Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Η επιστολή Μαρινάκη στον Μελισσανίδη για την OPAP Arena: 'Δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση ούτε εσένα, ούτε τους φιλάθλους της ΑΕΚ' WWW.SPORT24.GR Με επιστολή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην πρόσκληση που έλαβε για να... Εντάξει λογικά πάντα (αφού μετά την είδηση πως γράφει τους στίχους της Θεοδωριδου ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν), του την γράψαν την επιστολή αλλά είναι τρελή! Μιλάμε για γλέντι! Μπράβο μπράβο μπράβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vagos Mytilinaios Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Κατινιες , άμα έχουμε κάτι να πούμε να το πούμε αγωνιστικά εκεί μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω σιχαθεί το Μαρινάκη και όλο το συρφετό γύρω του. Δεν τον θεωρώ διαφορετικό από Σαββιδη, Τίγρη και τα αλλά ζώα. Απλά είναι επιτυχημένος γιατί είναι μεγαλύτερο και καλύτερο λαμόγιο από τους άλλους βλάκες. Το ότι είμαι φανατικός Ολυμπιακός βέβαια με καθιστά μαύρο πρόβατο, αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλοι ίδιοι. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου αν θα πάρουμε πρωτάθλημα στη μπάλα, σε αυτό το είδος ποδοσφαίρου που νομίζουμε ότι παίζεται στην Ελλάδα, ίσα ίσα για να τη λέμε στους απέναντι. Κανονικά θα έπρεπε να αποδεχτεί την πρόταση και να πάει αντί να κάνει νταϊλίκια σε μια μέρα γιορτής για αυτούς. Σαπίλα, απλά. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζαλιγοπουλος Δημητρης Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ένας τραγικός εγωκεντρικός τύπος που έχει βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και την ιστορία της. Έχει κάνει την ομάδα κέντρο διερχομένων , και λειτουργεί σαν γαμαω και δέρνω όποιον έχει αντίθετη γνώμη από την δικιά του. Ξέρω ότι θα έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιους μέσα από την ομάδα , αλλά αρνούμαι να έχω πρόεδρο στην αγαπημένη μου ομάδα έναν τύπο που έχει ξεγράψει τον τζολε τον Γεωργάτο και έχει βάλει γενικό αρχηγό έναν τύπο που έχει αποβληθεί ήδη 2 φορές. Σαπίλα ,ένας τραγικός άθλιος τύπος 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Τον πουλίδη τον περίμενα σίγουρα, ίσως και τον Νίκο και σίγουρα τον Τζαλιγόπουλο. Λοιπόν διαφωνώ. Αρχικά αν πήγαινε θα έτρωγε τρελό βρίσιμο και θα μπορούσε να γίνει τπτ με μπράβους, είναι δεδομένο πως θα γινόταν επίτηδες χαμός. Όπως είναι γνωστό η υγεία που βγάζουν οι Αφοί και πόσο μακριά είναι από αυτά σε σχέση με το σύστημα Μαρινάκη, ναι με βρίσκει και εμένα πιο σύμφωνο. Όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε στην "αντιπάθεια μας" για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, πως κρατάει για χρόνια μια ομάδα ψηλά, πως χαλάει αρκετά λεφτά και πλέον έχει σταματήσει η καραμελίτσα πως τα παίρνει από το τσουλού (ποιο τσουλού;) και από τις μεταγραφές. Τα δίνει από αυτά που έχει. Και βλέποντας πχ την κατάντια εδώ και 10 χρόνια του ζελά, της κούλας, θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε