Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Εγκαινιάζω μια καινούργια στήλη με μερικά bullet συμπεράσματα, μετά από κάθε σημαντικό αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Το ποιόν αγώνα θα κρίνω σημαντικό, στην ουσία μεταφράζεται πότε θα το θυμάμαι να γράφω... :)
Πάντως αν αγαπηθεί αρκετά, τότε είναι πιο πιθανό να μακροημερεύσει η στήλη.

πάμε!

• 86acb4326e3b02ac889b56e7e0419efe.jpeg.e84ea6ddc534785030700c56aae9e71c.jpeg
  •  
  • Mind Games από τον σκακιστή, έφαγε πάγκο ο Cannan δύο αγώνες και σήμερα μπήκε και μασούσε σίδερα!
  • ο Fall εξελίσεται σε δήμιο του παο, όποιον κι αν αντιπαρατάσουν απέναντί του, τους καταπίνει.
  • coach(!) με το rotation έχουμε μεγάλο θέμα. Το 2ο ημίχρονο δεν βγαίνει με 6 ή 7 παίχτες. Παίζουμε λες και βρισκόμαστε σε περιβάλλον playoffs. Η σεζόν είναι ακόμα στο 1/4 της κι αν φορτώνονται λίγοι πολλά λεπτά, την άνοιξη θα το πληρώσουμε.
  • AirPap σε συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια. Άστοχος από την περίμετρο, άτολμος επιθετικά και απαράδεκτος όταν ντριμπλάρει στον αιφνιδιασμό.
  • Θέλω να δω Peters & Sasha μαζί ή ακόμα Sasha & Bolomboy. Έχουμε αντιληφθεί όλοι ότι ο Βεζένκοβ θα παίζει 35 λεπτά (με παο 38) αλλά στο να βρουν extra λεπτά οι Peters, Bolomboy ίσως μια ιδέα είναι να βλέπουμε σχήματα που ο mvp θα είναι tweener στα φόργουορντ.
  • Άλλωστε, με τους McKissik και Lary να παίζουν πολλά λεπτά στο "2", υπάρχει πλεονάζων χρόνος στο "3". Με το versatility του φετινού roster, ανέμενα περισσότερους συνδυασμούς στα ζευγάρια των forwards.
  • 20-9 assists-to ratio και 11 steals. Αυτά είναι φοβερά στατιστικά. 
  • Το βασικό πρόβλημα του αγώνα ήταν η αστοχία μας. 27% τρίποντα και αρκετές χαμένες βολές.

Υ.γ. Παρασκευή vs Virtus. Έχω 2-3 πολύ αγαπημένους παίκτες-ορόσημα στα χρόνια που βλέπω Ευρωπαϊκό Μπάσκετ. Ένας από αυτούς είναι ο Teodosic. Δεν το χωρά ο νους μου, ότι τιμωρήθηκε πειθαρχικά με 2 αγωνιστικές από την Euroleague και δεν θα τον δω (για μια τελευταία?) φορά στο ΣΕΦ...

Υ.γ.1 Τουλάχιστον θα χειροκροτήσουμε τον παιχταρά Dani

#Nico

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 1

:gangs-icon: nico7

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ωραίο το concept, μπράβο Νικ.

Με διάφορα το χειρότερο μας ματς τα τελευταία δύο χρόνια βάσει χάσματος δυνατοτήτων και απόδοσης. Χάσαμε πολλά εύκολα και αμαρκαριστα καλάθια με τους περισσότερους παίχτες να είναι πάρα πολύ νευρικοί και τη συνεισφορά τους να κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα. Και πέρυσι στο ΣΕΦ τέτοια περίοδο υπήρχε ανάλογη ψυχολογία που κόστισε, φέτος ειμασταν πιο τυχεροί. Στα θετικά ότι παίξαμε επιθετική άμυνα (11 κλεψίματα) και ότι έκανε καλή εμφάνιση ο Ησαΐας. Αν αποκτήσει συνέπεια θα μιλάμε διαφορετικά.

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ωραιος ο Νικ..... Πολυχρονος οπως και σε ολους τους Νικους και τις Νικολετες που εχετε

• Admins
Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Nico7 έγραψε:

Υστερόγραφα

• την Τρίτη έρχεται η Fenerbahce και θα αναμετρηθούμε με ομάδα top4. Με ομάδες αυτού του ranking έχουμε το εξής οξύμωρο.
  • Μέχρι στιγμής έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη αλλά ήττα στο ΣΕΦ από τη Μονακό.

