Μετάβαση στο περιεχόμενο

2αρι

Recommended Posts

Επειγόντως 2αρι με προσωπική ενέργεια. Κάναν ανύπαρκτος. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει την προσωπική ενέργεια, κυρίως λειτουργεί μέσα από το σύστημα της ομαδας.Το πείραμα με άσο γουοκαπ και 2αρι Σλούκα δεν μπορεί να βγαίνει σε όλα τα ματς. Τα λέμε από τώρα όχι ότι θα ακουστουμε

• Έκπληκτος! 1

• Πρόεδρος

Δεν λέω πως έχεις άδικο, αλλά είναι πολύ μικρό το δείγμα για να έχουμε συμπέρασμα. Παίζει λίγο, θέλει παραπάνω χρόνο για να κριθεί. Ο Κάνααν έχει πολύ καλό ποσοστό καριέρας, δεν μπορεί να ξέχασε το μπάσκετ που ξέρει. Ίσως δεν κολλάει με την λογική της ομάδας, το έχουμε δει να συμβαίνει με τόσους και τόσους παίκτες πχ Λεντέι (που προσωπικά βέβαια δεν μ'αρεσει), Πάντερ, κλπ

Επιπλέον το θεωρώ απίθανο η ομάδα να αλλάξει άμεσα τον παίκτη. Δεν υπάρχει κάτι που σίγουρα θα δείξει άμεσα εκεί έξω, εκτός και αν ο Ντόρσει επέστρεφε - επιμένω βέβαια πως αμυντικά ο Κάνααν γεμίζει πιο πολύ την ομάδα, και αφού ο Χένρι επέστρεψε στην Μπασκόνια (θα ήταν καλή λύση).

• Μου αρέσει 2

• Admins

Για την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε αντικατάσταση του Κανααν. Ίσως τον Ιανουάριο, αλλά και πάλι δύσκολο. Εδώ κρατήσαμε τον Έισι 6 μήνες πέρσι για να γυρίζει τα λουκάνικα στη σχάρα. 
Σίγουρα ο Κανααν δεν έχει ανταποκριθεί, όμως όπως λέει ο Λευτέρης, είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί. Αυτό που βλέπω και που είναι ανησυχητικό γιατί είναι το βασικό μας δυάρι, είναι ότι δεν έχει σουτ από προσωπική ενέργεια. Δηλαδή αδυνατεί να δημιουργήσει σουτ με drive ή pull up όπως έκανε ο Ντορσει, πράγμα που περιορίζει πολύ τις δυνατότητες μας στο σκορ από τη θέση 2. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν αυτό είναι το πλάνο του σκακιστή ή αν δεν του βγαίνει. Γιατί στο μεταξύ οι Γουόκαπ και Σλούκας έχουν ξεκάθαρα περισσότερη συμμετοχή στο σκορ σε σχέση με πέρσι. 
@lancelotδεν υπάρχει περιπτωση να γυρίσει ο Ντορσει φέτος. Η κοπέλα του είναι από το Ντάλας και αγόρασαν σπίτι μαζί εκεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ποτέ αλλά για φέτος μου φαίνεται απίθανο. 

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος
On 6/11/2022 at 10:39 ΠΜ, Geo Poulidis έγραψε:

@lancelotδεν υπάρχει περιπτωση να γυρίσει ο Ντορσει φέτος. Η κοπέλα του είναι από το Ντάλας και αγόρασαν σπίτι μαζί εκεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ποτέ αλλά για φέτος μου φαίνεται απίθανο. 

Ποτέ μην λες ποτέ, ο Ιανουάριος πλησιάζει...

• Μου αρέσει 1

Τα ίδια λέμε πάνω κάτω όλοι. Ο ρόλος του 2αριου ειναι πολύ σημαντικός, να ξεκολλάει την ομαδα. Έχουν ανέβει σε πόντους γουοκαπ, Σλούκας και Λαρεντζάκης γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλίες και προσπάθειες ο κάναν όπως έκανε πέρυσι ο Ντόρσεϊ. Φοβάμαι μην το πληρώσουμε φέτος. Πχ χωρίς δεύτερο 5αρι βγαίνει η χρονιά χωρίς και δυάρι δεν βγαινει. Γνωρίζω όταν τα ξέρουν στην ομάδα αυτά και θα προσπαθήσουν να τα διορθώσουν τον τρόπο τον ξέρουν καλύτερα από εμάς. εμείς μόνο στηρίζουμε 

• Μου αρέσει 1

• Create New...