Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαμπά μπαμπά θέλω να γίνω διαιτητής…

Recommended Posts

Κακή ήττα. Πολυ κακή! Και οσο και αν δεν πόνεσε η προηγούμενη τοσο πόνεσε αυτή. Πρακτικά αυτο το 0/2 στο σεφ αναίρεσε τα μεγάλα δίπλα σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Αλλα έτσι ειναι η Ευρωλίγκα. Αν δεν εισαι σοβαρός, αν εισαι υπερόπτης, αν εισαι επιπόλαιος θα σε τιμωρήσει. Το μπασκετ μπορεί να μην σε τιμωρεί πάντα, αλλα η Ευρωλίγκα θα σε τιμωρεί. Γιατί το μπασκετ απόψε μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε παρά την κακή και ασόβαρα εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Η Ευρωλίγκα όμως ήταν εκει με τους απεσταλμένους της για να μας θυμίσει ότι αυτοί στην τελικοί κανουν κουμάντο και φροντίζουν να ειναι όλοι ικανοποιημένοι. 

Ναι εννοείται δεν είμασταν καλοί, κάναμε  λάθη, δεν κλειδωσαμε το ματς, αλλα… δεν χάσαμε απο αυτο. Η μάλλον εμείς χάσαμε απο τα λάθη μας, αλλα σίγουρα η βαλενθια δεν κέρδισε μόνη της.  Και το πιο ανησυχητικό απο ολα ειναι ότι συμβαίνει για δεύτερη αγωνιστική ! Αντιτουριστικο σίγουρα να βλέπεις μια ομάδα που βάζει ταβανι στα λεφτά που ξοδεύει να προελαύνει βλέπεις ! Αν καο ειναι γραφικότητα, θα ηθελα να δω μια αντίδραση, μια ανακοίνωση κατι. Μην υιοθετήσουμε στάση σάκου του μποξ… 

τελος πάντων παμε δυνατά για τα επόμενα ! Ακούγοντας τις πρώτες δηλώσεις καταλαβαίνεις ότι οι παίκτες τα έχουν πρώτα με τους εαυτούς τους και μετα με τους σφαγεις. Και αυτο ειναι θετικό… 

ΥΓ η εικόνα του κανααν ειναι τουλάχιστον προβληματική. Δεν ξερω τι, αλλα κατι πρεπει να γινει. Και αν δουν ότι δεν γίνεται να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο ! Η ομάδα εχει δυνατότητες!  Θέλω να πιστευω ότι αν υπάρξει κάποια ευκαιρία στην αγορά δεν θα ακολουθήσουμε τη στάση «έχουμε κανααν» 

DA9763DD-6D89-42EF-B392-E9CEACC8151C.webp

• Μου αρέσει 1

• Admins

Καλώς επέστρεψες Σταμάτη.

Αν δεχθούμε ότι δεν υπάρχει δόλος - που για να πούμε ότι υπάρχει πρέπει να έχουμε δει ότι γίνονται τακτικά πολλά λάθη είς βάρος μόνο συγκεκριμένων ομάδων  - θα πρέπει να αναρρωτηθούμε γιατί συμβαίνουν τόσα λάθη και γιατί οι διαιτητές δεν ανανεώνονται κι έχουμε τους ίδιους για χρόνια. Αυτό είναι μία εντελώς διαφορετική κουβέντα από το να στείλουμε επιστολές και να βγάλουμε ανακοινωσεις. Όπως ανέφερες πιο πάνω οι ομάδες που έχουν βλέψεις για Final Four δεν εστιάζουν στο κομμάτι των λαθών των διαιτητών αλλά των δικών τους. Ειδικά σ ένα ματς που έχασες δεύτερη σερί βδομάδα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: μπαίνοντας με τουπέ στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν κακή συγκοιρία που συνέπεσε η αλαζονεία η δική μας και η έλλειψη ψυχραιμίας στο τέλος με διαιτητικά λάθη που ενδεχομένως να επηρέασαν το αποτέλεσμα αλλά και αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Εκτός αν ακυρώσουμε το θεσμό του διαιτητή στο βωμό λαθών ή αν πιστέψουμε ότι υπάρχει από πίσω...σύστημα. 

Η σελίδα της Euroleague στο instagram αυτές τις μέρες έχει trailer από ένα ντοκιμαντέρ που βγαίνει για τους διαιτητές. Στο τρέιλερ μόνο τους δείχνει να κάνουν λάθη, να συζητάνε, να διαφωνούν με τους προπονητές, κλπ. Ο Λαμόνικα μάλιστα λέει σε κάποια φάση 'είναι αδύνατο να έχουμε παιχνίδι χωρίς λάθη'. Η μία άποψη είναι αυτή, η άλλη άποψη είναι τα στόρυ που κάνει ο Γιαννακόπουλος.

• Το λάτρεψα! 1

• Admins

Γεια σου Σταμάτη! 
Δεν υπάρχει δόλος, είναι αστείο να ισχυριζόμαστε ότι «δεν μας θέλουν». Δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα για τα πολλά σφυρίγματα που πήραμε σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη, ειδικά στο τέλος. Είναι κρίμα να αναλώνουμε ενέργεια σε ένα κομμάτι που δεν πρόκειται να μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Πρέπει να κάνουμε restart και focus στη δίκη μας προβληματική δουλειά. 

@Geo Poulidis Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι από αυτούς που λένε δεν μας θέλουν, δόλος και τα λοιπά. Αλλά και το χθεσινό είναι μια απόδειξη σχετικά με αυτό που έλεγες ότι οι διαιτητές μας σέβονται το ίδιο όπως Μπάρτσα, Ρεάλ κοκ. Σε αυτές τις ομάδες δεν συμβαίνουν αυτά. Μόνο στα μεταξύ τους. Και αν ναι με κάποια μικρομεσαία θα υπάρχουν κάτι ελάχιστες εξαιρέσεις ενώ εμείς τα έχουμε ξαναζήσει πολλάκις στο παρελθόν. Μιλάω για όλα τα χρόνια ότι τα ζούμε σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι λες ότι πήραμε πολλά σφυρίγματα ενάντια στα 2 ισπανικά θηρία για να ηρεμήσεις την κατάσταση. Πήραμε κάποια σφυρίγματα, περισσότερα οι Ισπανοί όμως. Μπορεί στα λόγια λοιπόν να λένε ότι μας σέβονται το ίδιο, η πράξη επαναλαμβανόμενα έχει δείξει κάτι αρκετά διαφορετικό.

• Create New...