΣ. Και θα είναι σούπερ αυτό, αν ισχύσει με την παρουσία του Φάλ + Μπολομποι.

Το 2ο είναι ο Πίτερς, που δείχνει με το .. καλημέρα πως θα αποτελέσει 2ο μεγάλο 4άρι μετά τον συνήθη ύποπτο, Σάσα. Μεγάλη δουλειά να έχεις 2 δολοφόνους στο 4, να βγαίνει ο ένας και να μπαίνει ο άλλος ή να παίζουν και σε κάποια σχήματα μαζί!

Το 3ο είναι η έκπληξη της χρονιάς, ο Παπάς! Φαίνεται πως το παιδί έχει μπει δυνατά, ώστε να μείνει από φέτος. Είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο για την ομάδα, αλλά για το Ελληνικό μπάσκετ ολόκληρο αφού παίζει σε θέση όπου μετά τον Βασίλη (και τον Διαμαντίδη θα πω εγώ) έχουμε τρομερό πρόβλημα. Μακάρι να βγει πούλεν!

Γνώμες;

 

  • Το λάτρεψα! 1

Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Ο ΜακΚίσικ από τις φάσεις κόντρα στη Φενέρ και απ αυτά που διαβάζω μου δίνει την αίσθηση ότι έχει βελτιώσει το σουτ του ακόμα παραπάνω που θα είναι πολύ χρήσιμο αφού πρέπει να μαζευτούν οι πόντοι που έβαλε ο Ντόρσει πέρυσι. Η Φενέρ είχε κομβικές ελλείψεις συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή της που δε την έχει δουλέψει καθόλου αλλά το 2/2 και με τέτοια εμφάνιση από Peters και Black σίγουρα μας κάνει να χαμογελάμε. Η επιστροφή των διεθνών θα είναι ερωτηματικό γιατί πλέον κομβικά μέλη αρχίζουν να μπαίνουν στην καθοδική πορεία των αντοχών τους (Σλούκας, Παπ) και μετά από Ευρωμπάσκετ και προκριματικά μένει να φανεί η διαχείριση και τα αποθέματα τους μες τη σεζόν. Χαμηλά το κεφάλι όπως πέρυσι στην Ευρώπη, υπήρξε μεγάλο ανακάτεμα της τράπουλας με μεταγραφές από Ρωσία και νέες ομάδες που μπαίνουν δυναμικά στη διοργάνωση. Θα είναι άλλη μία δύσκολη σεζόν που έχει τα φόντα να τραβήξει και μετά το Μάρτιο. Στην Ελλάδα πιστεύω πώς ξεκινάμε με προβάδισμα φέτος καθώς η ομάδα είναι πιο δεμένη και πιο δουλεμένη. Περιττό να πώ πώς ανυπομονώ...

Link to comment
Share on other sites

  • Πρόεδρος

 


Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...