Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε μια εβδομάδα που σκιάστηκε από τα θλιβερά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, ο μπασκετικός Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και στο σωστό δρόμο... Στο δρόμο που για μένα οδηγεί τολμώ να το πω στο Final 4 ...

Εφαρμόζοντας μπασκετικές αρχές που είδαμε στο πρώτο μισό της σαιζόν και παρά τις δυσκολίες ένεκα  και του ματς της Μαδρίτης, η ομάδα δείχνει να επιστρέφει στα γνωστά στάνταρ.  Είχα γράψει σχολιάζοντας ένα άρθρο του Μελάγες που έλεγε ότι θα ήμασταν ευχαριστημένοι με 2 νίκες στα 4 επόμενα ματς,  ότι μιλάει εκ του ασφαλούς... Εκ του αποτελέσματος φαίνεται να έχει δίκιο, νομίζω όμως ότι η ομάδα μπορούσε τις 3 νίκες. Το έδειξε στην επίσκεψη στην Ισπανία, μπορεί να το αποδείξει αν νικήσει μεθαύριο την Εφές. 

Τι είδαμε στην χώρα των Βάσκων; Πίεση στην άμυνα, σωστές επιθέσεις, επιστροφή στα καλά ποσοστά στο σουτ. Όλα  όμως νομίζω πηγάζουν από την σωστή αμυντική λειτουργία και η επιστροφή του Παπ αποδεικνύει πόσο έλειψε με τον Αστέρα. Νομίζω ότι μπαίνουμε πάλι σε ανοδική τροχιά, θετικό ότι δεν έχουμε άλλους να αρρωστήσουν από covid (έχουμε;) και ελπίζω να δούμε και βαθμολογικά τη βελτίωση αυτή. 

Τέλος δεν μπορώ παρά να σχολιάσω την Μπασκόνια που βλέπουμε φέτος που δεν έχει σχέση με την θελκτική ομάδα άλλων χρόνων...

Ραντεβού τώρα με τους Μίσιτς, Λάρκιν και τους υπόλοιπους του Αταμάν σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς θα "ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι" 

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Nikos Lepipas said:

Σε μια εβδομάδα που σκιάστηκε από τα θλιβερά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, ο μπασκετικός Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και στο σωστό δρόμο... Στο δρόμο που για μένα οδηγεί τολμώ να το πω στο Final 4 ...

Εφαρμόζοντας μπασκετικές αρχές που είδαμε στο πρώτο μισό της σαιζόν και παρά τις δυσκολίες ένεκα  και του ματς της Μαδρίτης, η ομάδα δείχνει να επιστρέφει στα γνωστά στάνταρ.  Είχα γράψει σχολιάζοντας ένα άρθρο του Μελάγες που έλεγε ότι θα ήμασταν ευχαριστημένοι με 2 νίκες στα 4 επόμενα ματς,  ότι μιλάει εκ του ασφαλούς... Εκ του αποτελέσματος φαίνεται να έχει δίκιο, νομίζω όμως ότι η ομάδα μπορούσε τις 3 νίκες. Το έδειξε στην επίσκεψη στην Ισπανία, μπορεί να το αποδείξει αν νικήσει μεθαύριο την Εφες

Όπως το γράφεις φαίνεται σα να πιστεύεις ότι εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο για την έκβαση του αγώνα. Μακάρι... Ισως να ήμουν πιο θετικός αν το γήπεδο ήταν γεμάτο με κόσμο αλλά δεν πιστεύω ότι έχουμε εμείς μεγαλύτερη δυναμική από την Εφές αυτή τη στιγμή. Κι ας γίνεται το ματς στον Πειραιά. Υπάρχει τεράστια διαφορά ταλέντου και ενέργειας που μια έδρα από μόνη της -και δη άδεια -δεν καλύπτει. Πρέπει να έχουμε τρείς με τέσσερις παίχτες τουλάχιστον σε πολύ καλή βραδιά επιθετικά και να έχουμε αρκετά αποθέματα ενέργειας και για να ακολουθήσουμε και για να μη θολωσουμε. Να δούμε...