παρότι μπορεί να διαφωνώ με κάποιες μεθόδους. Στα της ανακοίνωσης για μένα λέει ακριβώς αυτά που πρέπει να πει. Μιλάει για το γήπεδο δώρο, δεν ξέρω αν το λέει γιατί πραγματικά είναι δώρο ή το έχουν και αυτοί για 50 χρόνια όπως εμείς, μιλάει για την ανάγκη να κάνουν όλοι γήπεδα. Τα λεώ και @Τζαλιγοπουλος Δημητρης. Το ότι δεν συμπαθεί τον Βαγγέλη δεν πρέπει να τον τυφλώνει και να μην εκτιμάει ότι χώνει λεφτά, ότι κάνει επενδύσεις. Θα πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά, εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton Kouts Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Οτιδήποτε εξωαγωνιστικο με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δηλώσεις επιπέδου παλιού WWF που έβγαινε ο Warrior να τα χώσει στο Χόγκαν, που τα έχωνε στον Undertaker για να έχει γούστο και νόημα το αγωνιστικό. Θα περιμένω να δω τί συνέχεια θα έχει το νεκροταφείο ελεφάντων που έχει φτιάξει φέτος, αλλά χωρίς εξωαγωνιστιες κόντρες πολλοί δε θα ασχολούνταν με τη μπάλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Όπως λέει και ο Αντώνης το προϊόν που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει και ενέσεις gossip με κόντρες για να κρατήσει πελάτες. Μια χαρά μπίζνεσμαν είναι ο Βαγγέλης εγώ δε θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό να τον τρέχει σαν επιχείρηση του, να ικανοποιεί καύλες του και σκοπούς του για να παίρνω ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Πήρε την ομάδα, πήρε μαζί του κομμάτι της κοινωνίας έβαλε και τα λεφτά που κληρονόμησε από το μπαμπά του, έβαλε τα κουμπαράκια του κυβέρνηση, πήρε και τη Νότινγχαμ να οικονομάει κι από κει μιά χαρά όλα το παιδί κάθε τρείς και λίγο έχει και καινούργιο παιχνίδι. Εγώ δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που ένας πλουσιότερος γόνος πλουσίων κάνει ότι γουστάρει στην ομάδα μου (και στη χώρα μου) με αντάλλαγμα κάποια πρωταθλήματα της δεκάρας. Δεν είμαι αντικειμενικός με τον Ολυμπιακό να συγκρίνω θετικά με αρνητικά - μολονότι έχει λογική σαν οπτική γωνία - είμαι πορωμένος. Κανένας πάνω από την ομάδα και δη όταν βλέπω και επικοινωνιακά τρικ προτιμώ να μην πάρω πρωτάθλημα για κάποια χρόνια μπας και μπει το μυαλό στη θέση του και ξαναγίνουμε αυτοί που μας αρμόζει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nick έγραψε: Όπως λέει και ο Αντώνης το προϊόν που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει και ενέσεις gossip με κόντρες για να κρατήσει πελάτες. Μια χαρά μπίζνεσμαν είναι ο Βαγγέλης εγώ δε θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό να τον τρέχει σαν επιχείρηση του, να ικανοποιεί καύλες του και σκοπούς του για να παίρνω ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Πήρε την ομάδα, πήρε μαζί του κομμάτι της κοινωνίας έβαλε και τα λεφτά που κληρονόμησε από το μπαμπά του, έβαλε τα κουμπαράκια του κυβέρνηση, πήρε και τη Νότινγχαμ να οικονομάει κι από κει μιά χαρά όλα το παιδί κάθε τρείς και λίγο έχει και καινούργιο παιχνίδι. Εγώ δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που ένας πλουσιότερος