Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague] vs Zalgiris (14/10, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

@Μέλη

Μετά την επιβλητική εμφάνιση στη Βαρκελώνη ο Θρύλος καλείται να δώσει το πρώτο ματς επι ελληνικού εδάφους απέναντι στη Ζαλγκίρις την Παρασκευή, όχι όμως παρουσία κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι η έδρα μας είναι τιμωρημένη για μία αγωνιστική λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μονακό για τα περσινά play offs και η ομάδα θα αγωνιστεί στον Πειραιά κεκλεισμένων των θυρών. Από την άλλη η Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι σε μία ολοκαίνουργια Μακάμπι που ψάχνεται και παρόλο που είναι σκληροτράχηλη ομάδα, το πάλαι πότε ''φυτώριο'' ταλέντων δείχνει να πηγαίνει σε άλλη μία δύσκολη χρονιά με καινούργιο προπονητή. Εφόσον είμαστε σοβαροί όλα δείχνουν ότι δε θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένουμε τις προβλέψεις του καθενός για αποτέλεσμα και σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Χάρις στην επιμονή του Λευτέρη το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε και λογικά δε θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε (edited)

Κολοβερος 10 ας

Τροποποιήθηκε > από Τζαλιγοπουλος Δημητρης
  • Χαχαχαχα 4
Δημοσιεύτηκε (edited)

Βεζενκοφ 17 ποντοι.Εχω την εντυπωση οτι το ματς γινεται στο ΣΕΦ χωρις φιλαθλους και οχι στην Κρητη.Αν κανω λαθος διορθωστε με...

Τροποποιήθηκε > από Betsis Konstantinos
  • Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
31 λεπτά πριν, Betsis Konstantinos έγραψε:

Βεζενκοφ 17 ποντοι.Εχω την εντυπωση οτι το ματς γινεται στο ΣΕΦ χωρις φιλαθλους και οχι στην Κρητη,Αν κανω λαθος διορθωστε με...

Έχεις δίκιο, το διόρθωσα.
Φαλ 14 πόντοι.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, Nick έγραψε:

@Μέλη

Μετά την επιβλητική εμφάνιση στη Βαρκελώνη ο Θρύλος καλείται να δώσει το πρώτο ματς επι ελληνικού εδάφους απέναντι στη Ζαλγκίρις την Παρασκευή, όχι όμως παρουσία κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι η έδρα μας είναι τιμωρημένη για μία αγωνιστική λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μονακό για τα περσινά play offs και η ομάδα θα αγωνιστεί στον Πειραιά κεκλεισμένων των θυρών. Από την άλλη η Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι σε μία ολοκαίνουργια Μακάμπι που ψάχνεται και παρόλο που είναι σκληροτράχηλη ομάδα, το πάλαι πότε ''φυτώριο'' ταλέντων δείχνει να πηγαίνει σε άλλη μία δύσκολη χρονιά με καινούργιο προπονητή. Εφόσον είμαστε σοβαροί όλα δείχνουν ότι δε θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένουμε τις προβλέψεις του καθενός για αποτέλεσμα και σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Χάρις στην επιμονή του Λευτέρη το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε και λογικά δε θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Το ματς είναι δυσκολότερο από όσο φαίνεται, η Ζαλγκίρις έβαλε πολύ δύσκολα σε μια ομάδα που ναι μεν άλλαξε 7 παιχτες, είναι δε πολύ δυνατή ειδικά στην έδρα της. Προσοχή στους σουτέρ! 
Κανααν 20π. 7α. 

• Create New...