Από Εφές χάσαμε επίσης και με Ρεάλ και Μπαρτσα παιξαμε πολύ νωρίς. Φυσικά φάνηκε το potential που δύσκολα θα ανατραπεί. Κάθε ήττα μας είχε να κάνει με μεγάλη διακύμανση στην απόδοση που δε θεωρώ ότι θα έχουμε πιο αργά στη σεζόν ωστόσο όλες οι ομάδες που αναφέρεις πιθανότατα θα είναι σε ακόμα καλύτερη φόρμα. Θα βοηθήσουν και τα ματς του δεύτερου γύρου για πιο ασφαλή συμπεράσματα πάντως με νίκη είμαστε καλύτερα από πέρυσι τέτοιον καιρό που θα είναι μεγάλη υπόθεση. Μακάρι αυτά που είδαμε από τους καινούργιους την προηγούμενη βδομάδα να είναι μόνο η αρχή.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Η κυκλοφορία της μπάλας ώρες ώρες είναι διαστημική. Έχει ανεβάσει στο YouTube η σελίδα baskethead ένα απολαυστικό 10λεπτο βιντεακι με φάσεις μας από το ματς αυτό. Η Βιρτους έχει μεν εξαιρετικές μονάδες αλλά η συνύπαρξη όλων αυτών των παιχτών είναι προβληματική ως τώρα, δεν έχουν καλη χημεία. Επίσης θεωρω ότι τους λείπει ένα καλό γκαρντ, ο Τεοντοσιτς είναι μεγάλος πια, ο Χακετ είναι για ειδικούς ρόλους και ο Ιφε δεν αξίζει με τίποτα τα πολλά λεφτά που πήρε.

Εμείς από την άλλη χρειαζόμασταν πολύ μια τέτοια πειστική εμφανιση αφού μέχρι τώρα δεν είχαμε καθαρίσει εύκολα κάποιο ματς (με Παρτιζαν πήραμε διαφορά αλλά μέχρι το 30+ ήμασταν κοντά στο σκορ). Ο Κάναν δείχνει να αφήνει πίσω τη διστακτικότητα που τον διακατειχε στα προηγούμενα ματς και η ομάδα πλέον εμφανίζεται πιο έτοιμη να του βρει ελεύθερα σουτ. Σημαντικό ότι έψαξε και τη δημιουργία σε αρκετές φάσεις.

Θέλω να σταθώ πιο πολύ στον Μπλακ. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο παίχτης που μπορεί να μας απογειώσει μέσα στη χρονιά. Αν καταφέρει να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση πιστεύω ότι θα περάσει στο ροτεισιον τον Μπολομποι. Πολύ καλύτερος finisher και δίνει οντότητα στην άμυνα. Έδειξε για πρώτη φορά να συνεργάζεται πολύ καλά με τον Σλούκα. Και τέλος θεωρώ ότι είναι πιο ικανός αμυντικά ώστε να καλύψει και τις αδυναμίες του Πιτερς στον τομέα αυτό. 

• Μου αρέσει 1
  • 3 weeks later...
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Όλα καλά τα λες, το 'Πάπι' είναι φιλοφρόνηση μόνο για τα Ολυμπιακά χρόνια του αστείου τύπου που επέλεξε να ξεπουλήσει από οπαδιλίκι για να κοροϊδέψει τα κόμπλεξ του πηγαίνοντας απέναντι. Συμπληρωματικά points:

- Εντυπωσιακή νίκη που μας έφερε φοβερή χαρά αλλά δεν πρέπει να μας φέρει κανέναν εφησυχασμό: το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός απέχει από αυτό των άμεσων ανταγωνιστών μας
- Ο Γουόκαπ για τα γενέθλια του κέρασε όλο το ΟΑΚΑ άλλη μία σπουδαία εμφάνιση. Χρόνια πολλά είπαμε; Ανανέωση πότε;
- Απογοητεύτηκα κι εγώ από τον Peters αλλά η απόδοση του είναι άλλη μία απόρροια της πίεσης της φανέλας του Ολυμπιακού και του ανταγωνιστή θέσης (Σάσα). Θα στρώσει κι αυτός και μόλις στρώσει δε θα χουν που να κρυφτούν οι αντίπαλοι
- Θεωρώ πως ακόμα και αλώβητοι να βγούμε από το δύσκολο αυτό Γενάρη φέτος είναι πολύ δύσκολες οι προβλέψεις. Μέχρι και αποτελέσματα δύο εβδομάδων μπορούν να αλλάξουν την κατάταξη σε τρείς τέσσερις θέσεις
- Χειρονομία Ισαϊα iconic πασπαρτού που 'περνάει' παντού, από το πείραγμα σε βάζελους φίλους μέχρι και σε χορευτικές φιγούρες

Το πένθος είναι οικογενειακή υπόθεση για το Παναθηναϊκό σινάφι. Καλύτερα που ήταν όλοι μαζεμένοι, πρώην και νύν, να πάρουν όλοι τις ευχές για καλή χρονιά.
Τις καλύτερες ευχές για υγεία και αγάπη σε όλους. :basketball-tactics:

• Create New...