Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέρι ... Μπέικον

lancelot

Recommended Posts

• Πρόεδρος

mpeikon2.jpg

Να ξεκαθαρίσω, εμένα το μπέικον...μ'αρεσει ! Και ο ίδιος ο παίκτης, θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Αυτά τα περί τρέλας στα αποδυτήρια και λοιπά τα ακούω λίγο βερεσέ. Όμως με τρελαίνει να διαβάζω μαλακίες. Πχ Βγαίνει ο Ράντονιτς πριν λίγες μέρες και λέει:

Για τον Μπέικον: “Ναι, άκουσα γι’ αυτό. Αυτή είναι η τελευταία φορά που ακούστηκε, γιατί είχαν ακουστεί ξανά φήμες παλιότερα. Μιλήσαμε πολύ για το τι χρειαζόμαστε, έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Μιλήσαμε πολύ κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν παίκτη στο 4. Είναι ένα διαφορετικό προφίλ από αυτό που χρειαζόμαστε. Την ίδια στιγμή δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα ελεύθερος. Για εμάς ήταν και είναι σημαντικό να έχουμε πληροφορίες για τα πάντα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και ταυτόχρονα έχουμε τη 2η πιο νεανική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τα πάντα”.

Άρα λέει ξεκάθαρα πως δεν τον θέλει και εντέλει έρχεται, άρα του ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝΕ.

Ένας παίκτης που δεν είναι 4άρι αλλά 3άρι, ομάδα τουρλουμπούκι δλδ. Θα τους βοηθήσει; Λογικά ναι αφού είναι σκόρερ το παιδί αλλά ήταν αυτό που θέλανε; Όχι, αφού με Μπέικον, ο ... Λευτέρης του Παναθηναικού, Μαντζούκας θα θαφτεί και άλλο στην άμμο.

Επίσης πότε θα δέσουν όλοι αυτοί; Να το δούμε, τι λέτε;

• Μου αρέσει 1

• Admins

Το πρόβλημα με Μπέικον είναι κυρίως στο ότι δεν καλύπτει την τρύπα στο τέσσερα. Ανεβαίνει ενίοτε και στο τέσσερα, δεν είναι τεσσάρι. Σίγουρα είναι σημαντική προσθήκη αλλά οι ισορροπίες σε μια ομάδα θα κάνουν τη διαφορά, το σύνολο, όχι οι μονάδες. Ο Ποα παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή πολύ κατώτερος των περιστάσεων ακριβώς για αυτό το λόγο, γιατί του λείπει συνοχή και συνέχεια στο παιχνίδι του που είναι ακόμα εντελώς άναρχο. Θα είναι ο Μπέικον ο συνδετικός κρίκος που λείπει; Δύσκολο να το πεις. Το ότι είναι σκόρερ δεν σημαίνει κάτι, και ο Γκριγκονις είναι αλλά στο σύστημα ποα φαντάζει παίχτης του BCL.  Σίγουρα τεράστια μεταγραφή που αφήνει όμως κάποια σοβαρά ερωτηματικά σε σχέση με τη θέση, τους τραυματισμούς του (πως γίνεται να είναι ακόμα ελεύθερος;) αλλά και τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. 

• Μου αρέσει 2

@lancelot δεν θα διαφωνούσα για βερεσέ που λες αλλά εδώ νομίζω έχουμε μια υπερβολική δόση τρέλας και όχι έναν απλά λίγο ατίθασο χαρακτήρα. Πως γελάμε με τον πρόχειρο σχεδιασμό στο ποδόσφαιρο. Προφανώς δεν είναι το ίδιο αλλά μόνο σοβαρό δεν τον λές και στο μπάσκετ του παο. Ξεκίνησαν με Γκριγκόνις στο 3, τελικά πήραν Πονίτκα για να ξανακατέβει ο Γκριγκόνις στο 2. Τώρα παίρνουν και Μπέικον. Ο Πονίτκα που είναι τίμιος παίκτης θα κατέβει περισσότερο στον άσο; Θα κάψουν Ουόλτερς ή Λι ή τον ίδιο τον Πονίτκα στο τέλος; Αν παίξει 4ρι ο Μπέικον θα είναι στόχος σε κάθε φάση και θα δημιουργεί κενά. Από όσα λένε πρέπει να τσακώνεται όχι μόνο με προπονητές αλλά και με παίκτες. Με προπονητή περισσότερο γιατί δεν ακολουθεί τα συστήματα. Θα έχει καλό τέλος κάτι τέτοιο;
  Και ας πούμε μια αήθεια. Ήταν όντως επιλογή του προπονητή; Γιατί μέχρι πρίν λίγες μέρες έλεγε τα παραπάνω. Εγώ γιατί νομίζω ότι τον πήρε με το ζόρι ο Τράκης γιατί δεν άντεχε τα χάλια της ομάδας του; Κάποτε κρατούσε τον Παππά με το ζόρι ενώ είχε τσακωθεί με όλους τους πτοπονητές και του έκανε αυξήσεις που δεν είχε αποδείξει ότι άξιζε στο γήπεδο. Είχε φέρει τον Καπόνο που δεν τον ήθελε ο κόουτς. Και πόσα που μπορεί να μην ξέρουμε. Αν μη τι άλλο ίσως αναγκαστούν να εμπιστευθούν λίγο παραπάνω Μαντζούκα που το πιστεύω το παιδί για το μέλλον. 

• Μου αρέσει 2

• Admins

Σίγουρα προσθέτει πολλά αν και περισσότερες επιπλοκές στα αγωνιστικά θέματα αλλά η προσθήκη του δεν φέρνει μόνο προβλήματα. Τα προβλήματα συμπεριφοράς ως ενα σημείο τα λες και συγκοιριακα. Επίσης τον πήραν για δύο χρόνια οπότε θα μείνει και θα σκοράρει. Δύο είναι αυτά στα οποια εστιάζω:

1) ο παίχτης βγήκε και διέψευσε πρό λίγων ημερών ότι έγινε μια συνέντευξη για το ενδιαφέρον του ζελα και μετά από τρείς μέρες ανακοινώθηκε. Κωλοτουμπα με το καλημέρα ή πίεση για καλύτερη προσφορά? Και το δεύτερο να είναι το λες και ατσαλο.

2) Ο Τρακης ήδη από Οκτώβριο άρχισε να γράφει προπονητή εκει που δεν πιάνει μελάνι. Εκεί θα γελάσουμε γιατί χωρίς σταθερό προπονητή ότι και να φέρουν δε θα πετύχουν διάκριση. Κι εμάς δε μας χαλάει να φύγει ο προπονητής τους στα μέσα της σεζόν.

• Admins

Αν μου ελεγες περσι την Ανοιξη αν ηθελα τον Μπεικον θα σου ελεγα με χιλια. Αν με ρωτουσες τωρα με ολα αυτα που βγηκαν για τον χαρακτηρα του θα σου ελεγα οχι ακομη κι αν ηταν ο τελευταιος παικτης που θα μπορουσαμε να παρουμε στον κοσμο. Το μυστικο της ομαδας πιστευω οτι ειναι το καλο κλιμα στα αποδυτηρια και η παρεα που εχει δημιουργηθει. Αλλωστε οι παρεες εφτασαν τον Ολυμπιακο στις μεγαλυτερες επιτυχιες του. Ουτε οι ακριβοι παικταραδες απο το ΝΒΑ, ουτε τιποτα. Οποτε μια κινητη βομβα στα αποδυτηρια της ομαδας θα εκανε περισσοτερο κακο παρα καλο.

Παικταρας? Αναμφισβητητα. Θα προκαλεσει προβληματα στον Παναθηναικο? Δεν ξερω. Σε μια ομαδα που ευδοκιμουν τα μουνοπανα απο τον προεδρο μεχρι τον τεχνικο διευθυντη και παλιους παικτες δεν ξερω μπορει να κολλησει κιολας. Στον πεο μας. Ειτε με Μπεικον, ειτε με Γκουαντσιαλε το κοντερ και φετος θα γραψει πολλα με λιγα.

• Το λάτρεψα! 1

@ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΑΡΓΥΡΗ

• Έκπληκτος! 1

• Create New...