Μετάβαση στο περιεχόμενο

HaHa Madrid


Recommended Posts

  Και εγένετο το 3/3 και όχι ότι και ότι αλλά... φαρίνας Γιώτη (έφαγα αστείοπιτα και σήμερα που λέτε). Κρατήσαμε το απόλυτο έχοντας 2/2 στις έδρες των Μπάρτα και Ρεάλ. Η ομάδα δεν είναι φορμαρισμένοι όπως λένε. Απλά λόγω χημείας παίζει πιο κοντά στο μέγιστο που μπορεί. Έχουμε πολλά παραπάνω να δώσουμε για την συνέχεια.
  Μέγας Σλούκας έκανε μεαστρικό παιχνίδι από τα λίγα. Δεν βρήκε τα τριποντάκια του αλλά έδειξε τι θα πει πασέρ. Στα κρίσιμα δεν έκανε κανένα λάθος ενλω έβαλε και το νικητήριο σουτ. Να τα θυμούνται αυτά όσοι τολμήσουν να τον κράξουν όταν κάποια στιγμή σαν άνθρωπος και αυτός στο τέλος το χάσει. Και να πούμε ότι κουβαλούσε την κούραση καθώς έπαιξε όλο το 2ο ημίχρονο σχεδόν και είχε φάει πολύ ξύλο.
  Σάσα και Γουόκαπ τα λόγια έχουν στερέψει από καιρό. Ειδικά για τον πρώτο που όσο χαρά μας δίνει (αστάματητος μοιάζει ώρες ώρες) τόσο θα μας πονέσει το καλοκαίρι καθώς δεν βλέπω πως δεν θα κάνει την μετακόμιση όταν την έχουν κάνει άλλοι και άλλοι.
  Φάλ & Μπολομπόι καλοί. Λίγο περισσότερο ο 2ος που αν συνεχίσει έτσι θα μας βάλει δύσκολα το καλοκαίρι με Μίλου καθώς δεν θα θες να τον αποχωριστείς. 5ρι που βάζει τις βολές είχαμε καιρό να δούμε και ας έχασε μια λρίσιμη στο τέλος. Με κέρδισε περισσότερο όσο τον έβλεπα ψυχωμένο με... κοχόνες καθώς δεν λογάριαζε ούτε ενάντια σε Ταβάρες.
  Μακίσικ το 1ο του παιχνίδι φέτος που έκανε αίσθηση. Στο λίγο που έπαιξε γέμισε την στατιστική του ενώ και στην άμυνα δεν έχασε καθόλου. Άντε να ξυπνάει και αυτός.
  Λάρι σουπεργαμιάς ξανά. Βάλθηκε να γίνει σπανιοφάγος. Αμυνάρα, πάθος ξανά και τα γνωστά χτυπήματα της κόμπρας. 2 τριποντάρες σε πολύ λρίσιμα παιχνίδια που δεν άφησαν την Ρεάλ να ξεφύγει και να το τελειώσει. Ειδικά το 2ο στην μούρη του Γιούλ του οποίου του έβγαλε την πίστη.
  Πίτερς δεν έκανε αίσθηση αλλά δεν ήταν και αρνητικός. Λούντζης δεν μπορεί να κριθεί.
  Οι μόνοι κακοί ξανά ο Μπλάκ που δεν έιναι έτοιμος και ούτε θα είναι σύντομα. Εύχομαι να γίνει τουλάχιστον μέσα στην χρονιά αλλιώς τον χειμώνα θα έρθει άλλος. Και φυσικά ο Κέιναν. Έβαλε ένα τριποντάκι και μέχρι εκεί. Περιμένουμε σίγουρα περισσότερα από αυτόν.
  υ/γ Μάγκα Μπαρτζώ. Σάρωσε τα όλα. Οι αντιδράσεις του ήταν, είναι και θα είναι επικές.
  υ/γ2 Λάσο τοσημερινό στο αφιερώνουμε λίγο και σένα για τον άκομψο τρόπο που σε διώξαν.
  υ/γ3 Τα τρελά του Γιούλ τους έδιναν την νίκη αλλά τα τρελά κάποτε τελειώνουν. 
  υ/γ3 θεωρώ απαράδεκτο την τελυταία επίθεση να την παίρνει ο Ταβάρες και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω ποιό ήταν το πλάνο αλλά μάλλον πήγε περίπατο.
  υ/γ4 Διαιτησία. Για μένα copy-paste με Βαρκελώνη. Τους δώσαν σπόρια κάτι που δυστυχώς θεωρείται σαν δεδομένο στις έδρες των πλούσιων ομάδων. Δεν έκριναν το παιχνίδι όμως και σίγουρα έδειξαν ότι δεν είχαν δόλο κάτι που φάνηκε και από την κατοχή που μας έδωσαν στην μάχη Γιαμπουσέλε - Γουόκαπ. Αν υπήρξε κάποια αλλοίωση ήταν οι βολές στον Γιούλ καθώς φαινομενικά ο Μπολομπόι βρήκε όντως μπάλα. Δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποίησε το challenge ο Μπαρτζώκας εκεί. Γενικά δεν το έχι χρησιμοποιήσει νομίζω. Δεν ήταν σίγουρος και αυτός, το κράταγε σε περίπτωση παράτασης; Ποιός ξέρει;
  υ/γ5 με παο ούτε καζούρα δεν είναι να κάνεις. Ο τρόπος της ήττας από μια φορμαρισμ΄νεη μεν αλλά μέτρια ομάδα δε η οποία ήταν και ελλιπέστατη αναδεικνύει προβλήματα. Δεν μπορεί να ήταν απλά μια κακιά μέρα.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Συμφωνώ σε πολλά από όσα γράφεις. Θα διαφωνήσω με τη ρητορική για τη διαιτησία για τις πλούσιες ομάδες και μπλα μπλα. Δεν έχω δει ακόμα το χτεσινοβραδινό, οπότε θα μιλήσω αργότερα για τη διαιτησία σε ξεχωριστό ποστ. Ένα είναι όμως βέβαιο, ότι στη Βαρκελώνη η διαιτησία ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, όχι μόνο δεν έπαιξαν έδρα αλλά μας έστειλαν στις βολές 23 φορές και μάλιστα πήραμε και φάσεις που σε άλλες εποχές ούτε στον ύπνο μας. Γενικά οι διαιτησίες μέχρι τώρα είναι στο ύψος των περιστάσεων. Και κάτι ακόμα: ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει τα λεφτά της Ρεάλ ή της Εφες, είναι όμως ένα τεράστιο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο σεβασμός απέναντι μας πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Ο Λαμονικα μου είπε πέρσι ότι ο Θρύλος θεωρείται από τους ευρωπαίους διαιτητές στο ίδιο επίπεδο με Ρεάλ και Μπαρτσελονα, και οποίος σφυράει εμάς έχει δέος για την ιστορία της ομάδας αλλά και για το μπάσκετ παίζουμε τα τελευταία χρόνια. Χωρις αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν βραδιές που θα γίνουν μοιραία λάθη σε βάρος μας. 
ΥΓ. Στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό, Ρεαλ και Μπαρτσα είναι και ο Παναθηναικαχαχαχαχα

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

@Geo Poulidis ο μόνος τρόπος να θεωρήσω εξαιρετική την χθεσινή διαιτησία είναι μόνο σκεπτόμενος άλλες βραδιές με τρανό παράδειγμα το περσινό στην ίδια έδρα. Δεν έχω και παράπονο βέβαια. Η διαιτησία δεν ήταν μέτρια, ήταν όντως καλή. Τώρα αν θεωρείς απλή ρητορική τα περί πλούσιων ομάδων και ότι οι μπάρτσα, ρεάλ, τσκκα δεν έχουν μια ''Χ" εύνοια έναντι των μικρομεσαίων τότε γι αμένα κάνουμε το άσπρο μαύρο. Αυτο το συμβάν πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Αν το "κακό" φτάνει μέχρι τα παιχνίδια με Μπάρτσα και Ρεάλ φέτος θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...