Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

   Κάκιστο παιχνίδι από την ομάδα που έδωσε δικαιώματα να μιλάνε τώρα δια διαιτησίες κοκ. Παρά το καλό ξεκίνημα ξανά στην συνέχεια χάνουμε δυνάμεις και πως να μην το κάνεις όταν κλείνεις τόσο το ροτέισον; Και δεν φταίνε μόνο οι παίκτες. Είναι από τις πραγματικά ελάχιστες φορές που θα ρίξω ευθύνη στον Μπαρτζώ. Δεν ξεκίνησε καλα΄ο Πίτερς και τον εξαφανίζεις αφήνοντας τον Σάσα να παίζει 37 λεπτά; Δεν μπορούσε να παίξει άλλο ένα 5λεπτο δηλαδή; Αν ένας παίτης δεν παίξει ένα ρημάδι 12λεπτο (για να μην πω παραάνω) πως θα βρεί ρυθμό να δείξει πράγματα;
   Στα μπαμ μια γρήγορη ανάλυση για τους παίκτες. Γουόκπ mvp  για μένα. Σλούκας σε πού μέτρια μέρα. Πάλι καλά έβαλε εκείνο το τρίποντο τουλάχιστον. Κάαναν καλό ξεκίνημα ξανά (με μερικές καλές άμυνες) αλλά μετά δεν βοήθησε ουσιαστικά. Λάρι έπαιξε περιέργως λίγο. Οκ δεν πήκε καλα. Δεν μπορούσε να παίξει κανα 5λεπτο ξανα και αυτός; Το παιδί δεν ''νιώθει'' και μπορεί να σου κάνει την διαφορά ανά πάσα στιγμή. Μακίσικ δεν ήταν κακός αλλά δεν πρόσφερε κιόλας. Παπανίκ 2ο σερί κακό παιχνίδι μετά την Εφές. Βάλε 1 ελεύθερο τριποντάκι ρε Κωστάρα τουλάχιστον. Σάσα οκ. Να απλά οκ. Έπαιξε πολύ και είχε αρκετές κακές στιγμές στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει τελευταία που γίνεται αρκετά κλαψιάρης. Και κυρίως το drama queen όταν έπσε κάτω από την επαφή με Πονίτκα που μεταξύ μας δεν του έκανε και κάτι.  Πίτερς έπαιξε πολύ λίγο. Φάλ κυριάρχησε ξανά. Μπολομπόλι αλλά Μακίσικ. Δεν ήταν κακός αλλά ήθελες κάτι παραπάνω.
    Για το παιχνίδι τώρα τι παραπανω να πεις. Κολλύρια και όποιος έβρισκε και κανά τρίποντο έπαιρνε κεφάλι στο παιχνίδι. Σήμερα χάσαμε και πολλές βολές που εν το συνηθίζουμε. Η διαιτησία ήταν μέτρια. Πήραμε κάποια σφυρίγματα (θέλω να ξαναδώ αρεκτές φάσεις). Κλαίνε οι ΑΡΔ τώρα και μιλάνε για διαιτηιτκή αλλοίωση. Όταν γινόντουσαν πολύ χειρότερα σε όλο το 40λεπτο δεν βγάζαν άχνα. 
    Το έχουμε ξαναπεί πως όπως παίζουμε διαστημικό μπάσκετ θα έρθει και οι μέτριες μέρες. Ελπίζω μόνο να μην δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με Βίρτους γιατί δεν θα τα σπάσουν τόσο οι Ιταλοί. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.