George Demertzis Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Ολυμπιακός: Σώζεται ο γάμος με Κάνααν; - Αρθρογραφίες - Χρήστος Ρομπόλης - Αρθρογραφίες - Ολυμπιακός Μπάσκετ | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6 WWW.SPORT-FM.GR Τελικά τι φταίει και ο Αϊζέια Κάνααν δεν έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό; Μπορεί αυτό να αλλάξει στο μέλλον; Κατά την άποψη μου τα έκαψε τα κανονακια του Ο Καννααν. Το δείχνει και η επιλογή του κοουτς να μην τον ξεκινήσει (πρώτη φορά φέτος 5αδα ο Μακσικ), μειώθηκε ο χρόνος του και ίσως αν δεν είχε τα φάουλ ο Μακσικ να μην χρησιμοποιόταν καθόλου Πιστεύω ότι εχει αρχίσει το προπονητικό team να σκαναρει την αγορά για 2αρι. Τάιλερ γυρνά πίσω η έστω τηλέφωνα 1
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Η λύση Ταίλερ θα ήταν καλή αλλά χλωμό το βλέπω να θέλει να φύγει. Έκανε όλο αυτό τον κόπο για να πάει, και θα φύγει Γενάρη; Τον βλέπω να μένει τουλάχιστον μια χρονιά εκεί. Αν όχι Ταίλερ, ποια άλλη λύση υπάρχει που θα έρθει και θα δώσει σκόρ αμέσως; Ο Κάνααν είναι αποδεδειγμένα μεγάλος σκόρερ, θα κάνουμε υπομονή μέχρι να μπει και αυτός στο νόημα. Ναι προχθές ήταν καμπανάκι αλλά κυρίως για τις μαλακίες που έκανε με Μακάμπι. Δεν νομίζω θα τον αλλάξει, θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη τόσο για τον Μπαρτζώκα όσο και για τον Ολυμπιακό γενικότερα να κάνει γρήγορη αλλαγή 3
Ton Kouts Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Δε τους γνωρίζω όλους τους παίκτες, αλλά κουβέντα να γίνεται...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ton Kouts έγραψε: Δε τους γνωρίζω όλους τους παίκτες, αλλά κουβέντα να γίνεται... Eric Green χέρι φαρμάκι. Θα τον ήθελα αν και η Ευρωλίγκα είναι αδίστακτη πλέον, δύο χρόνια να κατέβεις από το τρένο δύσκολα ξανανεβαινεις και κάνεις τη διαφορά.
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Ρε παιδιά σταματήστε αυτό με το Ντορσει. Ο άνθρωπος πήγε στο Ντάλας για να είναι με την κοπέλα του που είναι από κει και αγόρασαν και σπίτι. Δεν υπάρχει περιπτωση να γυρίσει φέτος, δύσκολο και στα επόμενα χρόνια 2
Recommended Posts