γόνος πλουσίων κάνει ότι γουστάρει στην ομάδα μου (και στη χώρα μου) με αντάλλαγμα κάποια πρωταθλήματα της δεκάρας. Δεν είμαι αντικειμενικός με τον Ολυμπιακό να συγκρίνω θετικά με αρνητικά - μολονότι έχει λογική σαν οπτική γωνία - είμαι πορωμένος. Κανένας πάνω από την ομάδα και δη όταν βλέπω και επικοινωνιακά τρικ προτιμώ να μην πάρω πρωτάθλημα για κάποια χρόνια μπας και μπει το μυαλό στη θέση του και ξαναγίνουμε αυτοί που μας αρμόζει. Καλά ας μην γίνω υπερασπιστής του Βαγγέλα, αλλά ξέρεις από ισολογισμούς πως τα λεφτά που κληρονόμησε από το μπαμπά του, δεν 10πλασιάσε; Και οι Αφοί από τον μπαμπάκα τους έχουν ότι έχουν, τι λέει αυτό ακριβώς; Κατά τα άλλα, χαιρω πολύ και οι Αφοί την κάβλα τους κάνουν, δεν λέει κάτι αυτό που λες. Τι θα έπρεπε δηλαδή να έκανε ο Βαγγέλας; να τους ραίνει με τριαντάφυλλα ενώ τον βρίζουν; στην αλητεία πρέπει να απαντάς ανάλογα, και αυτό σχολιάζουμε εδώ. Αν έχει ο καθένας προσωπικά θέματα με Βαγγέλη ως εικόνα, νοοτροπία, χειρισμούς - ναι έχω και εγώ αλλά δεν είναι σχετικό με το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ο τρόπος και η διαδρομή έχει μεγάλη σημασία - για μένα πάντα. Οι αφοί έχουν μεγαλύτερη σεμνότητα αλλά και άλλη αντίληψη. Γενικά τα παρασκήνια μεταξύ παραγόντων υπόλογων για κακουργήματα είναι για γέλια αλλά στο πλαίσιο που επηρεάζεται η εικόνα της ομάδας μου δε γελάω και τόσο. Και σίγουρα κάτι τέτοιες κινήσεις και καλά classy αλητείας μεταξύ γνωστών δε μ εντυπωσιάζουν, αν έχουμε κάκαλα και τους πονάμε όπως λέμε ας πάει η ομάδα εκεί μέσα να ρίξει τρία (που το φετινό συνοθύλευμα πιο πιθανό είναι να φάει τρία παρά να ρίξει). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Nick έγραψε: Ο τρόπος και η διαδρομή έχει μεγάλη σημασία - για μένα πάντα. Οι αφοί έχουν μεγαλύτερη σεμνότητα αλλά και άλλη αντίληψη. Γενικά τα παρασκήνια μεταξύ παραγόντων υπόλογων για κακουργήματα είναι για γέλια αλλά στο πλαίσιο που επηρεάζεται η εικόνα της ομάδας μου δε γελάω και τόσο. Και σίγουρα κάτι τέτοιες κινήσεις και καλά classy αλητείας μεταξύ γνωστών δε μ εντυπωσιάζουν, αν έχουμε κάκαλα και τους πονάμε όπως λέμε ας πάει η ομάδα εκεί μέσα να ρίξει τρία (που το φετινό συνοθύλευμα πιο πιθανό είναι να φάει τρία παρά να ρίξει). Ε καλά τώρα δεν μας γαμάει η άεκ αγωνιστικά 20 χρόνια τώρα, εμείς την γαμάμε. Μην ξεχάσουμε και ότι ξέρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω παντως δεν θα εγραφα οτι "δεν μπορω να παρεβρεθω γιατι σας εχουμε κερδισει αρκετες φορες και ειμαστε αντιπαθεις΄' που ειπε μεσες ακρες ο Βαγγελας. Εγω θα εγραφα "δεν θα παρεβρεθω γιατι σας εχουμε κανει το κωλοσουφριδι σαν τον αγωγο φυσικου αεριου Μπουργκας - Αλεξανδρουπολη και ειναι κριμα να βριζετε τους μπαμπαδες σας και τις 3 ωρες που θα ειναι τα εγκαινια" Οσο για τους συγαυρους που νομιζουν οτι ο Μαρινακης πηρε την Φορεστ για να κονομησει, οτι εβαλε τα λεφτα του μπαμπα του στον Ολυμπιακο για να παρει κομματι της κοινωνιας μαζι του και να βαλει τα κουμπαρακια του στην κυβερνηση απλα γελαω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts