Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΡΕΠΕ να μην κερδίσουμε σήμερα...


Recommended Posts

Είναι ίσως η πρώτη φορά που έμεινα ικανοποιημένος από την ποδοσφαιρική ομάδα φέτος. Βασικά άκυρο... ειναί ΣΙΓΟΥΡΑ η πρώτη φορα που έμεινα ικανοποιημένος από την ποδοσφαιρική ομάδα φέτος. Μπήκε από το πρώτο λεπτό μέσα στην Λεωφόρο και έδειξε ότι όντως "we rule this land". Απλά ΕΠΡΕΠΕ να μην κερδίσει. Μπαμ έκανε ότι ο Δανός σφύριζε ΠΑΟ από τις πρώτες φάσεις. Πόσες φορές μας έκοψε προσπάθεια από κλέψιμο με δήθεν φάουλ και αντί για αντεπίθεση μας έβαλε στην περιοχή ? Ήταν δεδομένο ότι θα έψαχνε την επαφή για να σφυρίξει! Αλλά τα έχουμε όλα, έχουμε και την ατυχία... 4 ευκαιρίες για γκολ και τρόμαξες να βάλεις ένα!  αντί για 0-3 από το 60 το τελικό ήρθε 1-1. Τέλος πάντων έτσι όπως έχει γίνει η φάση φέτος θα το πάρουμε μόνο αν αποφασίσουν να σφαχτούν μεταξύ τους... αν πορευτούν με την λογική "ο μαρινάκης να μην το παρει και από εμάς οποιος να 'ναι" το πρωταθλημα έχει τελειώσει. Αλλά έτσι και αλλιώς μια ζωή μόνοι μας και όλοι σας είμασταν... δεν θα γίνουν φέτος 48? θα γίνουν του χρόνου! 

αν και έτσι και γινει προετοιμασία τώρα τον νοέμβρη και δέσουν (και γινει λίγο ποδοσφαιριστής ο μαρσέλο ξανά) θα έχουμε γέλια μέχρι το τέλος και βλέπω να γίνονται 48 από φέτος! 

Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Θα παει η πουτσα συννεφο μετα την διακοπη. Ουτε οι Μπαλτακοι, ουτε οι Κελετ, ουτε οι Φωτιαδες δεν σας σωζουν.

Τι απιστευτη παικτουρα εισαι ρε Χουανγκ? Αν σε ειχαμε την χρονια με Τσιμικα, Ομαρ, Ποντενσε μπορει να φταναμε πολυ μακρυα στην Ευρωπη

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...