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με το Nick,το Σεφ έδωσε νίκες γιατί είχε παλμό και ασκούσε πίεση στους αντιπάλους.τωρα με 1000 άτομα,πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό οι παίχτες μας για να κερδίσουν τους πρωταθλητές.εβλεπα εχθές το Φενέρ Ρεάλ,και το γήπεδο στη Κωνσταντινούπολη ήταν γεμάτο.ο κόσμος κατάπιε κυριολεκτικά τη Βασίλισσα,και η Φενέρ πήρε μια νίκη που εμάς δεν βολεύει...ο κος Αυγενακης με τον Κο Πλεύρη ακούν;;;;;ο κόσμος θέλει να πάει γήπεδο και δεν μπορεί με την μαλακια που έχουμε μπλέξει....

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ ότι το ματς με Εφες είναι κομβικό. Και μάλιστα στο άδειο ΣΕΦ με τους Τούρκους σε δαιμονισμένη φόρμα, δεν είμαστε καθόλου το φαβορί. Στα άλλα που γράφεις ότι έχουμε επιστρέψει και ότι χτυπάμε φ4, δυστυχώς θα διαφωνήσω για λόγους που έχω εξηγήσει πολλάκις και που συνοψίζονται στην απόλυτη εξάρτηση μας από Φαλ και Παπ, και στην απώλεια διαρκείας που παρουσιάζουμε όταν έχουμε το μομεντουμ. Αν γίνει έστω και μια ήττα με Εφες ή Μιλάνο, θα βρεθούμε αμέσως να συζητάμε για το αν μπαίνουμε τελικά οκτάδα. Ίδωμεν 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ said:

Συμφωνώ με το Nick,το Σεφ έδωσε νίκες γιατί είχε παλμό και ασκούσε πίεση στους αντιπάλους.τωρα με 1000 άτομα,πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό οι παίχτες μας για να κερδίσουν τους πρωταθλητές.εβλεπα εχθές το Φενέρ Ρεάλ,και το γήπεδο στη Κωνσταντινούπολη ήταν γεμάτο.ο κόσμος κατάπιε κυριολεκτικά τη Βασίλισσα,και η Φενέρ πήρε μια νίκη που εμάς δεν βολεύει...ο κος Αυγενακης με τον Κο Πλεύρη ακούν;;;;;ο κόσμος θέλει να πάει γήπεδο και δεν μπορεί με την μαλακια που έχουμε μπλέξει....

Δημοσιεύτηκε (edited)
7 λεπτά πριν, Nikos Lepipas said:

7 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ said:

Ήταν φυσικό κάποια στιγμή η Ρέαλ να χάσει...10 συνεχόμενες νίκες είναι πολλές... έχει εξασφαλίσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις...η Φενέρ ήταν τυχερή που την βρήκε τώρα. Γι αυτό μια νίκη στη Μαδρίτη θα ήταν πολύ κομβική για εμάς. Μπορεί χθες να μην έχανε στην Τουρκία η Ρεάλ...

Τροποποιήθηκε > από Nikos Lepipas
Δημοσιεύτηκε

Με αυτά που έγραψα δεν ήθελα να θεωρήσω ότι ο Ολυμπιακός είναι το  φαβορί με την Εφές πολλώ δε μάλλον φαβορί για το final 4.... Αυτό που λέω είναι ότι όταν η ομάδα είναι καλά (και δείχνει πλέον να είναι) μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε και με την Εφές είναι ευκαιρία να το αποδείξει...και θεωρώ ότι είναι σε ένα δρόμο που βλέπει στο τέλος του το final 4 και όχι μια απλή παρουσία στην οκτάδα... Αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσει σώνει και καλά βέβαια αλλά ότι θα προσπαθήσει και θα προσπαθήσει σκληρά για αυτό. Ποιος μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ας πούμε  αν πέσεις με την Αρμάνι ζευγάρι ότι και με μειονέκτημα δεν μπορείς να την περάσεις; 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Πλάκα πλάκα εγώ βλέπω το εξής αυτή τη στιγμή:

Screenshot_20220209-205341_bet365.jpg.5b1e574691157946ddb0ea4fb749ac98.jpg

• Μου αρέσει 1
  • Create New...