Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίρνεις τον Campazzo και τους στέλνεις όλους για τσάι...όπως έκανες κάποτε στην μπάλα, με τον Esteban!

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ντάλας θα αφήσουν ελεύθερο τον Αργεντίνο για να πάρουν τον Kemba Walker.

Συμπέρασμα πρώτο: Βρε καημένε Τάιλερ, που πήγες και εμπλεξες;

Συμπέρασμα δεύτερο: Παίρνεις τον Facu και τους στέλνεις όλους για τσάι! Εκεί που όλοι λένε θα πάει Ρεάλ, κινείσαι υποχθόνια ->

και άσε τους άλλους να ψάχνονται!

Απλά είναι τα πράγματα ρε!

ΥΓ

Εντάξει ναι θέλει και κάποια λεφτά η φάση, αλλά αν ερχόταν Facu τι να λέμε για χαρακτήρες, καλοσυνάτα αγόρια και παπάκια μέντολες.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins

Εχει αλλη γλυκα να τους παρεις το Ευρωπαικο με τριποντο του Κανααν στην εκπνοη εκει που θα εχουν πεσει ολοι πανω σε Βεζενκοφ και Σλουκα.

Αν γυρισει Ευρωπη ο Φακουντο νομιζω θα παει Ρεαλ. Αν θες μπορουμε να παρουμε πισω την αδυναμια σου τον Γκος

• Χαχαχαχα 1
  • Έκπληκτος! 1

• Πρόεδρος

Ρε παιδί μου ναι το πιο φυσιολογικό είναι να πάει Ρεάλ. Απλά λέω βρίσκεις την άκρη με ένα μάνατζερ, τον φέρνεις και τους στέλνεις όλους αδιάβαστους. Αν ο Κάνααν συνεχίζει να μαλακίζεται στην Ευρώπη, προβλέπω....να μην γίνεται τίποτα και να συνεχίζουμε μαζί του :john-jonah-jameson-lol:

• Χαχαχαχα 2

• Πρόεδρος
3 ώρες πριν, Nick έγραψε:

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Πάρα πολλά.

Δεν νομίζω να είναι πάνω από 1.5 μύριο για να έρθει. Όμως αλλάζεις επίπεδο

• Admins

Ο Καμπατσο είναι άσος και μάλιστα παλαιάς κοπής, εμείς δεν θέλουμε άσο, θα τρακάρει με Σλούκα και Γουόκαπ. Δυάρι ψάχνουμε (υποτίθεται). 
Πιο πιθανό μου ακούγεται πάντως να έρθει ο Ντορσει (που δεν θα έρθει αλλά λέμε), παρά ο Καμπατσο 

• Μου αρέσει 2

• Create New...