Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

12 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS12 vs Virtus Bologna (09/12, 19:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

9.12-vsvirtus-forum.jpg

Μετά τη νίκη στο ψυχοφθόρο ντέρμπι των αιωνίων, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ το απόγευμα της Παρασκευής για τη δωδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Ιταλοί έρχονται στον Πειραιά μετά από τρείς σερί ήττες και χωρίς τον τιμωρημένο Μίλος Τεόντοσιτς. Έχει ολοκληρωθεί το ένα τρίτο της κανονικής διάρκειας και η ένταση των παιχνιδιών έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί φθορές: τόσο εμείς όσο και η Βίρτους χάσαμε έδαφος μετά τη δυνατή εκκίνηση. Ως πιο συμπαγής και έμπειρη ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της έχουμε τον πρώτο λόγο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαφορά απόδοσης μεταξύ βασικών και πάγκου δε μπορεί να μας βάλει πάλι σε μπελάδες. Θέλουμε τη νίκη πάση θυσία για να μείνουμε σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Όπως σε κάθε αγώνα περιμένουμε τις σκέψεις του καθενός για αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Με επιτυχημένη πρόβλεψη ο νικητής κερδίζει επιπλέον πόντους που θα εξαργυρώσει στην κλήρωση για τη φανέλα του Thomas Walkup στο τέλος του μήνα. Καλή επιτυχία :Basketball-ball: 

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Περισσότερο δύσκολο από όσο φαίνεται το ματς αυτό. Η Βιρτους έχει παιχτες με τεράστιο ταλέντο που μπορούν να κάνουν ζημιά αν και η διαφορά ποιότητας ανάμεσα μας είναι εμφανής. 

Λαρεντζακης 17π. 5 λάθη 

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Οι Ιταλοί παίζουν πολύ ξύλο. Είναι για μένα απορία πως θα παρουσιαστούμε αφού με ανησυχεί πόσο ενέργεια θα μπορούμε να βγάλουμε στον αγώνα. Αποτελεί αγώνα που πρέπει να πάρουμε. Επειδή έχω αγχώσει τον Κάνααν που τον ψηφίζω για mvp κάθε φορά, θα πω ... Γουόκαπ με 15 πόντους, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα :high-icon:

• Χαχαχαχα 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Να σημειώσουμε εδώ ότι είχαμε και μια ανατροπή λίγες ώρες πρίν: η ποινή του Τεόντοσιτς μειώθηκε από δύο σε μία αγωνιστική και θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι μας.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Επιστρέφουν επίσης δυο τραυματίες: Σενγκελια και Οτζελεγε. Δηλαδή δυο βασικοί 😩

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

Ο Νίκος και η γκαντεμιά του χαχα @Nico7

έβαλα το χεράκι μου, για να εκδικαστεί η έφεση :faill-icon:

Φαλ, δεν θα έχει αντίπαλο ούτε σε αυτό το ματς, Double-Double